Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

eleven-lahjakorttien voittajat!

Iloitsin teille viimeviikolla juuri auennutta elevenin suomalaista verkkokauppaa ja on ollut ihanaa huomata, miten ilolla se on otettu vastaan!

Postauksen yhteydessä laitoin pystyyn arvonnan, jossa kolme lukijaa saattoi voittaa itselleen 50 euron lahjakortin elevenille. Osallistuneita oli lähes 400 (vautsi!) ja nyt olisi aika julistaa voittajat.

elevenfijoulu

50 euron lahjakortin elevenille voittivat nimimerkit Suvi, Sannukka ja Miss M.

Voittajille on lähetetty sähköpostia.

Kiitos kaikille osallistuneille!

(En malta olla jälleen käyttämättä tilaisuutta vinkata, että elevenin verkkokauppa on koko joulukuun täynnä loistavia joulutarjouksia ja valikoimamme kasvaa jatkuvasti. Paitsi että lisäämme verkkokauppaamme jatkuvasti uusia tuotteita lisäsimme sinne juuri myös 20 uutta tuotemerkkiä!)

Kommentit (10)

 1. Kuuku

  Hei, olisiko sulla vinkata Elevenistä kohtuuhintaista sähkönsinistä ripsiväriä? Ripsivärejä ei voi ikäväkyllä etsiä tuolla väreittäin ja siniset ripsarit on nykyään niin harvassa, mutta luulisi tuosta valikoimasta löytyvän…

 2. eleven

  Heippa! Onko Eleveniin tulossa Too Facedin ja Victoria’s Secretin tuotteita myyntiin? =)

  • virve

   Molemmat ovat valitettavasti jääneet pois valikoimistamme. Too Facedin saatavuus on rajoitettua, sillä kaikkia sarjojamme täytyy voida myydä myös Ruotsissa ja siellä käsittääkseni Sephoralla on nykyään yksinoikeus merkkiin. Too Facedia oli siis ennen myynnissä, mutta ei enää valitettavasti. :/

 3. Sanna

  Hei! oon epäsäännöllisesti vuosia seurannut tätä blogia ja paljon hyviä vinkkejä saanut täältä!
  Nyt lähin kerrankin kommentoimaan kun tuossa oli linkki elevenin-verkkokauppaan. Kerran siinä projektissa mukana olet niin haluan antaa palautteen tässä koska mainos siitä on tässä blogissa… pikavilkaisulla (pistokokeen omaisesti) monesta tuotteesta puuttui tuotetiedot niin tuli hieman ”hätäisesti avattu juuri joulun alle” olo, sillä onhan ne nyt oleellinen osa nettikauppaa. Houkuttelee itseänikin tilaamaan kun on ilmaiset postikulut summan x jälkeen mutta edellä mainitusta syystä jätän vielä tilaamatta… Ja ihan yleisesti itse aina arvostelen erilaisia palveluprosesseja niin siksi tämä pisti silmään asiakkaan näkökulmasta.

  • virve

   Hei! Kiitos palautteesta. 🙂
   Täydennämme verkkokaupan tuotetietoja tosiaan päivittäin, mutta emme halunneet turhaan ”pihdata” meillä satojen tuotemerkkien ja tuhansien tuotteiden valikoimaa kun voimme jo nyt myydä tuotteita Suomeen ja palvella asiakkaita Suomeksi sen sijaan, että joutuisimme vaan ohjaamaan suomalaiset asiakkaamme englanninkieliselle sivustolle kuten tähän asti on tehty. Sivusto kuitenkin täydentyy jatkuvasti, eli myös tuotetietoja täydennetään pikkuhiljaa. Odotan itsekin innolla, että sivusto saadaan täysin valmiiksi! 🙂

 4. Suvi

  Ensin olin että jee! Sitten olin että höh, pitänee keksiä joku yksilöllisempi nimimerkki 😀 Onneksi olkoon, kaima!

 5. Oikoluku

  Kun nyt niin innokkaasti täällä blogissa mainostit, miten luovia tuotekuvauksia bloggaajat kirjoittavat kääntäjien sijaan, niin olisin kyllä odottanut myös tekstien oikolukemista jonkun toimesta. Menee ne teidän luovat tekstit ihan hukkaan, kun vilisevät kirjoitusvirheitä. Ei olis ollu iso homma jollekin joka taitaa suomen kielen.

  • virve

   Miten minusta tuntuu, että halusit vaan hieman tulla piristämään omaa päivääsi olemalla vähän ilkeä? 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *