Ei tyypillisintä minua

Elämässäni on tapahtunut viimeisen vajaan puolen vuoden aikana yksi suunnattoman suuri muutos. Muutos on ollut niin iso ja jopa minuakin hämmentävä, etten voi vieläkään uskoa sitä todeksi. Jännää, kuinka elämä välillä vaan menee eteenpäin ja asiat muuttuvat!
Jos joku luuli, että alan jälleen jauhaa Lontoosta Suomeen muutosta tai opiskelemaan lähtemisestä tai muusta pienestä tapahtuneesta niin no worries. Nyt puhutaan kuitenkin jostain paaaaljon merkittävämmästä. Tai ainakin kosmetiikkabloggaajan mittakaavassa todella merkittävästä.
Muistatteko nimittäin, kun kerroin kesällä, etten ole ollenkaan aurinkopuuteri-ihminen enkä ymmärtänyt, kuinka joku voi koskaan saada aurinkopuuteriaan kulumaan loppuun? Tai edes saada siinä näkymään pannun pohjaa?
Älkää nyt seotko ja menetäkö kontrollianne täysin, mutta katsokaapas tätä:

Kyllä, minä olen käyttänyt viimeiset puoli vuotta Diorin aurinkopuuteriani lähes päivittäin ja niin ahkerasti, että sen pannunpohja paistaa jo hyvin selkeästi. Voitteko uskoa tätä? Minä en ainakaan!

Olen siis todistetusti löytänyt aurinkopuuterin, johon olen ollut todella rakastunut. 
Diorin Nude Healthy Glow Enhancing Powder sävyssä 001 Aurora on ollut kaikessa luonollisuudessaan, heleydessään ja tarpeeksi kevyessä sävyssään oikea rakkaustuote ja halusinkin tällä postauksellani vahvistaa viestiäni siitä, että olen virallisesti rakastunut ja rakkaus on saanut minut muuttumaan. Ja aitoa rakkauttahan on juuri se, jossa rakkauden kohde saa ihmisestä esiin ne hänen parhaat puolensa ja hänet säteilemään ja näin minä ainakin koen tämän aurinkopuuterin tekevän, joten kyllä tässä ihan aidosta rakkaudesta on oltava kyse!
Oletteko te lisänneet viimeaikoina kosmetiikkarepertuaariinne ja aktiivikäytössä oleviin tuotteisiinne jotain, jonka sinne päätymisestä olisitte olleet yllättyneitä? 
Onko joku huulikiiltovihaaja huomannut lisäävänsä nykyään huulikiiltoa huuliinsa harva se hetki? Tai joku ennen kynsiään laiminlyönyt pitänyt kyntensä jo pitkään siisteinä ja lakattuina? Tai silmien rajauksen liian hankalaksi jutuksi kokenut tajunnut rajanneensa ne joka aamu jo viimeisen kuukauden ajan ennen töihinlähtöä?
Kommentit (35)
 1. en osannut käyttää sivellintä meikkivoiteen levitykseen mutta opin viime viikolla lumenen cc-voiteen avulla..

  1. En olekaan muistanut kirjoitella Lumenen CC-voiteesta! 🙂

 2. Minulla oli pitkään sama juttu aurinkopuuterin kanssa. Itselleni se lemppari löytyikin Dr.Hauschalta. Tuota dioria voisin kyllä kokeilla seuraavaksi.
  Luen kosmetiikkablogeja pääasiassa ideoiden saamisen vuoksi. Olen rakastanut ropeltaa kosmetiikan kanssa jo pikkutytöstä asti, ja olinkin yläasteella varmaan ainoa, joka ei näyttänyt äidin meikkipaletin luona vierailleelta 😀
  Kokeilen juttuja ja viimeisin tällainen "löytö" kokeilujen puitteissa on se, että olen löytänyt uusia luomivärejä, jotka korostavat silmieni sävyä. Minulla on haastava silmänväri, koska se on sinivihreä ja useimmat vihreille perinteisesti sopivat värit eivät korostakkaan sitä vihreää, vaan saavat samean vaikutelman (tai sitten vaikutelman, että on musta silmä 😉 )
  Silmäni eivät kuitenkaan ole riittävän siniset, että saisin niistä sitä sinistä korostumaan 😛
  Huulipunan käytön opettelu päivittäin olisi varmaan seuraava projekti 😀

  1. En olekaan ajatellut omien sinivihreiden silmieni kanssa tuota asiaa, mutta tottahan tuo kyllä on. 🙂

  2. Entäs sitten, kun on vihreät silmät, joissa on keskellä kellanruskea ympyrä 😀
   Luomiväriasian olen ratkaissut lilan ja beigen eri vahvuuksilla. Harmaakin sopii.
   Tuosta Diorin aurinkopuuterista totesin ilahtuneena, että kiva, ettei siitä kulu noi kirjaimet pois käytössä, vaan ne jatkuvat pohjaan saakka. Minulla nimittäin sama aurinkopuuteri, mutta en ole vielä korkannut sitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *