Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ekoisat huulet part two

Kerroin aiemmin päässeeni kokeilemaan maahantuojalta saamaani Benecoksen huulikiiltoa, mutta arvatkaapas mitä? Pääsin ilokseni testaamaan myös sarjan huulipunaa!

Minulla oli kovat ennakko-odotukset merkin huulipunan suhteen, sillä sen huulikiilto oli asettanut melko kovat menestymispaineet muillekin merkin huulituotteille. Suureksi ilokseni en joutunut tälläkään kertaa pettymään, vaan kokeiluni luonnonskosmetiikan maailmassa jatkuivat todella positiivisissa merkeissä.

Saamani sävy oli kauniin pinkki Pink Rose ja katsokaa nyt, kuinka herkullisen kostealta ja ohuelta se huulillani jo näyttääkin!

Huulipuna liukui talven hitusen kuivattamille huulilleni aivan upeasti kiitos sen ihanan kosteuttavan ja täyteläisen tuntuisen, vaan ei onneksi näköisen koostumuksen tehden huulistani päivän mittaa ihanan pehmeän tuntuiset.

Minusta on ihanaa, ettei huulipunan käyttö enää nykyään tarkoita sitä, että huulet pääsisivät sen seurauksena kuivumaan päivän aikana ja että ne olisi taas yöllä elvytettävä henkiin, vaan että huulipunat voivat olla osa huulien vuorokautista hoitoa ja talvella ennen kaikkea suojaamista.

Ihanassa Pink Rose -sävyssä oli kaunis kosteuttavien aineiden tarjoama huulia täytelöittävä kiilto, mutta ei oikeastaan minkään näköistä shimmeriä. Ja vaikka koostumus olikin näin creme shimmerin sijaan, suli se silti huulille aivan upeasti pysyen niillä loistavasti.

Lienee sanomattakin selvää, että olen vakuuttunut tästä valioyksilöstä. Eihän tästä vaan voi olla pitämättä!

Benecoksen meikkejen jälleenmyyjät löydät täältä (mieletöntö plussaa maahantuojalle hyvistä jälleenmyyjäluetteloista!) mutta niitä voi myös helposti tilata vaikkapa suoraan kotiin Hyvinvoinnin Tavaratalosta.

Oletteko kokeilleet Benecoksen huulipunia? Oletteko olleet yhtä ihastuneita kuin allekirjoittanut?

Kommentit (7)

  1. Lemmi

    Todella kauniin ja täyteläisen näköinen huulipuna! Pakko saada joskin sävyvalintana minulle ei näin roisia 😉

  2. Suvi

    Moikka! Mulla ois yks juttu, jota oon mietiskellyt jonkin aikaa. Ostin vähän aikaa sitten Rainbow-merkkisen halpis silmänympärysvoiteen. Käyttö on kuitenkin vähän jäänyt, koska pakkauksen teksti jotenkin hämmentää: "Hiero voidetta kevyesti pieni määrä sormenpäiden välissä ja taputtele se hellävaraisesti silmien ulkoreunasta kohti nenää. VÄLTÄ VOITEEN KÄYTTÄMISTÄ SILMÄLUOMIIN." Oon vähän pihalla, että mihinkäs sitä sitten laitetaan… Tosiaan mun eka silmänympärysvoide, joten voisitko vähäsen auttaa, että mihin kohtiin tuota nyt kuuluisi levittää? 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *