Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ei ihan lasikenkä

Kuten eilen kerroin, tein pienen retken Tarjoustaloon ja paitsi että bongasin sieltä Tigin tuotteita myynnistä, törmäsin myös erääseen mukavaan tuotteeseen, jollainen minun olisi tehnyt mieleni napata mukaani, mutta jonka jätin vielä toistaiseksi sitten kuitenkin hyllyyn.
Tuote on siis vanha tuttu tuote, mutta sellaisessa olomuodossa, jollaisena en ole sitä ennen nähnyt, mutta jollaisena toteutettuna se on ollu oikein fiksu valmistaa.
Kyseessä on siis jalkarapi, muttei mikä tahansa jalkaraspi vaan lasista tehty sellainen.
Kyllä, tämä on siis aivan kuin jättikokoinen lasiviila! 
Aivan mahtavaa, sillä lasista tehtynähän tämä ei kulu käytössä minnekään. Toki tavallisetkin jalkaraspit kestävät käytössä hyvin ja pitkään, mutta lasinenhan on ikuinen… kunnes se luiskahtaa suihkunliukkausta käsistä ja särkyy tuhannen palasiksi kylpyhuoneen kaakelilattialle. Mutta muuten ainakin ikuinen!
Olen itse ollut viimeaikoina hieman laiska hoitamaan jalkojani ja kaivoinkin heti kotiinpäästyäni jalkaraspini esiin siinä toivossa, että saisin sen kulumaan pian siihen kuntoon, että voisin investoida sen lasiseen serkkuun… Muistutuksena kaikille kuitenkin vielä, että jalkojen satunnainen raspailu poistaa hyvin paksuuntunutta ihoa, mutta liiallinen raspaaminen saa aikaan vaan ihon pahempaa kovettumista ihon suojautuessa hankausta vastaan paksuuntumalla!
Oletteko te kokeilleet lasista jalkaraspia? Mitäs tykkäsitte? Kuinka usein ylipäätänsä raspailette jalkojanne?
(Hintaa tällä lasisella ihme-esineellä oli muuten 4,90 euroa, eli kipeäksi itseään ei tästä tarvitse maksaa.)

Kommentit (6)

  1. Anonyymi

    Nyt varovasti niitten raspien kanssa! Raspin käyttöä ei suositella kyllä oikeastaa ollenkaa, mutta jos nyt pakko on niin kerta kuukauteen riittää. Ja kun raspaatte niin älkää ihmeessä tehkö edestakas-liikettä, vaan aina yhteen suuntaan! Ja muistakaa rasvata jalkojanne. 🙂 Terveisin jalkaterapeutti opiskelija

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *