Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ei sujunut kuin öljytty

Olin tulossa kirjoittamaan tänne hehkutuspostausta töiden kautta aikoinaan saamastani Kiehl’s-merkin Superbly Restorative Argan -linjan Body Cleansin Oilista.

Tämä ihana suihkuöljy on nimittäin ollut menneen kesän aikana kuivan ihoni pelastus ja hellinyt sitä suihkuhetkissä. Tuote nimittäin jätti iholleni aivan ihastuttavan öljyisen pehmeän pinnan, joka ei välttämättä ole kaikkien makuun, mutta jollaista me kuivankoppuraisuuteen ihoon taipuvaiset yleensä arvostamme. Minä varsinkin laivan kuivassa ilmassa ja päivittäin sukkahousut jaloissa työskennellessä!

Ja sitten tulin googlettelujeni perusteella siihen lopputulokseen, ettei tätä enää olekaan saatavilla. Byääh! Se siitä hehkutuspostauksesta.

Homma täytyikin siis kääntää toisinpäin ja päätin koota tämän postauksen alle teidän vinkkinne vastaavista tuotteista. Tiedän ainakin L’occitanelta löytyvän merkin Almond-linjasta aivan ihanan tuoksuisen Almond Shower Oilin, mutta mitä muita vastaavia tuotteita te tiedätte?

(Ja nyt haetaan nimenomaan suihkuöljyjä eikä näitä uuden trendin mukaisia in-shower bodylotioneita joista niistäkin allekirjoittanut toki pitää kovasti.)

Tykkäättekö te ylipäätään suihkuöljyistä vai oletteko niitä, jotka eivät voi sietää, jos iho jää suihkun jäljiltä yhtään klähmäisen tuntuiseksi?

Kommentit (15)

 1. Marisa

  Mulla on kokemusta Nivean, Biothermin, Yves Rocherin, Ritualsin ja Eucerinin suihkuöljyistä, suosikki taitaa olla tuo Biotherm. 🙂 Aivan ihania talvi-ihon pehmentäjiä, mutta kuluvat aika äkkiä, kun niitä ei oikein voi käyttää pesusienen kanssa…

 2. Kaisuli / SiameseLipstick

  Mä tykkään Kicksin Pure Natural Oilsin öljystä. Ostin sitä jo toisen purkin. Huuhtoutuu hyvin pois ja tuoksuu ihanalta. Dermosilin öljy oli omaan makuuni liian paksu ja vaati huolellisen poishuuhteluhinkkauksen.

 3. Leila

  Nivea on mullekin ollut aivan riittävä; en tosin ole ihan hirveän kuivaihoinen paitsi sääret talvisin…t. Mutta kertokaahan miten te pärjäätte näitten öljyjen kanssa suihkussa kun mua pelottaa koo ajan että lennän selälleni kun sitä aina joku tippa pirskahtaa lattialle ja on aika liukasta…

 4. Marina

  Noi Kieh´s tuotteet on todella hyviä. Ite tykkään niistä senkin takia, että ne toimii!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *