Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Elämää ja kosmetiikkaa se vain on

Rehellinen parisuhde perustuu avoimeen ajatustenvaihtoon ja koska koen olevani eräänlaisessa parisuhteessa teidän lukijoideni kanssa koen, että minun on (välillä harmikseni) pysyttävä teille rehellisenä ja tunnustettava kaikki harha-askeleeni.
Arvaatte varmaan, että tänään on vuorossa yhteenvetopostaus? Jep.
Se ei ole kovin laaja menneiden tuotteiden osalta, mutta sitäkin kattavampi tulleiden tuotteiden suhteen.
Ensinnäkään loppuneita tuotteita ei ollut yhteensä kuin säälittävät kolme. Minulla oli näillä vapaillani viikon ajan seuranani ystäväni, joten en kerennyt liiemmin keskittymään kosmetiikalla nyhväämiseen, mikä ilmenee lopputulemassa selkeästi.
Loppuun kului yksi vartalovoide. Tämän Soap & Gloryn ihanuuden olen jo tosin esitellyt teille aiemmassa postauksessa, joten en palaa siihen tällä kertaa sen tarkemmin kuin kertaamalla, että TYKKÄSIN! Aiemman postauksen voit lukea täältä.
Käytin loppuun myös Tescosta hankkimani Along Game Betty -sarjan Porefectly Clean -kasvoputsarin, josta juttelin hieman jo aiemmin
Tämä tuote oli käytössä ihan yhtä mukava kuin uumoilinkin, joten tutustun varmasti tulevaisuudessa merkin tuotteisiin lisää. 
Puhdistusvoide oli koostumukseltaan ihanan täyteläinen ja kosteuttava ja poisti meikit hyvin jättäen ihon puhtaaksi. 
 
Tuote oli kuitenkin sen verran öljymäisen voidemainen, että kaipasi peräänsä vielä sen puhdistuksen kakkosvaiheen, jonka itse tykkään muutenkin perään viskaista.
Kolmas loppunut tuote oli tämän samaisen vierailulla olleen ystäväni minulle viime vierailullaan jättämä Clarinsin One-Step Cleanser -vesi matkakokoisena. En ole varsinaisesti tällaisten puhdistusvesien ystävä, sillä tahdon putsata ihoni aina huolella ja kunnolla ja minulla siihen kuuluu vesipesu. Käytinkin tämän pois kasvovetenä, jonka roolista tämä suoriutui mukavasti.
Mutta sitten niihin uusiin tuotteisiin…
Saanko pohjustaa jutun sillä, että koska ystäväni oli luonani Lontoossa lomatunnelmissa, joten liityin itsekin niihin päättäen, että olen lomalla. Ja lomallahan ei olla niin tarkkoja mistään, vai mitä?
Ensinnäkin minun piti tietysti esitellä ystävälleni niitä TK Maxxeja, joista olen teillekin aiemmin puhunut. Ja niistä tarttui tottakai mukaani jotain.
Ensinnäkin löysin kyseisen ketjun liikkeestä vielä toisen superhalvan, hieman tosin kärsineeseen pakkaukseen pakatun Sebastianin Potion 9 -tehohoidon hiuksille. 
Kehuin tätä viimeksi jo kovasti ja tälle on tulossa myöhemmin oma keskitetty kehumispostauksensa. Koska pidän tästä niin paljon, halusin vielä viedä itselleni tätä ihanuutta töihinkin oman kappaleen.
Toinen TK Maxx -löytöni oli ihanuus, jota olen kaivannut jo vuosia. Moni tähän aikoinaan ihastunut varmasti ymmärtää, miksi en voinut jättää tätä kaupan hyllyyn tämän kerrankin bongattuani:
Kyllä, todella ihana ja upea Tigin Oatmeal&Honey -hoitoaine. Tämä oli ihana, mahtava ja loistava, tai ainakin sellaisena tämän muistan ja vaikka en ihan vielä tarvinnutkaan uutta hoitoainetta, tulee tämä lähiaikoina kyllä käyttöön.
Seuraavat hankintani olivat vartalolle. Bongasin nämä halvat Bubbles&Butters -ihanuudet netissä pääsiäisen aikoihin, luin niistä kehuja ja tilasin ne lähimpään Tescoon itselleni. Palaan näihin herkkuihin myöhemmin tarkemmin!
Viimeiset hankintani tein paikassa, jonne jokainen Lontoossa vieraileva tyttö haluaa tietysti päästä käymään ja jonne minäkin vieraani hänen pyynnöstään vein.
Tiedätte, etten voi vastustaa ihanan tuoksuisia vartalovoiteita enkä varsinkaan niihin liittyviä tarjouksia, joten en tietenkään voinut hillitä itseäni kun pyörin ystäväni seurassa Victoria’s Secretillä ja odottelin hänen päättävän, mitkä tuoksut hän itselleen haluaa.
Odotellessani tietysti huomasin jälleen vartalotuotteiden hyllyllä kyltin, joka lupasi viisi Victoria’s Secretin vartalotuotetta 25 punnalla. Yksinään ostettuina nämä maksaisivat 11 puntaa, joten vitosen kappalehinta oli jotain sellaista, mitä tämä tyttö ei voinut vastustaa. Vaikka kuinka aluksi yritin! Ja kun ystäväni halusi ostaa vain kolme tuotetta, tarjouduin minä ritarin lailla lunastamaan itselleni vielä kaksi vartalovoidetta lisää.
Lopputulos oli siis tämä. 
Seitsemän vartalovoidetta, mutta voi kuinka minä niistä nautinkaan ja tulen tulevaisuudessa nauttimaan!
Koska kuiva ihoni kuluttaa vartalovoidetta paljon ja jatkuvasti ja nämä tuoksuvat ihanille, eivät nämäkään tule olemaan rasitteenani kauaa.
Ja sitäpaitsi lomalla kertyy aina kiloja ja niitä sulatellessa menee hetki!
Palailen näihinkin ihanuuksiin myöhemmin tarkemmin.

Eli sellainen yhteenveto tällä kertaa. Kymmenen uutta vartalovoidetta ja pari hiustuotetta sekä muutama suihkugeeli. 
Mutta hei, elämää ja kosmetiikkaahan se vain on, vai mitä?

Kommentit (16)

 1. Anonyymi

  Blogin idea on menossa jonnekin aivan ihme suuntaan, kun tarkoitus olisi vähentää, niin sinä vaan ostat lisää ja tuollaisia määriä vieläpä.

  • M

   Huoh, ihan kuin Virven varastot eivät olisi kutistuneet lainkaan verrattuna alkutilanteeseen… 😀 Oletkohan sinä nyt lukenut jokaisen päivityksen? SITÄPAITSI:
   "Blogini idea

   Siinä missä toiset ovat ikuisella laihdutuskuurilla vartalonsa kilojen suhteen, olen minä (ilmeisesti) ikuisella laihdutuskuurilla kosmetiikkakilojeni suhteen. Välillä kiloja tippuu hyvin ja motivaatiota on, kunnes sitten taas otetaan roimaa takapakkia." Huomaa varsinkin viimeinen lause 😉

 2. S

  Anonyymi tuossa ylempänä kommentoikin, että Tampereen Hiustalo -outletissa oli nähnyt Oatmeal&Honeyta. Itse kävin siellä myös ostoksilla, ja mukaan tarttui tuo kuuluisa hoitoaine. Niitä myydään siellä tosin pienemmissä pakkauksissa, ehkä 250ml? Shampoo oli ainakin 1,5 kertaa suurempi kuin hoitis. Olisiko käynyt niin, että suuren yleisön pyynnöstä niitäkin on alettu valmistamaan uudestaan pienemmässä koossa (: samaisesta outletista löytyi myös vanhan tigi-perheen superstar -shampoota ja -hoitista, nekin pienemmissä pulloissa (:

 3. Anonyymi

  ihan kivalta vaikuttaa. :') en vain ymmärrä miten säästönhimossasi tartuit kolmeen samanlaiseen bubbles vartalovoihin vain eri tuoksuisina… olisit yksinkertaisesti voinut valita vain yhden. 🙂 victoria's secretin ymmärrän, koska oli ale, mutta olisithan sielläkin voinut tyytyä vain ritarillisesti pelkästään kahteen tuotteeseen… anyways, elämäähän se on.

 4. mima

  Oh, siis, tykkään sun blogista niin paljon! Usein kaikki kauneusbloggaajat kirjoittavat siitä mitä ne on ostanut mutta sitten ei kuitenkin saa tietää mitä ne oikeesti tykkäsivät tuotteista. Mitä ne on käyttänyt pitkän ajan/loppuun. Ja mitä ne haluaisivat ostaa uudelleen. Onko sinulla mitään NfuOh kynsilakkoja tai onko sulla jonkinlainen käsitys siitä miten niitten lakat ovat? Esim. sarjasta "Opal"? 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *