Eilisen halvempi versio

Blogini lukijat ovat varmasti jo tottuneet siihen, etteivät sanaparit kallis-hyvä ja halpa-huono kuvasta millään ajattelutapaani tai etten koe kallista automaattisesti hyvän tai puolestaan halpaa huonon synonyymiksi. Ja koska viimeksi eilen esittelin hieman kalliimman hyvän tuotteen kaksoispuhdistuksen kakkosvaiheeseen, on mielestäni oikeus ja kohtuus, että sitä seuraa perästä hieman edullisemman vaihtoehdon esittely.

Tällä kertaa kyseessä on Lumenen uudistunut Matt Touch puhdistusgeeli.

Ihoni on pintakuivuuteen taipuvainen ja siksi minun korviini puhdistusgeeli kuulostaa aina kirosanalta. Varsinkin, jos sen yhteyteen lisätään etuliite ”Matt Touch”, joka kuulostaa jo suorastaan tappouhkaukselta. Tämän vuoksi olen tähän asti jättänyt geelit suosiolla niille, joiden ihon pinta ei aika ajoin pölyä sitä puhaltaessa tai joiden ei tarvitse koskaan kesken päivän lätkäistä vaseliinimaista jankkia kasvojensa osille peläten niiden muuten repeävän hymyillessä.

(Okei, ehkä tilanne on suurimman osan aikaa huomattavasti helpompi. Mutta kuivan laivailman ja ilmastoinnin vuoksi tilanne ihan tosi on välillä tuollainen työviikon loppua kohti mentäessä!)

Lumenen Matt Touch kuitenkin yllätti. Puhdistusgeeli puhdistaa ihon hyvin puhtaaksi, mutta iho ei jää yhtään natisevaksi eikä kiristäväksi. Ei siis yhtään, mikä yllätti minut totaalisesti! Itseasiassa tämä tuntui jopa huomattavasti miedommalta ja hellävaraisemmalta puhdistusvaihtoehdolta kuin sarjan normaalista sekaiholle tarkoitettu keltainen puhdistusvoide, joka ainakin omalla ihollani saa aikaan melkoisen natisevan ja kiristävän puhtauden tunteen. Ja tämä on kuitenkin sentään tarkoitettu rasvaisemmalle iholle!

Valitettavasti minulla ei ole aktiivisia käyttökokemuksia tai tuoreita muistikuvia tuotteen vanhasta versiosta, joten en osaa tehdä syväluotaavaa vertailevaa analyysia uuden ja vanhan version välillä, mutta tätä uutta uskallan ainakin kehua ja kovasti!

Olen itse käyttänyt tätä niin kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena kuin aamuputsarinakin. Tämä puhdistaa iholta meikit, mutta silmänympärysiho ja silmät tällä on tietysti hyvä jättää puhdistamatta ja käyttää niille omaa, noille alueille paremmin soveltuvaa ja hellävaraisempaa puhdistustuotetta.

Mitäs muut ovat tästä tykänneet? Hinta (n. 7,90€) ainakin on kohdallaan!

Kommentit (16)
 1. I'm Lacking
  19.4.2011, 21:23

  Mä oon vuoden käyttänyt Lidlistä saatavaa Cien -sarjan vaaleanpunaista kynsilakanpoistoainetta, koska oon saanut sillä tosi hyvin lakat kynsistä. Aluksi olin vähän epäileväinen ja se olikin jonkin aikaa mulla kaapissa, ennen kuin uskalsin kokeilla. Hintaa pullolla oli vuosi sitten 1,19e ja nyt sen hinta oli noussut 1,25e eli ei vieläkään kallis. Kumminkin monilla kalliimmilla tuotteilla kynsilakat on lähteneet paljon huonommin. Että ei todellakaan mee niin, että kallis ois hyvä tai vastaavasti halpa huono.

 2. Itse oon käyttänyt tän puhdistusgeelin vanhempaa versiota jokunen vuosi sitten sekaiholleni. Muistan, että oli todella hyvä tuote! Pesi ja putsasi todella hyvin ja kasvot tuli tosi raikkaan tuntuisiksi ja pehmeiksi. Nimensä mukaisesti siis myös tuntui syväpuhdistavalta.

  Mikä tässä tuotteessa on erityisesti uudistunut? Entä onko mielestäsi ok käyttää tätä päivittäin vaikka on SYVÄPUHDISTAVA? Tarkoitan, että ei ole liian tehokas jatkuvaan käyttöön?

  Kiitos sulle!

  -M-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *