Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Elämää rakennekynsien jälkeen?

Tänään esittelen teille hätäaputuotteen, joka ei ole läheskään jokaiselle tarpeellinen, mutta niille, jotka kuuluvat sen kohderyhmään tuote on sitäkin kallisarvoisempi apu.

Tuote on nimittäin duo-pakkauksena myytävä Trindin Keratin Treatment For Nails -setti, joka on tarkoitettu korjaamaan vahingoittuneita kynsiä ja nimenomaan juurikin rakennekynsien tai muiden tekokynsien vahingoittamia sellaisia.

Moni on kokeillut rakennekynsiä tai ihan vaan tehokkalla liimalla liimattavia kynsiä ja kokeilun lopputulos on ollut se, että omat kynnet ovat lopulta vaan ohuen hauraat liuskat niiden päällimmäisen ja samalla myös vahvimman kynsilevyn hiouduttua, revettyä tai muuten vaan irrottua pois. Kynnet tuntuvat paperin ohuilta ja ainoa keino saada ne vahvemmiksi on suojata niitä kovettavalla kynsilakalla. Pahimmassa tapauksessa kynnet voivat kuitenkin olla niin ohentuneet ja kärsineet, että kynsilakan laittaminenkin jo sattuu.

Trind on kuitenkin tuonut valikoimiinsa tällaisiin tilanteisiin tarkoitetun hätäapusetin, joka tarjoaa ensiapua siihen pitkältä tuntuvaan prosessiin, joka uusien ja vahvempien kynsien kasvatus tuntuu olevan.

Keratin Treatment -setti sisältää kaksi tuotetta: Keratin Nail Resorerin ja Keratin Nail Protectorin.

Keratin Nail Restorer on duon ykkösvaihe. Tuote on keratiiniin perustuva hoitoaine, jonka ideana on vahvistaa kynttä ja sen rakennetta. Tämän lisäksi hoitoaineessa on kosteuttavia aineita, jotka auttavat kynsilevyjä pysymään yhdessä ja vahvistamaan kynttä. Nestemäinen tuote levitetään kynnelle siveltimellä, jonka jälkeen se hierotaan kevyesti kynteen. Kun tuote on imeytynyt täysin, lisätään päälle kakkosvaiheen suojaava Keratin Nail Protector. Tätä tuotetta ei siis pestä kynneltä pois, vaan se jätetään suojaavan lakan alle.

Keratin Nail Protector on kirkas kynsilakka joka paitsi ravitsee kynttä, muodostaa myös suojaavan kalvon kynnen pinnalle, jolloin kynnen pinta sulkeutuu sen alle. Lopputulos on kiiltävä ja hoidettu ja duoa voi käyttää apunaan niin kauan, kuin tarve vaatii. Kynnet voi lopuksi lakata normaalisti värillisellä kynsilakalla.

Onko joku ehtinyt jo kokeilla tätä uutuutta? Tai onko lukijoideni joukossa niitä, joille tällainen tuote olisi suorastaan taivaanlahja rakennekynsien poistuttua juuri kuvioista? Hihkaiskaa ja jättäkää sähköpostiosoitteenne, sillä arvon Mikacoksen kanssa yhteistyössä teidän kesken viisi tällaista settiä Trindin taikaviilan kera!

Arvontaan voi osallistua sunnuntaihin 15.1. klo 23:59 asti.

(Postauksen tuotteet ja arvontapalkinnot tarjoaa Trindiä maahantuova Mikacos.)

Kommentit (211)

  1. Riina

    Todellakin olisi taivaanlahja minulle. Pari kertaa mulla on ollut rakennekynnet ja molemmilla kerroilla yhtä surkealla tuloksella. Tekijässä ei kai vikaa, mutta kynteni vaan jotenkin "hylkivät" rakennekynsiä. Heti ekana iltana ne alkoi jo rakoilla ja eipä mennyt montaa päivää kun ekat kynnet oli jo irti. Kynteni malli on tosi suora, joten ongelma voi olla siinä. Tämä palkinto olisi siis sopivampi minulle ja etenkin kun kynteni ovat tosi ohuet ja hauraat ja työssäni koko ajan läträän pestä käsiäni. Hassua sinänsä, että hiukseni on tosi vahvat, mutta kynnet ei :).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *