Elämää ja elektroniikkaa

Hei, olen Virve ja tykkään elektroniikasta.

Olen joskus aiemmin esitellyt teille, kuinka elektroniikka ja sähkökäyttöiset vempaimet ovat edustettuina kauneudenhoitopuolen tavaroissani. Tänään tahtoisinkin sitten jutella pari sanaa kotini muusta elektroniikasta.

Olin pitkään ilman telkkaria, sillä en vain kokenut tarvitsevani sitä. Kuinka paljon ylimääräistä aikaa minulle ilmestyikään, kun en koskaan jumittunut katsomaan yhtäkään tyhjänpäiväistä ohjelmaa tai suunnitellut menojani tv-tarjonnan mukaan. Olen yhä sitä mieltä, etten oikeastaan tarvitse televisiota, mutta valkoinen pieni taulu-tv on sisustuselementtinä niin mahtava, että minun oli pakko hankkia sellainen.

Kotini valaistusta säädellään pääosin kaukosäätimellä. Nappia painamalla saan valoja syttymään ja sammumaan ja jopa himmennettyä osaa niistä tunnelmaan sopivaksi.

Vaikka kyseessä onkin vain yksiö, on kaukosäädin ehdottomasti yksi parhaista hankinnoistani hetkeen.

Kotini siisteydestä puolestaan huolehti Rainer, eli tuttavallisemmin Raikku. Raikku on robotti-imuri (RedDevil-merkkinen), joka pitää lattiat puhtaana puolestani ja on vapauttanut minut lähes täysin imuroinnista. Olen himoinnut robotti-imuria ja vuosia ja kun vihdoin sain sen hankittua en voi käsittää, kuinka olen koskaan voinut elää ilman sitä.

Siinä missä Raikku ja valaistus virittelevät minut ensin tunnelmaan, on paras lämppääjä tälle sinkulle puolestaan lämpöpeitto.

Sain joululahjaksi OBH Nordican sähköllä lämpenevän peiton, jonka lämpötilaa voi säädellä ja joka sammuu automaattisesti kolmen tunnin jälkeen. Tämä on maailman paras unikaveri! Voiko olla ihanempaa, kuin mennä valmiiksi lämmitettyyn sänkyyn ja nauttia olostaan sopivasti lämpimän peiton alla ja nukahtaa onnellisena!

Minulta löytyy myös OBH Nordican Shiatsu hierontatuoli, mutta sitä en ole saanut vielä aikaiseksi raahata asuntooni. Täytynee kuitenkin tuoda sekin heti ensitilassa, sillä voisi olla aivan suunnattoman ihanaa löhöillä hierontatuolin käsittelyssä lämpöpeiton alla televisiota katsellen ja olostaan nauttien.

Lisäksi minulta löytyy kotoani myös led-suihku, mutta koska suihkuni virtausteho muistuttaa lähinnä eturauhasvaivoista kärsivän vanhan ukon virtsasuihkua, ei valaistuksen laatu ole aina huipussaan. Hienointa onkin ehkä siis vaan voida sanoa omistavansa moisen vempaimen ja toivoa samalla, ettei kukaan tahdo tulla kokeilemaan sitä paikan päälle…

Uusin elektroniikkahimotukseni olisi tällä hetkellä valkoinen OBH Nordican leivänpaahdinradio. Rakastan elektroniikkaa ja funktionaalisia esineitä ja pelkkä leipiä paahtava leivänpaahdin olisi ihan liian simppeliä. Täytyyhän leivänpaahtimellakin olla joku korkeamman luokan tehtävä pelkän satunnaisen leipien käräyttelyn lisäksi!

Muita, jotka löytävät elämäänsä pientä iloa elektroniikasta?

Kommentit (25)
  1. you so funny!

    mun imurirobotti on nimeltään Fifi

  2. Siis hetkinen! Miten tuo robotti-imuri toimii ja paljon se maksaa? Simpsoneiden yhdessä jaksossa oli robotti-imuri, mutta en osannut kuvitellakaan, että sellaisia on OIKEASTI olemassa! 😀

    Ja tuota noin, itse en ole mikään elektroniikka-ihminen. 😀 Heh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *