Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

eleven.fi on auki: Jaossa lahjakortteja!

Tänään on päivä, jota olen odottanut ilolla, kauhulla, innolla, jännityksellä, riemulla ja ennen kaikkea aivan valtavan mahtavalla fiiliksellä: elevenin suomalainen verkkokauppa on nyt auki!

eleven.fi

Olen kertonut, kuinka olen saanut koko loppukesän, syksyn ja vielä alkutalvenkin olla mukana rakentamassa verkkokaupan suomalaista sivustoa ja vaikka homman eteen on tehty aivan mielettömästi työtä, on kaikki oikeasti vasta edessä. Meillä on nimittäin Suomen suunnalle melkoisia suunnitelmia, joita pääsemme toivottavasti ajan myötä toteuttamaan yhä enemmän ja enemmän!

Olen itse ylivoimaisesti eniten innoissani verkkokauppamme tuotevalikoimasta, josta löytyy aivan valtava määrä kiinnostavia tuotemerkkejä. Siitä huolimatta, että pyörittelen tuotteita koneellani päivittäin tuntuu minusta silti joka päivä, että teen uusia löytöjä. Mikä voisikaan olla innostavampi ja virikkeellisempi ympäristö tällaiselle kosmetiikkafanaatikolle!

elevenFI

Koska ilo on tehty jaettavaksi halusin, että tekin pääsette kokemaan samaa löytöjen tekemisen riemua. Paitsi että kaikki verkkokaupassa seuraavien kolmen päivän aikana asioivat saavat ostoksistaan 11% alennuksen koodilla ELEVENSUOMI11, on blogini lukijoille tarjolla jotain muutakin erityistä kivaa.

Sain nimittäin jaettavakseni teille kolme viidenkymmenen euron lahjakorttia elevenin verkkokauppaan!

Lahjakortin voit voittaa kertomalla kommenttiosiossa, mitä sillä verkkokaupasta ostaisit.

Kilpailu on käynnissä 3.-7.12. ja voittaja julkaistaan 9.12.

Kommentit (393)

  1. Lissu

    Luomiväripaletin.

  2. eleven-lahjakorttien voittajat! – Kauneus & Terveys -blogit

    […] Iloitsin teille viimeviikolla juuri auennutta elevenin suomalaista verkkokauppaa ja on ollut ihanaa huomata, miten ilolla se on otettu vastaan! […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *