Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ei tyypillisintä minua

Elämässäni on tapahtunut viimeisen vajaan puolen vuoden aikana yksi suunnattoman suuri muutos. Muutos on ollut niin iso ja jopa minuakin hämmentävä, etten voi vieläkään uskoa sitä todeksi. Jännää, kuinka elämä välillä vaan menee eteenpäin ja asiat muuttuvat!
Jos joku luuli, että alan jälleen jauhaa Lontoosta Suomeen muutosta tai opiskelemaan lähtemisestä tai muusta pienestä tapahtuneesta niin no worries. Nyt puhutaan kuitenkin jostain paaaaljon merkittävämmästä. Tai ainakin kosmetiikkabloggaajan mittakaavassa todella merkittävästä.
Muistatteko nimittäin, kun kerroin kesällä, etten ole ollenkaan aurinkopuuteri-ihminen enkä ymmärtänyt, kuinka joku voi koskaan saada aurinkopuuteriaan kulumaan loppuun? Tai edes saada siinä näkymään pannun pohjaa?
Älkää nyt seotko ja menetäkö kontrollianne täysin, mutta katsokaapas tätä:

Kyllä, minä olen käyttänyt viimeiset puoli vuotta Diorin aurinkopuuteriani lähes päivittäin ja niin ahkerasti, että sen pannunpohja paistaa jo hyvin selkeästi. Voitteko uskoa tätä? Minä en ainakaan!

Olen siis todistetusti löytänyt aurinkopuuterin, johon olen ollut todella rakastunut. 
Diorin Nude Healthy Glow Enhancing Powder sävyssä 001 Aurora on ollut kaikessa luonollisuudessaan, heleydessään ja tarpeeksi kevyessä sävyssään oikea rakkaustuote ja halusinkin tällä postauksellani vahvistaa viestiäni siitä, että olen virallisesti rakastunut ja rakkaus on saanut minut muuttumaan. Ja aitoa rakkauttahan on juuri se, jossa rakkauden kohde saa ihmisestä esiin ne hänen parhaat puolensa ja hänet säteilemään ja näin minä ainakin koen tämän aurinkopuuterin tekevän, joten kyllä tässä ihan aidosta rakkaudesta on oltava kyse!
Oletteko te lisänneet viimeaikoina kosmetiikkarepertuaariinne ja aktiivikäytössä oleviin tuotteisiinne jotain, jonka sinne päätymisestä olisitte olleet yllättyneitä? 
Onko joku huulikiiltovihaaja huomannut lisäävänsä nykyään huulikiiltoa huuliinsa harva se hetki? Tai joku ennen kynsiään laiminlyönyt pitänyt kyntensä jo pitkään siisteinä ja lakattuina? Tai silmien rajauksen liian hankalaksi jutuksi kokenut tajunnut rajanneensa ne joka aamu jo viimeisen kuukauden ajan ennen töihinlähtöä?

Kommentit (35)

 1. Anonyymi

  postaukseen liittymättömästi tuli kommenteista mieleen kun poskipunaa ylistettiin, onko mitään järkeä käyttää poskipunaa jos on jo valmiiksi punakat posket? mulla on hyvä iho mutta punoittava/epätasainen väri, joten käytän meikkivoidett vaan sen punaisuuden peittämiseen, joten tuntuis typerältä vetää siihen päälle taas punaista 😀 silti kaikki aina kehuu kuinka se saa kasvot elävämmiksi jne, joten onko asia oikeesti näin ja pitäiskö mun rohkaistua punahyllyille vai oonko oikeessa ennakko-aavistusteni kanssa? 😀 Kiitos!

 2. Anonyymi

  Mä just bongasin sokokselta saman nude tanin hintaan 15e ostin molemmat jäljellä olevat, aurora on täydellinen mun kalpealle hipiälle 🙂

 3. Kristiina

  Käyttäisin aurinkopuuteria, jos osaisin. En ole koskaan oikein tajunnut, mihin ja miten sitä pitää käyttää. Poskipuna poskipunana, meikkivoide meikkivoiteena, puuteri puuterina – jotkut käyttävät aurinkopuuteria kaikkien näiden korvikkeena, mutta itselläni se näyttää aina siltä kuin olisin levittänyt jotain ruskeaa kasvoihini ja unohtanut sen sitten. Jos joskus ehdit, anna aurinkopuuterin käyttöohjeet…
  Mutta vastauksena varsinaiseen kysymykseesi: Meikkivoidesivellin! Pidin sitä turhakkeiden ykkösenä kunnes kerran kassajonossa odotellessani nappasinkin sen mukaani. Edulliset pensselit olivat siinä niin hyvin tyrkyllä. Ja kuule, kävikin niin, että siitä en luovu. En tiedä, tuleeko siveltimellä sen parempaa jälkeä kuin sormin. Mutta sillä saa pienen ylellisen hetken joka aamu! Meikkivoiteen sively iholle viileällä, ihanan tuntuisella siveltimellä on kuin kasvojen mini-minihieronta joka aamu. Meikkivoidetta ehkä kuluu nyt enemmän, kun sitä on niin hauska laittaa, mutta väliäkö sillä. Tässä todella on tuote johon en olisi uskonut rakastuvani, mutta niin kuin sinä rakastuit aurinkopuuteriisi, minä todella äkkirakastuin meikkivoidesiveltimeeni. Suosittelen kaikille! (Ja meikkivoidepuuterit ovat tietysti nyt jääneet käyttämättä, makaavat surullisina ja unohdettuina kylppärin lootassa, niitä kun ei ole enää ilo käyttä.)
  Kiitos kivasta blogistasi!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *