Ei enää koskaan liian tummaa meikkivoidetta – kiitos The Body Shopin!

En haluaisi olla pessimisti, mutta talvi on ihan kohta jo täällä eikä aurinko todellakaan tule lämmittämään meitä kuukausiin. Lämpötilan aleneminen ei kuitenkaan ole pinnallisen mieleni suurin huolenaihe vaan sen keskiössä on epätoivo siitä, löytyykö talvenkalpealle iholleni tänäkin talvena sopivan säyinen meikkivoide.

Äh, turha tätä tilannetta on dramatisoida enempää. Oikeasti minulla ei enää nimittäin ole talvisin lakananvalkeasta hipiästäni huolimatta mitään tarvetta jännittää, löytyykö iholleni tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta, jonka laadusta vieläpä pitäisin. Asiaan on nimittäin löytynyt ratkaisu, jota on testattu jo parin kuukauden verran hyvällä menestyksellä – kesähipiäni kun ei myöskään ole kovin paahteisella sävyllä kuorrutettu.

The Body Shop Shade Adjusting Drops

The Body Shop toi kesän korvilla myyntiin uudet Shade Adjusting Drops -meikkivoidetipat, joiden ideana on niiden nimen mukaisesti kyetä säätämään meikkivoiteen tummuutta. Saatavilla on sekä meikkivoidetta tummentavia että vaalentavia tippoja, joista vaalentava versio oli tietysti se versio, jonka kävin innoissani itselleni ostamassa.

Olen aina kärsinyt liian tummista meikkivoidesävyistä. Vaaleita ja varsinkin keltapohjaisia sävyjä on myynnissä niukasti, mikä rajoittaa huomattavasti meikkivoidemahdollisuuksiani. Työskennellessäni tax free -myymälän kosmetiikkaosastolla ihoni vaaleus harmitti entisestään, sillä kansainvälisestä tax free -sävyvalikoimasta on usein karsittu pois ne vähemmän myyvät vaaleat sävyt, joita maakaupassa vielä saattaa olla ja minulla jäi tämän vuoksi useita meikkivoiteita kokeilematta. En niinkään harmitellut tätä itseni kannalta vaan ihan vaan siksi, että olin automaattisesti huonompi myyjä kun en voinut kertoa tuotteista omakohtaisia käyttökokemuksia.

The Body Shop Shade Adjusting Drops

Tiedän monen huikkaavan, että he sekoittelevat aina vaaleampaa ja tummempaa meikkivoidesävyä yhteen saadakseen oikean sävyn. No entäs jos sitä vaaleampaa sävyä ei ole? Entäs kun sekin on liian tumma?

Moni sanoo myös sekoittavansa liian tummaa meikkivoidetta ihonsävyn heleyttäjään tai päivävoiteeseen vaalentaakseen sitä, mutta tämä vaikuttaa tietysti selkeästi myös meikkivoiteen ominaisuuksiin. Mattapintainen meikkivoide ei olekaan enää niin rasvaton eikä peittävä meikkivoide olekaan enää niin peittävä moisen sekoittelun jäljiltä.

The Body Shopin sävynsäätötipat ovat kuitenkin juuri se juttu, jota me vaaleaihoiset varsinkin olemme kaivanneet. Se on nimittäin vain runsaasti meikkivoidetta vaalentavia pigmenttejä sisältävä ohut tuote, jota sekoitetaan kämmenselällä omaan meikkivoiteeseen täydellisen sävyn aikaansaamiseksi.

The Body Shop Shade Adjusting Drops

Tippojen sekoittaminen meikkivoiteeseen voi tietysti vaikuttaa meikkivoiteen omaan peruskoostumukseen hieman, mutta ei niin radikaalisti kuin mitä monien muiden tuotteiden siihen itse ideoidusti lisääminen. Tämän avulla mattainen meikkivoiteeni on pysynyt mattaisena ja peittävä koostumus puolestaan peittävänä. Tämän ansiosta olen päässyt kokeilemaan meikkivoiteita, jotka olisin muuten joutunut torppaamaan täysin niiden liian tumman sävyn vuoksi.

The Body Shop Shade Adjusting Drops
Vasemmalla meikkivoide yksinään, oikealla sävynsäätötippa yksinään ja keskellä niiden sekoitus. Täydellistä!

Tämä ei myöskään ole muuttanut meikkivoiteen pohjasävyä, eli esimerkiksi keltapohjainen meikkivoide pysyy edelleen keltapohjaisena. Tämä vaan vaalentaa sen väriä, ei muuta pohjasävyä.

Tuotteen idea on yksinkertaisen loistava ja veikkaan, että varsinkin sen vaalealle versiolle on talviaikaan runsaasti kysyntää. Jos siis rakastuit kesällä uuteen meikkivoiteeseen, mutta sen sävy alkaa näyttää hieman liian tummalta, niin hanki vaalennustipat. Tai jos et ole koskaan löytänyt tarpeeksi vaaleaa meikkivoidesävyä niin älä huoli, päiväsi on pelastetut!

The Body Shop Shade Adjusting Drops

Kuka muu on jo hankkinut The Body Shopin sävynsäätötipat?

The Body Shop Shade Adjusting Drop -sävynsäätötipoilla on hintaa 16,50 euroa.

PS. Malta sekoittaa tuotetta kädenselällä aina tarvittava määrä jokaisella käyttökerralla äläkä ahnehdi ja ruiski tuotetta suoraan meikkivoidepulloosi (kuten itseni tietysti tekisi mieli tehdä). Sävy voi mennä pieleen tai vaikka tuotteet toimisivatkin hyvin ollessaan päivän yhdessä ihollasi, voi niiden pysyvästä yhdistämisen yrittämisestä jopa seurata hallaa meikkivoiteen koostumukselle. Malta siis edes tämän verran, sillä se on pieni vaiva siitä, että sinulla on aina tarpeeksi vaalea meikkivoide!

Kommentit (24)
  1. Toinen kalpeaihoinen kiittää tästä postauksesta! 🙂

    1. Kiva kuulla, että oli hyödyksi! 🙂

  2. Ai että tää houkuttelee! En ole vielä kokeillut (tai ostanut) tätä, mutta ostoslistalla tää on! Ihan nerokas tuote kyllä, ja enemmän kuin tervetullut talven kalmokelejä varten!

    1. Todellakin nerokas! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *