Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Elämää ja elektroniikkaa

Hei, olen Virve ja tykkään elektroniikasta.

Olen joskus aiemmin esitellyt teille, kuinka elektroniikka ja sähkökäyttöiset vempaimet ovat edustettuina kauneudenhoitopuolen tavaroissani. Tänään tahtoisinkin sitten jutella pari sanaa kotini muusta elektroniikasta.

Olin pitkään ilman telkkaria, sillä en vain kokenut tarvitsevani sitä. Kuinka paljon ylimääräistä aikaa minulle ilmestyikään, kun en koskaan jumittunut katsomaan yhtäkään tyhjänpäiväistä ohjelmaa tai suunnitellut menojani tv-tarjonnan mukaan. Olen yhä sitä mieltä, etten oikeastaan tarvitse televisiota, mutta valkoinen pieni taulu-tv on sisustuselementtinä niin mahtava, että minun oli pakko hankkia sellainen.

Kotini valaistusta säädellään pääosin kaukosäätimellä. Nappia painamalla saan valoja syttymään ja sammumaan ja jopa himmennettyä osaa niistä tunnelmaan sopivaksi.

Vaikka kyseessä onkin vain yksiö, on kaukosäädin ehdottomasti yksi parhaista hankinnoistani hetkeen.

Kotini siisteydestä puolestaan huolehti Rainer, eli tuttavallisemmin Raikku. Raikku on robotti-imuri (RedDevil-merkkinen), joka pitää lattiat puhtaana puolestani ja on vapauttanut minut lähes täysin imuroinnista. Olen himoinnut robotti-imuria ja vuosia ja kun vihdoin sain sen hankittua en voi käsittää, kuinka olen koskaan voinut elää ilman sitä.

Siinä missä Raikku ja valaistus virittelevät minut ensin tunnelmaan, on paras lämppääjä tälle sinkulle puolestaan lämpöpeitto.

Sain joululahjaksi OBH Nordican sähköllä lämpenevän peiton, jonka lämpötilaa voi säädellä ja joka sammuu automaattisesti kolmen tunnin jälkeen. Tämä on maailman paras unikaveri! Voiko olla ihanempaa, kuin mennä valmiiksi lämmitettyyn sänkyyn ja nauttia olostaan sopivasti lämpimän peiton alla ja nukahtaa onnellisena!

Minulta löytyy myös OBH Nordican Shiatsu hierontatuoli, mutta sitä en ole saanut vielä aikaiseksi raahata asuntooni. Täytynee kuitenkin tuoda sekin heti ensitilassa, sillä voisi olla aivan suunnattoman ihanaa löhöillä hierontatuolin käsittelyssä lämpöpeiton alla televisiota katsellen ja olostaan nauttien.

Lisäksi minulta löytyy kotoani myös led-suihku, mutta koska suihkuni virtausteho muistuttaa lähinnä eturauhasvaivoista kärsivän vanhan ukon virtsasuihkua, ei valaistuksen laatu ole aina huipussaan. Hienointa onkin ehkä siis vaan voida sanoa omistavansa moisen vempaimen ja toivoa samalla, ettei kukaan tahdo tulla kokeilemaan sitä paikan päälle…

Uusin elektroniikkahimotukseni olisi tällä hetkellä valkoinen OBH Nordican leivänpaahdinradio. Rakastan elektroniikkaa ja funktionaalisia esineitä ja pelkkä leipiä paahtava leivänpaahdin olisi ihan liian simppeliä. Täytyyhän leivänpaahtimellakin olla joku korkeamman luokan tehtävä pelkän satunnaisen leipien käräyttelyn lisäksi!

Muita, jotka löytävät elämäänsä pientä iloa elektroniikasta?

Kommentit (25)

 1. deem

  http://www.youtube.com/watch?v=ewdbilSWjaM&feature=fvsr Tää jaksaa hauskuuttaa päivästä toiseen, vaikka koiraihminen oonkin. Roboimuri ois kiva 🙂

 2. kejer

  Kyseessähän on siis tämä robotti-imuri: http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=8583

  Elektroniikka on kamalan kiva asia, en tulisi enkä haluaisi tulla toimeen ilman.

 3. Nimetön

  Mob: Hih, ihana! 🙂

  Anonyymi: Tämä oli edullinen malli, maksoi 199 euroa. Lakaisee siis pölyt sisäänsä itsekseen pyörien.

  Sofia Punta: 🙂

  liisa: Haha, täydellinen aamiaisvempain! 😉

  Anonyymi: Kiitos kivasta kommentistasi! Jatkossa täällä varmasti tuleekin tosiaan olemaan hieman kosmetiikan ulkopuolellekin meneviä postauksia ja varmasti jotain työaiheisiakin, jos ne jotakuta kiinnostavat. 🙂

  Riikka: 🙂

  Annika: Kiitos! 🙂

  Lillinen: Ja hei, siihen mennessä on voitu keksiä vaikka mitä uutta kivaa. 😉

  Sikke: Oi, nyt tahtoisin sen kyllä äkkiä tänne… 🙂

  RvaM.: Aivan ihana tosiaan. 🙂

  Anonyymi: Tässä on sellaiset vipattavat harjat, jotka nappaavat myös seinustoilta villakoirat pois. Oma imurini kyllä imuroi muuten kaiken hyvin, mutta yhden paksun maton päälle se ei jaksa kiivetä. 🙂

  Taina: Kokeilin tuon ennen ripsienpidennyksiä ja en ihastunut. Ei pahemmin tuuheuttanut, klimppasi hieman eikä muutenkaan vakuuttanut. :/

  sofia: 🙂

 4. Nimetön

  reshift: Tuo hajoaminen on kyllä tylsää. Itselläni kaikki kyllä pysyy yleensä pitkään kunnossa (koputtaa puuta).

  Juille: Kiitos! 🙂

  Miia-Kristiina: Voi, nyt en kyllä tiedä asiasta yhtään, kun työpaikallani ei ole kyseistä sarjaa myynnissä. :/

  Anonyymi: Nyt en muista ulkoa mitään tiettyä sävyä, mutta jos et tahdo ihan luumulla sävyllä mennä, niin joku syvä vadelmainen. Kunhan sävy pysyy kylmänä. 🙂

  Anonyymi: Sanos muuta! 🙂

  Anonyymi: Clas Ohlsonilta säädin ja kolme pistorasiaa parilla kympillä. 🙂

  Dara: 🙂

  deem: Hih, kaverilla on lelu. 😉

  kejer: Juurikin tuo. 🙂

 5. yx ei ostolakkoinen

  HEP HEP HEP !!! 🙂 Juu laivajuttuja, Tukholmaa, kahviloita, kevään tuloa ja kaikkea muutakin hauskaa. Vimpaimet on ihania, saa tulla lisääkin juttuja niistä. Rakastan kaikkia vimpaimia!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *