Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Eilisen halvempi versio

Blogini lukijat ovat varmasti jo tottuneet siihen, etteivät sanaparit kallis-hyvä ja halpa-huono kuvasta millään ajattelutapaani tai etten koe kallista automaattisesti hyvän tai puolestaan halpaa huonon synonyymiksi. Ja koska viimeksi eilen esittelin hieman kalliimman hyvän tuotteen kaksoispuhdistuksen kakkosvaiheeseen, on mielestäni oikeus ja kohtuus, että sitä seuraa perästä hieman edullisemman vaihtoehdon esittely.

Tällä kertaa kyseessä on Lumenen uudistunut Matt Touch puhdistusgeeli.

Ihoni on pintakuivuuteen taipuvainen ja siksi minun korviini puhdistusgeeli kuulostaa aina kirosanalta. Varsinkin, jos sen yhteyteen lisätään etuliite ”Matt Touch”, joka kuulostaa jo suorastaan tappouhkaukselta. Tämän vuoksi olen tähän asti jättänyt geelit suosiolla niille, joiden ihon pinta ei aika ajoin pölyä sitä puhaltaessa tai joiden ei tarvitse koskaan kesken päivän lätkäistä vaseliinimaista jankkia kasvojensa osille peläten niiden muuten repeävän hymyillessä.

(Okei, ehkä tilanne on suurimman osan aikaa huomattavasti helpompi. Mutta kuivan laivailman ja ilmastoinnin vuoksi tilanne ihan tosi on välillä tuollainen työviikon loppua kohti mentäessä!)

Lumenen Matt Touch kuitenkin yllätti. Puhdistusgeeli puhdistaa ihon hyvin puhtaaksi, mutta iho ei jää yhtään natisevaksi eikä kiristäväksi. Ei siis yhtään, mikä yllätti minut totaalisesti! Itseasiassa tämä tuntui jopa huomattavasti miedommalta ja hellävaraisemmalta puhdistusvaihtoehdolta kuin sarjan normaalista sekaiholle tarkoitettu keltainen puhdistusvoide, joka ainakin omalla ihollani saa aikaan melkoisen natisevan ja kiristävän puhtauden tunteen. Ja tämä on kuitenkin sentään tarkoitettu rasvaisemmalle iholle!

Valitettavasti minulla ei ole aktiivisia käyttökokemuksia tai tuoreita muistikuvia tuotteen vanhasta versiosta, joten en osaa tehdä syväluotaavaa vertailevaa analyysia uuden ja vanhan version välillä, mutta tätä uutta uskallan ainakin kehua ja kovasti!

Olen itse käyttänyt tätä niin kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena kuin aamuputsarinakin. Tämä puhdistaa iholta meikit, mutta silmänympärysiho ja silmät tällä on tietysti hyvä jättää puhdistamatta ja käyttää niille omaa, noille alueille paremmin soveltuvaa ja hellävaraisempaa puhdistustuotetta.

Mitäs muut ovat tästä tykänneet? Hinta (n. 7,90€) ainakin on kohdallaan!

Kommentit (16)

 1. Nimetön

  I'm Lacking: Pitääkin tutustua, kiitos vinkistä. 🙂

  M: Kuten sanoin, en osaa verrata vanhaan versioon. Toimii omalle kuivuuteen taipuvaisellekin iholleni päivittäin, eli ei tämä nyt mikään varsinainen kovin syvästi puhdistava ole. 🙂

  nanna: Noh, lähteehän ne meikit toki silläkin… 😉

  Melli: Eli vanhempikin versio on ollut toimiva, siis. 🙂

  Anonyymi: Tuon kasvoveden ainakin skippaisin, se taitaa olla se pahin kuivattaja? 🙂

  Ansku: 🙂

  Nunnu: Pitänee tosiaan testata. 🙂

  gloria: Silmänympäryksille kannattaa ehdottomasti olla oma puhdistustuotteensa, esim. Maybellinen kaksifaasinen putsari, joka ottaa niin vedenkestävän kuin vesiliukoisenkin silmämeikin pois on mainio kuivemmalle silmänympärysiholle. 🙂

  elz: Enköhän minä tästä taas aktivoidu. 🙂

  Sanni: Kaikki öljyputsarit käyvät ja itse käytän usein ihan vaan puhdistusmaitoakin ensin, eli esim. Lumenen maito. Ihan perus öljy saattaa kyllä jäädä tuntumaan iholla, eli suosittelen varsinaisia öljyputsareita, jotka ovat öljysekoitteisia ja liukenevat veteen helpommin. Nyt kun Lumenen puhdistusöljykin juuri lopetettiin niin en osaa lonkalta heittää mitään halpaa hyvää korvaajaa. :/

  sofia: 🙂

  Anonyymi: TOimii varmasti hyvin kuivalla iholla, sillä pehmittää ja estää kosteuden haihtumista. Oma ihoni on tällä hetkellä niin näppyihin taipuvainen, että joudun vielä hetken malttamaan mieleni kokeilun kanssa, mutta pitää pitää mielessä. Kva yleisvoide kaikkeen. 🙂

  Opiskelijatytön elämä: Oi voi. :/

  ANonyymi: Kasvoveden ideana on viimeistellä ihonpuhdistus pyyhkimällä iholta viimeisetkin meikin- ja puhdistusaineen rippeet. Se myös tasapainottaa ihon pH:n pesun jäljiltä, eli sitä on hyvä käyttää aina pesun jälkeen. Vanulappu kastellaan kasvovedellä ja sillä pyyhitään iho. Jos kasvovesi sisältää alkoholia (alcohol denat) niin vältä silmänympäryksiä. Kurkkaa tämä postaus niin saat tuotevinkin: http://ostolakossa.blogspot.com/2010/08/luonnollinen-clinique-jatkumo.html.
  Ihan suoraan tilannetta enempää kuulematta on vaikeaa heittää tuote-ehdotuksia. Eli onko iho kokonaan rasvainen vai pinnalta kuiva ja mihin tarkoitukseen tarvitset tuotteita?
  Mainio jalkavoide on Schollin syväkosteuttava jalkavoide.

  Anonyymi: Erisanin hoitava puhdistusvoide (tai Lumenen puhdistusemulsio, jos kuivuutta on enemmänkin) ja voiteeksi Lumenen Arctic Aqua 24h voide. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *