Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ei voisi olla parempi: Esittelyssä FOREO LUNA Mini 2

*Sis. mainoslinkin

Kellekään blogiani seuranneelle ei lienee tule yllätyksenä, että olen aivan mieletön FOREO-fani. Suhteeni tuohon värähtelevään silikoniseen ihonpuhdistuslaitteeseen roihahti käyntiin viime kesänä ja tunteet olivat sen verran intohimoisia, etten enää ole tahtonut olla ilman laitettani päivääkään.

Foreo Luna Mini

Ostin silloin entisestä työpaikastani violetin FOREO Luna Mini -laitteeni ja kiinnyin siihen niin suuresti, että Clarisonicin kasvoharjani siirtyi välittömästi eläkkeelle. Kompakti ja ja kevyt FOREO kesti yhdellä tunnin latauksella jopa 300 käyttökertaa eikä sen silikonista harjaspäätä tarvinnut koskaan vaihtaa, joten ei ollut yllättävää, että se voitti tämän mittelön.

FOREO LUNA Mini 2

Pääsin viime kuussa töiden kautta käymään ruotsalaisen FOREOn Tukholman pääkonttorilla ja paitsi että sain sieltä kotiinviemisenä maailman suloisimman LUNA Play -puhdistuslaitteen, ilahdutettiin minua myös uudella LUNA Mini 2 -laitteella – ja voin sanoa, että iloinen naamani loisti sillä hetkellä kilpaa keltaisena hehkuvan laitteeni kanssa!

FOREO LUNA Mini 2

Kun uudistuneet toisen sukupolven FOREOt tulivat meille töihin myyntiin puolisen vuotta sitten, olin tietysti todella utelias kokeilemaan niitä. Yritin kuitenkin parhaani mukaan ajatella tunteiden sijaan järjellä ja olla ostamatta uutta laitetta, sillä vanha versioni toimi tietysti edelleen moitteetta ja ainoa ongelmani sen kanssa oli, että Ruotsalainen omi sitä jatkuvasti omaan käyttöönsä. (Laitetta ei tietenkään ole optimaalista jakaa kenenkään kanssa, mutta silikoninen harjaspää on 35 kertaa tavallista harjaspäätä hygieenisempi, joten meillä on vähän rikottu sääntöjä ja putsattu laitetta sitten vaan erityisen hyvin.)

Eihän se uusi nyt voisi olla merkittävästi vanhaa parempi..?

FOREO LUNA Mini 2

Jos olisin tiennyt, kuinka paljon parempi se voi vielä olla, olisin hankkinut sen aikoja sitten. Tämä on nimittäin vielä vanhaakin Miniäni erinomaisempi!

FOREO LUNA Mini 2

Suurin ero laitteissa on niiden harjaksissa. Kuten kuvista näkyy, on uudessa laitteessa harjaksia entistä laajemmalla alueella, mikä tietysti lisää käyttömukavuutta. Myös harjasten pituudessa on merkittävä ero, sillä uuden Mini 2 -laitteen kaikki harjakset ovat vanhaa laitetta pidempiä. Pidemmät harjakset tekevät laitteesta entistä pehmeämmän ja hellävaraisemman tuntuisen, mikä on suorastaan yllättävää, sillä iholla hellästi värähtelevä härveli tuntui jo ennenkin niin hellävaraiselta.

FOREO LUNA Mini 2

Harjakset ovat nykyään sen verran pitkät, että naureskelin voivani jopa laittaa ne takkuun pienellä paijailulla! (Harjakset tosin taittuvat kyllä ongelmitta takaisin eivätkä jää lyttyyn, mikäli joku huolestui nyt siitä.)

Mini eroaa kookkaammasta FOREO LUNAsta siten, että siinä on kolme erilaista pintaa, jotka ovat kaikki tarkoitettu nimenomaan ihon puhdistukseen. Etupuolen isoin harjaspinta sopii ihon tavalliseen puhdistukseen, kärjen kookkaammat harjakset esimerkiksi nenänpielten hieman tarkempaan puhdistukseen ja kääntopuolen harjaspinta puolestaan on kehitetty ihon syväpuhdistusta ajatellen.

FOREO LUNA Mini 2

Toisin kuin tavallista LUNA-laitetta, ei Miniä ole kuin yhtä versiota, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tavallista LUNA-laitetta on puolestaan olemassa hieman erilaisilla harjaksilla aina herkästä ja normaalista ihosta seka- ja rasvoittuvalle kuin miestenkin iholle. Kokeilin kaikkien laitteiden harjakset läpi ja niissä tosiaan oli eroa!

Mini-laitteen voisi siis sanoa olevan sille parikymppiselle iholle sopiva, pelkkään ihon puhdistukseen keskittyvä laite kun taas tavallisessa LUNA-laitteessa (sekä sen matkallakin kätevästi kulkevassa pienessä LUNA Go-versiossa) on mukana myös anti-age-hoitopinta, jota voi käyttää esimerkiksi tehostamaan hoitotuotteiden imeytymistä iholle.

Uudessa Minissä on myös aiempaa enemmän värähtelytasoja: laite värisee kahdeksalla eri voimakkuudella! Mahtavaa on myös se, että painamalla plus ja miinus nappeja yhtäaikaa pohjassa muutaman sekunnin ajan voidaan laite kytkeä päältä totaalisesti, jolloin se ei esimerkiksi pääse vahingossakaan painautumaan käyntiin vaikkapa matkalaukussa ollessaan. (Tavallinen virran katkaisu tapahtuu laitteen keskellä olevaa nappia painamalla.)

FOREO LUNA Mini 2

Olen aivan hulluna tähän uuteen Mini 2 -laitteeseeni ja Ruotsalainenkin on tyytyväinen, sillä hän sai nyt vihdoin pitää omanaan vanhan Minini. Jos olisin tosiaan tiennyt, kuinka paljon parempi tämä uusi versio on, olisin hankkinut tämän itselleni jo aikoja sitten.

En enää nykyään osaisi kuvitellakaan elämää ilman joka iltaista FOREOlla tapahtuvaa ihonpuhdistusta. Olen välillä ollut kokeeksi pari viikkoa ilman laitetta (okei, en oikeasti koskaan  vain muistanut ladata sitä…) ja ihoni kiitti minua siitä runsaalla määrällä mustapäitä. Uskon siis todellakin tämän syväpuhdistavaan voimaan. Vaikka laite ei oikeastaan tunnu iholla miltään väristessään sitä vasten, tuntuu iho sen käytön jälkeen silti niin selkeästi pehmeämmältä ja sileämmältä, että siihen tunteeseen vaan jää koukkuun!

FOREO LUNA Mini 2
Onko teillä jo oma FOREO?

PS. Jos joku kaipaa vinkkejä tai neuvoja oman FOREOn valintaan, niin autan mielelläni. Sain Foreon toimistolla käydessäni niin hyvän koulutuksen laitteisiin, että palan suorastaan halusta saada levittää näiden ilosanomaa!

FOREO-laitteita myy Suomessa eleven.fi.*


Joko luit nämä aiemmat postaukseni?

Foreo Luna Play Arvonta Ostolakossa Make Up Eraser Ostolakossa blogi Foreo Luna Play Ostolakossa

Kommentit (24)

 1. Ooo

  Moikka! Googlettelin näitä Foreo Lunia ja eksyin tänne! Voisitkohan vielä auttaa: Ihoni on suht herkkä, mutta hyvin pitkälti hyväkuntoinen. Isoin ongelmani on varsinkin nenässä ja nenän pielissä ja poskipäiden vieressä olevat sitkeät mustapäät. Uskotko, että jostain Foreosta voisi olla minulle hyötyä? En omista mitään kasvoharjoja ja nyt olen ajatellut ostavani moisen. En tahtoisi enää yrittää saada niitä ulos ja muodostaa mahdollisia arpia jne :O

  Iso kiitos avusta! Aion tilata yhden heti, kun tiedän, mikä olisi paras minulle! Ja vielä yksi kysymys, onko tuo todella pieni, vanulapun kokoinen teholtaan jne kuitenkin samanlainen kuin isompi? Tämä sikäli mikäli suosittelet sitä 🙂 ISO KIITOS <3

  • Virve Vee

   Jos iho reagoi herkästi, kannattaa valita herkälle iholle suunniteltu FOREO LUNA 2 for Sensitive Skin, joka on erityisen hellävarainen. Tykkään itse tästä isommasta laitteesta enemmän kuin kompaktista FOREO LUNA Go for Sensitive Skin -mallista, mutta laitteet ovat tehoiltaan samat ja kyse on enemmän makuasiasta ja käyttömieltymyksistä. Olen itse kokenut Foreon käytöstä olevan selkeästi apua mustapäiden ehkäisyssä ja se auttaa pitämään ihoni kirkkaampana. 🙂

 2. Saana

  Moikka! 🙂 Tällä postauksella on jo ikää, mutta kokeillaan silti, josko huomaisit kommenttini.
  Olen siis vihdoin päättänyt hankkia itselleni jonkun noista Luna-laitteista, mutta ongelma on siinä, etten oikein tiedä minkä ostaisin. Ihoni on kuiva, ja oikeastaan muuta ongelmaa minulla ei ihossani olekaan kuin ympärivuotinen kuivuus.
  En ole bongannut nimenomaan kuivalle iholle tehtyä Lunaa, joten kannattaisiko minun siis ottaa joko normaalin-, tai sitten herkän ihon versio (vaikka ihoni ei herkkä olekaan)?
  Ostin jo Luna Playn kokeiluksi, mutta hän valitettavasti ehti simahtaa ennen kun ikinä pääsi käyttöön asti 🙁 Tuhannet kiitokset sinulle, jos jaksat vastata! 🙂

  • Saana

   Ai niin ja lisätään vielä, että olen 28- vuotias ja pähkäilen tässä myös sitä, että tarvitsenko sitä Anti Age- ominaisuutta vai en. 😀

  • Virve Vee

   Kuivalla iholla on lähinnä makuasia, haluaako ottaa normaalin ihon laitteen vai sensitiven. Omalla talvisin kuivalla ihollani normaalin ihon versio on toiminut hyvin, sillä koska ihoni ei ole herkkä, eivät sensitive-mallin pehmeämmät harjakset tuo ihonhoitoon mitään lisäarvoa. Kollegani käyttää sensitive-harjaa kuivalla ihollaan ja liputtaa taas sen puolesta. Uskon, että kumpi vain siis toimii. 🙂

   Minä olen ollut vähän laiska tuon anti-age-ominaisuuden käytössä ja minusta tuolla Mini 2 -versiollakin pärjää loistavasti, sillä siinä on erilaisia harjaspintoja. 🙂

 3. Noora

  Moi
  Mistä tota saa ?ku ite asun kokkolas nii oisko jossain täällä ja oon menossa kyl viikon päästä turkuun et jos sieltä löytäis

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *