Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ei voi sanoa, että olisin lahjaton

Kuten eilen oli puhetta, on jouluna kiva antaa. Mutta se oli eilen se. Tänään nimittäin puhutaan siitä, kuinka kivaa jouluna on saada.

Vaihdan lahjoja vain muutaman ihmisen kanssa. Perheelle ja wannabe-insinöörille ostan lahjat, mutta läheisten kavereideni kanssa olemme sopineet, ettemme vaihda lahjoja, vaan jokainen tuhlaa lahjarahat mielummin itseensä. Ja näin minä tietysti innostuin tekemään laivalla…

Olen ilmeisesti ollut poikkeuksellisen kiltti tänä vuonna, sillä kuusen alta löytyi pääosin varsin arvokkaita ja laadukkaita lahjoja:

Tässä lahjat vielä hieman lähemmässä tarkastelussa:

RENin Guerande Salt Exfoliating Body Balm, josta pari päivää sitten puhuinkin, oli ehdottomasti pakko saada kuusen alle. Tämä on niin ihana tuote, etten vain voinut olla hankkimatta tätä.

Toinen hankkimani RENin tuote oli Hydra-Calm Global Protection Day Cream. Ihoni on ärsyyntynyt pahasti viimeaikoina ja sitä on kuumottanut kovasti, mutta testailtuani tätä laivalla huomasin, että tämä on oiva apulainen. Pukinkonttiin siis vaan!

Ihoärsytystä helpottamaan tuli myös Chanelin Calming Emulsion, joka on hoitovoiteen alle laitettava kevyt emulsio. Tästä ja edellisestä tuotteesta saatte lisää raporttia myöhemmin.

En kehdannut tyhjentää työpaikkani Lancomen Nutrix-tuubia enää yhtään, joten hankin kotiin oman, 125 millin jättikoossa. Tämä on kyllä ollut loistava apu hilseilyyn ja kuivaan nassuun!

Kuusen alle päätyi myös kaipailemani Lancomen Tonique Confort kosteuttava kasvovesi. Ihanaa!

Kroppapuolelta pukki toi Lumenea. SPA-linjan Pehmentävä vartalovoi ja Kiinteyttävä vartaloemulsio kuulostivat molemmat todella lupaavilta, joten ne olivat hyviä lahjoja.

Meikkipuolelta pukinkonttiin sujahtivat nämä kaksi ihanuutta. Paletit ovat Diorin 5-couleurs Designereita, eli sisältö on hieman erilainen tavallisiin viisikkoihin verrattuna. Näissä on nimittäin yksi ”pohjustaja” (joka ei kyllä siis pohjusta siinä mielessä, että kiinnittäisi meikkiä), kaksi luomiväriä, geelimäinen rajaus ja ”shine”, jolla voi lisätä hohdetta kulmaluulle ja muualle meikkiin. Omat palettini ovat 208 Navy Design ja 508 Nude Pink Design. Tervetuloa joukkoon, kromosomihäiriöiset vauvani!

Lumenen kulmakynäni on roskiinheittopituudessa eikä omistamani Diorin kulmakynän sävy ole ihan nappi, joten tämä lahja tulee tarpeeseen. YSL:n kulmakynä sävyssä 5 löytyi siis myös kuusen alta.

Tahdoin myös ennakoida sen surullisen tapauksen, että Max Factorin FLE lähtee ensikuussa vaihtoon. Sen tilalle hankin kokeiluun Chanelin Exceptionnel de Chanel mascaran ja tähän väliin totean vain, että aivan mahtava tuote! Tarkempaa juttua tulossa myöhemmin.

Viimeinen kuusen alle hankkimani tuote oli Cliniquen uusin mascara nimeltään High Impact Curling Mascara. Kokeilin tätä joskus töissä ja nyt tahdoin ehdottomasti tehdä lisäkokeiluja.

Tältä näyttivät minun joululahjani. Olikohan minulla kenties pieni pelko siitä, ettei kukaan tule ostamaan minulle mitään, kun piti itse noin shopata…?

Kun esittelin satsini wannabe-insinöörille, pyöräytteli hän silmiään ja vaati, että kerron jokaisen tuotteen ostohinnan, jotta hän voi laskea summan yhteen ja järkyttää minua. Tilanteesta ei voinut luikerrella ulos, joten wannabe-insinööri teki laskelmansa. Keskustelu sen ympärillä meni jotenkin näin:

”Siis arvaa paljon noi sun ostokset teki yhteensä!?”
”No…oisko joku 180 euroa?”
”No ei ihan, mutta 170 euroa! Kelaa nyt vähän, herran jumala, siis 170 euroa!!!”
”Oh my God, ihan tosi?! Oikeestiko?”
”No joo, ihan järkyttävää!”
”No on kyllä! En tosiaankaan ollut tajunnut, että sain tämän kaiken niin halvalla! Tässähän on lähes 500 euron arvosta tavaraa!”

Keskustelun lopuksi wannabe-insinööri jäi hyvin hämmentyneenä ihmettelemään, kuinka joku voi pitää kosmetiikkaan sijoitettua 170 euroa pienenä summana. Mutta hei, te kyllä tajuatte. Sain sillä tosiaan nuo kaikki!

Voisin kyllä sanoa, että sain itseltäni ihan mielettömän hyvän joululahjan. Äidiltäni saamani joululahja ei sentään ollut kaikessa laajuudessaan yhtä iso, mutta aivan mieletön silti. Paljon parempaa en olisi voinut edes toivoa. Vaan enpä vielä kerrokaan tarkemmin, tulkaa itse huomenna kurkkimaan!

(Ja niin, nyt en kyllä sitten hetkeen tuhlailekaan…)

Kommentit (22)

  1. Nimetön

    Anonyymi: Minun huonossa sisävalaituksessa otettu kuvani varmasti vaan vääristää sävyjä. Tällaisiinn kuviinn itse törmäsin surffatessani ja ovat enemmän totuudenmukaisia: http://media.photobucket.com/image/nude%20pink%20design/Fanilee/Dior_pro_eye_creator_508jpg_1.jpg tai http://media.photobucket.com/image/nude+pink+design/Villis1/Dior%20quints/dior-artistry.jpg?o=2)
    Jos selaat tuon linkin kautta löytyvät muut kuvat paletista niin huomaat yllättäen, ettei Nude Pink itseasiassa olekaan kovin vaaleanpunainen vaan enemmän pehmeä persikka. Hämäävä nimi, mielestäni (http://media.photobucket.com/image/nude+pink+design/Shevonen/dior508nudepinkdesign014.jpg?o=1).

  2. Anonyymi

    Kiitoksia noista linkeistä! Eipä ole ilmeisesti luottamista nettikaupan kuviin, olisin niiden perusteella kyllä tilannut väärän värin itselleni, taidan kallistua tuon nude pinkin tilaamiseen sittenkin 🙂
    Enemmän siis noiden linkkien perusteella vääristää nettikaupan kuva kuin sinun 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *