Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ei nyt niin märkää, mutta vähän villiä kuitenkin.

Sain blogini kautta kokeiltavakseni muutamia Wet ’n Wildin uudistuneita tuotteita ja teinkin niiden joukosta heti ensikokeilulla hieman vahingossa pienen löydön.

Tämä oli jälleen kerran hyvä osoitus siitä, ettei ensivilkaisun perusteella saisi tuomita toista. Katsoin nimittäin saamiani tuotteita ja silmiini pisti heti tämä ällönvaaleanpunainen kiilto, jonka nimi oli supertahmaisen kuuloinen ”Mega slicks lip gloss”. Ajattelin hauskuuttaa itseäni maalaamalla huuleni ja vääntelemällä hetken ajan peilin edessä duckfacea ihan vaan omaksi ilokseni ja aikani ratoksi, mutta tämäpä yllättikin minut niin täysin, että ratkiriemukkaisiin suunnitelmiini tulikin välitön muutos.

Ensinnäkään tämä ei ollut koostumukseltaan yhtään tahmainen. Ei sitten tipan tippaa! Muutenkin tämä tuntui huulilla todella kevyeltä ja huomaamattomalta. Koostumus oli kuitenkin sen verran kuivahko, että kuiviin ja rohtuneisiin huuliin tämä varmasti kinnaisi pahasti kiinni, mutta muuten tämä kyllä levittyy huulille oikein kauniisti ja tasaisesti.

Sinless-sävy osoittautui huulilla aivan täydelliseksi talviseksi huurteisen vaaleanpunertavaksi sävyksi, johon ihastuin välittömästi. Ohut koostumus sai kiillon pysymään huulilla siistinä, eli toisin kuin tällaiset kevyesti shimmeriset kuivemmat kiillot yleensä tekevät, ei tämä lähtenyt karkuun huulten uurteisiin missään vaiheessa vaan pysyi kauniisti huulillani useita tunteja eikä todellakaan ollut mitään paksua jankkia.

Tämä oli kaikin mahdollisin tavoin todella positiivinen yllätys ja ne tahmaamattomien kiiltojen ystävät, joiden huulet eivät kärsi kuivuudesta voisivat varmasti ihastua näihin.

Ja jos olet pihi, tykkäät näistä ehdottomasti, sillä hintaa on vain hieman alle neljä euroa. (Ja näitähän myyvät tosiaan Seppälät sekä pari Anttilaa.)

Onko joku muu kokeillut kyseisiä kiiltoja?

Kommentit (21)

 1. Nimetön

  Panda: Tuuheuttavat tuotteet ovat nimenomaan niitä, joita tukkasi sitten kaipaa. Välttele runsaasti silikonisia tuotteita, sillä ne vaan tuovat lisää siloitusta ja silloin nimenomaan lätsäyttävät. 🙂

  Anonyymi: Kevyt mineraalipohja voisi olla hyvä vaihtoehto tai sitten ihan vaan nopea ja näppärä meikkipuuteri. Itse tykkään kovasti bareMineralsin pohjasta ja Cliniquen meikkipuuterista. 🙂

  Anonyymi: Käytin Basironia joskus teini-iässä. Kuivatti ihoni korpuksi, pisti punoittamaan ja ärtymään ja värjäsin tuolla muistaakseni lakananikin. En siis innostunut. 🙂

  Anonyymi: Kiitos samoin hieman myöhässä! 🙂

  karoliina: Kiitos samoin, hieman myöhässä tosin jo. 🙂

  Anonyymi: Riippuu ihan siitä, millä lailla iho on sekaiho ja minkälaista lopputulosta tahdot. 🙂

  veeveera: Pitääkin tutustua, kiitos vinkistä! 🙂

  Krisuli: Jos iho on kuiva, ei meikki tosiaan oikein pysy siinä nätisti. Lisää kosteutusta vaan varsinkin yöaikaan. Esimerkiksi Lumenen kosteusnaamio on aivan ihana ensiapu talvella! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *