Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Elämäni ei ole korutonta

Olen kertonut teille aiemminkin, kuinka tykkään rihkamakoruista ja kuinka olen täyttänyt niillä laatikkoni. Rakastan sitä, että minulla on jokaiseen tilanteeseen sopivan värisiä koruja ja että saan niiden avulla tylsistäkin vaatteista asustettua astetta mielenkiintoisemmat. Olen siis tylsä pukeutuja, mutta asusteita minä rakastan.

Suomessa kerään koruja lähinnä Hennesiltä ja Ginasta (jonka korualet ovat minun taivaani!) ja välillä Bijou Brigittestäkin. Ruotsissa korutaivaani on puolestaan aivan ehdottomasti Ur & Penn, jonka myymälöitä löytyy joka nurkalta ja jossa tuntuu aina olevan superalet menossa.

Englantilaistunut Herrasmieheni (joo joo, arvasitte, kuvioissa on joku…) oli aluksi varsin hämmentyneen oloinen kuullessaan, että joku ihan oikeasti täyttää laatikkonsa Hennesin ja Ginan rihkamakoruilla ja vieläpä käyttääkin niitä päivittäin, mutta ilmeisen nopeasti hän kuitenki tajusi asian tuomat mahdollisuudet: Mitä vähemmän nainen tuhlaa koruihin, sitä enemmän hänellä olisi käytettävänään rahaa autoihin, viinaan ja… hei ihan mihin tahansa yhtä tärkeään! Käsite ”halpa, halvempi, Virve” sai siis lopulta ihan hyvän kaiun ja kaikki ovat nyt tyytyväisiä.

Voisin ihan tosi ostella laatikkoni täyteen krääsäkoruja. Äkkiseltään laskettuna löysin mm. 180 paria korvakoruja ja korvakorut ovatkin se juttu, joista tahtoisin tänään jutella. Tai no, ei tätä nyt varsinaiseksi jutteluksi voi kutsua, mutta haluaisin esitellä teille jotakin tämänhetkisiä lemppareitani.

Kaikki mikä on naisellista, söpöä, tyttömäistä, veikeää, bling blingiä tai missä on joku hauska juju uppoaa minuun tässä asiassa. Toisaalta ihan peruskorvikset oikean värisinäkin ovat välillä oikein hieno juttu ja joskus ihan vaan tavalliset klassiset helmikorvakorut tai pienet kullanväriset pallotkin ovat oikea vaihtoehto.

Nämä ruuvit ovat minusta todella veikeät. Nämä eivät ole tippaakaan normaalia neitimäistä tyyliäni, mutta joihinkin asuihin yhdistettynä aivan mielettömät. (Ur & Penn)

Tämä kullanvärinen vetoketju on tämänhetkisiä lemppareitani jostain syystä. Näissä vaan on jotain hirveän söpöä ja hauskaa ja sävy on juuri täydellinen kalpeahko kulta. (Ur & Penn)

Näitä roikkuvia pitkiä kultaisia korviksia käytän usein töissä. (Ur & Penn)

Nämä merimieshenkiset hopeanväriset ankkurit ovat uusimpia lemppareitani. (Ur & Penn)

Nämä siniset sulat ovat kaikkini bling bligeineen aivan upeat minusta. (Gina)

Nämä ihanat kirkkaanhopeanväriset kukat ostin myös kultaisina. (Ur & Penn)

Vähän söpöä ja vaaleanpunaista yhdistettynä blingiin. (Ur & Penn)

Nämä lautaset ovat glitterisen kimaltavat ja ihan mahtavat bilekorvikset. (Only)

Aiemmin esillä olleet kullanväriset vetoketjut ovat ihan hauskat myös pinkkeinä, mutta eivät yhtä monikäyttöiset, sillä nämä ovat huomiotaherättävämmät. (Ur & Penn)

Nämä hopeanväriset roikkuvat bling blingit ovat lemppareitani. (Ur & Penn)

Nämä söpöt, tyttömäiset ja glitteriset kukkaset nyt vaan ovat minua aivan kaikella tavalla. (Ur & Penn)

Yksi suosikkijutuistani on mätsätä korvakorut alusvaatteisiini. Alusvaatteet eivät tietenkään ikinä näy ja niiden päällä olevat vaatteet voivat olla jotain ihan muuta tylsää ja vain harva pääsee lopulta tajuamaan, että korvakoruni mätsäävät alusvaatteideni kanssa, mutta ajatus on minusta sitäkin hauskempi. Varsinkin treffeillä…

Vaihteletteko te korvakorujanne usein? Käytättekö korvissanne hauskoja rihkamakoruja vai vaan ”oikeita” koruja? Mätsäättekö korvakoruja asuihinne?

Kommentit (23)

 1. nanna

  Anna Gramm: mietin samaa, ja kaksikielisenäkin totesin ettei sivuilla ainakaan selkeästi mainittu toimittaako suomeen. kysyin asiaa palautelomakkeella, ja vastaus ( mikä tuli noin 2 sekuntia kysymyksen lähettämisen jälkeen :O ) oli että toistaiseksi heille käy verkkokaupan maksuvälineenä vain ruotsalaiset debit- ja creditkortit mutta tulevaisuudessa voi mahdollisesti onnistua suomeenkin lähettäminen :). sitä odotellessa :)!

 2. Annika

  Valitettavasti mun korvat ei kestä kuin kultaa ja hopeaa. Tosin en ole kyllä pitkään aikaan edes kokeillut muuta. Kai nuo rihkamatkin ovat vuosien saatossa kehittyneet, eivätkä enää allergisoi. Käytän yleensä aina samoja pieniä kultaisia timanttinappikorviksia ja vaihdan vaan juhliin jotkut näyttävämmät. Kaulakorukin on yleensä aina sama, joka on samaa sarjaa korviksien kanssa.

 3. norppa

  Mulla on hirveästi korviksia – ja varsinkin kaulakoruja! Mutta töissä käytän työtakkia, jonka kanssa harva kaulakoru istuu kivasti (mikä järki pitää korua, joka on sen verran pitkä, että jää kuitenkin takin alle piiloon). Korviksissakin jumitan muutamiin tiettyihin aina, kun en jaksa miettiä 😀

  Mutta siis, rakastan halpoja, kivoja koruja! Ja haalin niitä aina liikaa 😀 Suosittelen muuten tsekkaamaan myös Seppälän korualet!

  Nyt on edessä muutto, joten taidan karsia hieman myös koruosastolla. Yleensä ovat huuto.netin kautta saaneet uuden kodin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *