Eläköön (iho)!

No niin, nyt olisi taas yhden kasvovoiteen jämät kulutettu loppuun.

Kyseessä oli Biothermin Skin Vivon Cream-gel versio, jonka sain käyttööni viime elokuussa ja lupasin silloin laittavani käyttökokemuksia voiteesta, kunhan vain saan tutustuttua siihen lähemmin. No, nyt voin vihdoin kertoa tutustuneeni tähän lähemmin.

En ole yleensä lämmennyt L’orealin konsernin kasvovoiteille omalla ihollani, mutta nyt voin ihan rehellisesti kertoa tykänneeni. Voide kosteutti todella hyvin, jätti ihon ihanan pehmeäksi sekä sileäksi ja yökäytön jälkeen heräsin aamulla heleällä ja tasaisen värisellä iholla.

Pienempi määrä imeytyi päiväkäytössä oikein hyvin iholleni ja hieman enemmän lotraamalla voide tuntui sopivan rasvaiselta yökäyttöön. Toki tässä oli silikoneja kuten L’orealin markkinajättien voiteissa yleensäkin, mutta tämän tehokkuus ei perustunut vain niihin ja vaikka ne siloittivatkin ihon pintaa mukavasti, ei voide tuntunut pelkältä iholle läntätyltä silikonikerrokselta (millaiseksi usein L’orealin alaisuudessa olevien tiettyjen sarjojen voiteen ihollani koen). Käyttäisin tätä mielelläni lisää ja odotan innolla, että voin korkata saman linjan täyteläisemmän version voiteesta (joka siis sekin odottaa voidekeossani kokeiluvuoroaan)!

Ohuempi ja herkempi ihoisille minun on kuitenkin sanottava tästä tuotteesta varoituksen sana. En nimittäin missään tapauksessa suosittele, mikäli ihosi reagoi kosmetiikkaan herkästi tai ihosi on ohut tai ihollasi on selkeästi epäpuhtauksia ja ihosi ei ole täysin ehjä kaikkialta. Kuten kaikki kosmetiikka, on tämäkin tietysti tarkoitettu vain ehjälle iholle, mutta tämän kanssa tuo ehjälle iholle laittaminen todellakin korostuu. Itse en voinut käyttää tätä ollenkaan, kun viime syksynä aloin saamaan näppyjä puhumattakaan siitä, että olisin kyennyt käyttämään tätä ihoa ohentaneen rottakuurini aikana. No way!

Tämä nimittäin nipisteli todella ikävästi niillä alueilla, joilla ihollani oli näppyjä jos iho oli jonkun näpyn kohdalta hieman rikki. Tunne oli todella epämiellyttävä jo tuolloin saatika sitten silloin, kun ihoni oli rottakuurin ohentama. Kun nimittäin menin levittämään tätä ohentuneelle iholleni, alkoi mieletön punoitus, nipistely ja kuumotus! (Eräs ohuempi ihoisempi lukijanikin kommentoi tämän olleen hänelle sopimaton.) Tein tämän virheen pariinkin otteeseen, sillä halusin aika ajoin testata, joko ihoni kestäisi voidetta. Eipä kestänyt ennen kuin noin kuukausi rottakuurin loputtua uskalsin ottaa tämän takaisin käyttöön todetakseni, että ehjällä ja terveella iholla (mille kosmetiikkaa tosiaan vaan tulisikin käyttää) tämä on todella mukava voide.

Tätä voin siis ehdottomasti suositella (mikäli herkkyys ja epäpuhtaudet eivät vaivaa)!

Yksi voide tosiaan loppui, mutta hei siis mikä siinä oikein on, että näitä eri voiteita aina hiipii luokseni? Sitä mukaa kun iloitsen jonkun loppumisesta, kipittää komeroihini aina joku uusi tuttavuus. (Ja välillä niitä tuttavuuksia tulee oikein urakalla kesken vanhojenkin purkkien!)

En kyllä toisaalta valita, sillä rakastan voiteiden kokeilua. Tällä kertaa luokseni pyyhälsikin Diorin uuden Hydra Life -linjan Pro-Youth Sorbet Creme enkä yhään malttaisi odottaa, että pääsisin kokeilemaan tätäkin.

Itseasiassa minulla on tällä hetkellä vaikka kuinka monta voideihanuutta, joiden kokeilua ja käyttöönottoa en vain millään malttaisi odottaa! Jos joku siis ihmettelee, miksi minulta välillä kuluu voiteita niin kovalla tahdilla, niin syy on kuivan ihoni lisäksi se, että tahdon päästä pian kokeilemaan seuraavaa tuotetta!

Onko joku muu kokeillut Biothermin Skin Vivioa? Tai onko Diorin uusi Hydra Life -linja jo jollekin tuttu? Mitä mieltä olette yleisestikin olleet sarjojen kasvovoiteista?

Kommentit (22)
  1. Tiedän ettet meikkivoiteita käytä, mutta : Mitä meikkivoidetta suosittelisit? monet meikkivoiteet on mulle aivan liian tummia tai oransseja. ja halpakin pitäs olla ku oon opiskelija, työtön sellainen.
    Ellu

  2. vihreäkaupunki
    14.6.2010, 21:37

    Itse rasvailen yleisvoiteella kaiken… Taloudellisuus ennen kaikkea 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *