Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ei vetänyt nenästä

Lisää Freeman-kokeiluja olisi taas luvassa. Tällä kertaa olen kaapannut kaupasta mukaani sarjan puhdistusgeelin.

Facial Refining Cleanser Pear sisältää nimensä mukaisesti päärynää, minkä lisäksi siihen on laitettu mukaan myös ihoa kuorivaa ja sitä kautta pehmentävää salisyylihappoa. Tuote tuoksuu minun nenääni hieman päärynän ja omenen sekoitukselle, eli omppunenääni oikein ihanalta.

Tuote on löysää ja geelimäistä ja vaahtoaa veden kanssa mukavasti. Tämä puhdistaa toki meikkiäkin, mutta rasvaisemmat tuotteet lähtevät usein paremmin pois vähän rasvaisemmilla tuotteillakin, eli kovin raskasta pakkelia tällä ei ole helppoa poistaa. Itse olen suosinut tätä kakkosvaiheen putsarina sekä ihoni aamupuhdistuksessa.

Tykkään puhdistusgeelistä kovasti, sillä paitsi että se on riittoisa ja tuoksuu ihanalle, tekee se myös sopivan puhdasta jälkeä iholleni. Tällä tarkoitan sitä, että se puhdistaa ihon puhtaan tuntuiseksi jättämättä kelmuja ja kalvoja, muttei tee ihosta kiristävän tuntuista tai natisevan puhdasta.

Lieneekö tuotteen salisyylihappopitoisuus ja pH oikeasti kohdallaan, sillä tämä ihan oikeasti vaikuttaa kirkastavan ihoa ja tekee ainakin omalle tällä hetkellä epäpuhtauksiin taipuvaiselle, mutta pintakuivalle iholleni oikein hyvää.

Tämä tyttö tykkää! Tykkäättekö te?

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  Voisikin kokeilla tota seuraavaksi, kun saan joskus vanhat putsarit loppumaan. Tossa voi kyllä mennä aika kauan, koska kaapissa on varmaan 10 muuta purkkia.. :S

  Voisitko näyttää joku päivä varastoistasi kuvia? 🙂 Olisi hauskaa jos blogisi menisi enemmän vanhaan suuntaan: Olisi kuukauden loppuneet, kertoisit aina loppuneista tuotteista, olisi videopostauksia silloin tällöin ja tärkeimpänä vastaisit kysymyksiin 🙂 🙂 Tai voisit tehdä kysymyspostauksen. Se olisi mukavaa. Blogisi oli mielestäni ennen hiukan mielenkiintoisempi..

 2. Anonyymi

  Mulla on juuri eka pullo tätä puolessa välissä ja olen tykännyt tosi paljon. Ja tuntuu, että käytön jälkeen epäpuhtaudet ovat vähentyneet.

 3. Anonyymi

  Tuota putsaria en ole päässyt kokeilemaan, mutta kiivi-jogurttiputsari oli äskettäin käytössä. Tykkäsin kovasti, ihana tuoksu ja jätti ihon pehmeäksi. Koostumus oli tosin omaan makuuni liian luirua, tuntui kun koko putsari olisi vedellä jatkettua :/ Ja sittenkun se oli vielä tuollaisessa tuubissa, sitä tietysti lörähti kädelle aina tarpeettoman suuri määrä, joten loppuikin alta aikayksikön. Harmi!

  Mut Freemanin tuotteet on lähes poikkeuksetta hyviä. Ja edullinen hintakaan ei oo pahitteeksi 😉

 4. annaza

  Kävimpä hakemassa tuon sokkarilta ja tähän mennessä oon ainakin tykännyt. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *