Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Eka mä olin et täh mut sit kuitenki et OMG!

Eka mä olin ihan sillein, että niinku ”Täh?” ku mä näin tän lakan ja sit ku mä laitoin tätä eka kynsii nii olin ihan et ”WTF, söiks myn kynnet just mansikoita?” ja sit ku mä vähän lisäsin tätä nii olin ihan et ”oookkka..?” mut sitku pistin vielä vähän lisää nii olin ihan et ”OMG, ihan sika ihku!”
Tuossa ajatuksenjuoksuni tätä YSL:n lakkauutuutta kohtaan kypsälle teinikielelle käännettynä.
Sain blogikokeiluihin YSL:n kesän 2015 Pop Water Collection -lookin kynsilakan sävyssä 65 Rose Splash. Läpikuultavia värillisiä lakkoja kuuluu kokoelmaan neljän erilaisen sävyn verran ja minusta ne vaikuttivat kaikki rehellisesti sanottuna aluksi hieman oudoilta.
Halusin silti antaa niille mahdollisuuden, joten iskin lakan kynsilleni.
Ensimmäisen kerroksen levitettyäni mietin, että olipa turha tuote. Miksi ihmeessä tahtoisin kynsieni näyttävän kevyesti punertaviksi värjääntyneitä?
Kun lisäsin lakkaa toisen kerroksen, näyttivät kynteni siltä, että olisin juuri ollut osallisena suuremmankin luokan mansikkasavotassa ja muistoksi siitä olisivat jääneet punaisiksi värjääntyneet kynnet. Kuka tästä voi oikeasti tykätä?
Ensimmäisellä käyttökerralla luovutin tässä vaiheessa ja totesin, että olipa turha tuote ja taisinpa vielä sanoa siitä pari negatiivista adjektiivia muillekin.
Myöhemmin satuin törmäämään samaan lakkaan erään ulkomaalaisen kauneusblogin kuvissa ja ihastuin siihen totaalisesti. Oliko tuo muka sama lakka?!? Pakko antaa sille uusi mahdollisuus!
Kolmas kerros alkoi nimittäin jo kertoa parempia tarinoita. Nyt lakka olikin jo kauniin vadelmainen ja upean kiiltävä eikä vain ja ainoastaan kynnet värjääntyneen näköisiksi jättävä.
Neljäs kerros oli sitten vihdoin se, joka sulattu sydämeni. Tämä lakka oli kynsilleni hieman sitä, mitä Tint-in-Oil oli huulilleni. Läpikuultava lopputulos, joka toikin yhtäkkiä kunnolla kiiltävää ja herkullista sävyä. Lakka näytti läpikuultavan koostumuksensa vuoksi hieman jellymäisen geelimäiseltä ja sen upea kiilto vaan lisäsi efktiä.  Oi, oi, oi!
Koska olin kynsiä lakkaillessani hieman malttamaton näkemään useamman kerroksen aikaansaaman lopputuloksen en liiemmin antanut lakkakerrosten kuivua ennen uuden levittämistä muuten kuin nopean kuvien räpsimisen verran. Tästä huolimatta kynsilakkakerrokset kuivuivat nopeasti täydellisen kovaksi lakkapinnaksi ilman, että ne jäivät paksun pehmeiksi ja kolhuja vastaanottaviksi, kuten lakoilla on tapana tehdä, jos kerroksia ei kuivattele tarpeeksi. Lopputuloksesta tuli myös todella kestävä.
Lakan lopputuloksessa on jotain niin uskomattoman jännää ja outoa, että se on suorastaan ihana. Sen läpikuultavuus näkyy itseasiassa vasta ihan läheltä ja tarkasti katsottuna ja muuten kynnet näyttävät vain tavallisella herkullisen kiiltävällä ja ihanalla pinkin sävyllä lakatuilta.
Vitsit, että rakastuin!
Onko joku muu rakastunut Pop Water La Laque Couture -kynsilakkasävyihin?

Kommentit (20)

  1. Markka

    Vinkkinä niille jotka kauhistelevat hintaa. Tein tässä keskellä yötä kokeilun kun HETI piti päästä kokeilemaan moista lakkaa. Kaivoin esiin randomin värittömän lakan mihin sekoitin hieman punaista lakkaa. Snadisti peittävämpi kuin tämä YSL:n versio, kahdella kerroksella tuli tuo neljän kerroksen efekti. Peittävyyden määrää voi säädellä värillisen lakan määrällä värittömän seassa. I like it!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *