Tätä joulukalenteria ette halua missata!

Jotkut meistä ovat todellisia jouluihmisiä, jotka rakastavat kaikkea jouluun liittyvää. Niitä tyyppejä, jotka alkavat jo laskea päiviä seuraavaan jouluun muiden kantaessa kuusta vasta ulos ja pakatessa joulukoristeita takaisin laatikkoon. He iloitsevat pimenevistä syysilloista, sillä ne tekevät jouluvalojen esiinlaittamisesta syyskuussa edes jossain määrin hyväksyttävää. He rakastavat suunnitella joulukoristeita, joululahjoja ja jouluruokia. He tekevät itse joulukorttinsa ja epäilen, että edellisessä elämässään he ovat jopa olleet tonttuja.

Minä en ole jouluihminen. En tykkää liiemmin jouluruuista, en jaksa sitä lahjahärdelliä ja tuntuu ihan turhalta koristella koti vain parin päivän vuoksi. Mitä minä sen sijaan kuitenkin olen, on joulukalenteri-ihminen ja tänä vuonna odotan joulua siksi ihan erityisesti.

Yhä useampi tuotemerkki on tuonut viime vuosina valikoimiinsa kosmetiikalla täytetyn joulukalenterin.Voiko nimittäin olla enemmän iloa tuottavaa joulukalenteria kuin kosmetiikkakalenteri, josta paljastuu joka päivä uusi yllätys? En usko!

Minulla oli viime vuonna Lookfantasticin oma joulukalenteri, mutta tänä vuonna minulla on joulukalenteriini entistäkin läheisempi ja jopa oikeastaan jossain määrin henkilökohtainenkin suhde. Minun joulukalenterini näyttää tänä vuonna nimittäin tältä:

eleven joulukalenteri kosmetiikkakalenteri

Kyllä, me päätimme töissä elevenillä, että jos meillä kerran on Suomen isoin kosmetiikan verkkokauppa, niin kyllä meillä sitten on myös Suomen isoin kosmetiikkajoulukalenterikin. Lopputuloksena syntyi aivan huikea boksi, joka sisältää oikeastaan vain pelkkää selektiivistä kosmetiikkaa muutamalla hieman harvinaisemmalla tuotemerkillä höystettynä ja onpa mukaan mahtunut vielä hieman jotain korealaistakin kosmetiikkaa (tietysti).

Huikea kalenteri sisältää 25 (!) luukkua, joihin on pakattu tuotteita mm. näiltä tuotemerkeiltä:  Lancôme, Sigma Beauty, Clarins, Sensai, Yves Saint Laurent, Biotherm, OPI, Elizabeth Arden PRO, Swiss Clinic, Decléor, Elemis, Babor, Akademikliniken Skincare, Mario Badescu, Efva Attling, Kérastase, Balmain, Skin79, bareMinerals, GUCCI ja Elizabeth Arden.

eleven joulukalenteri

Ihan kovin pieni kalenterista ei sen mielettömän sisällön vuoksi tullut ja kun sen etukannen avaa, on se 140 cm leveä (suljettuna 70 cm)! Emme ole vielä saaneet punnittua kalenteria, mutta se on joka tapauksessa suorastaan valtava.

Kalenterin sisältöä ei tietenkään vielä tässä vaiheessa paljasteta, mutta yllätyimme itsekin, että sen sisällön arvoksi tuli lopulta uskomattomat 500 euroaOMG!

Joulukalenterilla on hintaa 145 euroa, mutta koska sen sisältö on niin huikea ja täytetty arvokkailla tuotteilla, on se varsin sopiva hinta tästä meidän mielestämme tietenkin vuoden parhaasta joulukalenterista.

Kalenteria ei voi ostaa vielä, mutta elevenin sivuilla voi liittyä jo sen odotuslistalle ja listalla olevat saavat ensimmäisenä tiedon, kun kalenteri tulee myöhemmin syksyllä myyntiin.

Postailen myöhemmin vielä muista pienemmistä kosmetiikkakalentereista, mutta koska saimme oman kalenterimme juuri tänään esiin, en malttanut olla kertomatta teille siitä jo heti ensimmäisenä. Tämä on myös loistava vinkki antaa niille kumppaneille, jotka eivät koskaan keksi, mitä itse ostaisivat lahjaksi. Tästä riittää taatusti melkoisesti iloa paitsi ennen joulua myös joulun jälkeenkin!

eleven eleven Christmas Calendar 2017 -joulukalenterista voi lukea lisää täältä ja samalla voi liittyä sen odotuslistalle.

Aiotteko te hankkia tänä vuonna kosmetiikkakalenterin?

EDIT 25.10. Kalenteri on nyt myynnissä täällä*!

EDIT. 31.10. Jos jäit ilman elevenin kalenteria, niin kurkkaa tästä postauksesta se vuoden toiseksi paras vaihtoehto, joka sekin on aivan huikea! 

Katso myös postaukseni Vuoden 2017 kosmetiikkakalenterit – 10 vinkkiä

Kommentit (247)
 1. LookFantasticin kalenteri oli ekan kerran viime vuonna ja nytkin sen tilasin 🙂
  Ja odotuslistalla olen Elevenin kalenteriin
  Milloinhan on arvioitu toimitusaika

 2. Ihanaa! Liityin odotuslistalle 🙂 Viime vuotinen tbs kalenteri oli pettymys, vaikka olin ostanut sen kalleimman. Oli liian paljon krääsää js liian vähän ihonhoitotuotteita. Suuret odotukset on teidän kalenterista! 🙂

  1. Päivi Ketolainen-Koso
   22.9.2017, 22:34

   Oh…olisi kyllä ihana varmasti 🙂 Mieli tekisi kovasti…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *