Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ei ehkä ihan riitä?

Kokeiluni The Body Shopin ihmeellisessä maailmassa ovat jälleen saaneet jatko-osan.

Tällä kertaa olen tehnyt kokeiluja sarjan Aloe Gentle Face Washilla, eli erityisesti herkälle iholle tarkoitetulla aloe veraa sisältävällä puhdistusvaahdolla.

Tuote on tyypillinen vaahtoputsari, eli aine on pakkauksessa kuin juoksevaa nestettä, mutta muuttuu ulospumpatessa ilmavaksi ja höttöiseksi vaahdoksi.

Tuote lupaa olla hellävarainen ja puhdistaa kasvoilta paitsi epäpuhtaudet myös meikit ja jättää ihon kiristämättömän tuntuiseksi.

Hellävarainen tämä kyllä tosiaankin oli. Iho ei jäänyt tämän jäljiltä natisemaan eikä nitisemään vaan jäi pehmeäksi ja kiristämättömäksi.

En kuitenkaan yhdy täysin tuotteen lupaukseen meikkien puhdistamisesta. Hyvin kevyen meikkipohjan tämä kyllä puhdistaa, mutta vähänkin runsaampi meikki ei kyllä millään lähde tällä täysin. Kevyen mineraalipohjan käyttäjä varmasti hyötyy tästä, mutta tämän ilmava koostumus ei millään kykene liottamaan kaikkea meikkivoidetta kasvoilta täysin.

Itse kuitenkin tykkäsin käyttää tätä joko ihonpuhdisuksen kakkosvaiheessa tai sitten eniten aamupuhdistuksessa, jolloin tahdoin iholtani hellävaraisesti pois yönjäljiltä jääneet voiteet ja hikoilut ilman, että ihosta tulisi kiristävän tuntuinen.

Tuote toimii siis mielestäni hellävaraisessa ihonpuhdistuksessa, mutta meikinpuhdistuksen kanssa sen tehokkuus on vähän niin ja näin.

Oletteko te kokeilleet tätä puhdistusvaahtoa?

Kuinka moni muuten ylipäätänsäkään suosii näitä tämän tyyppisiä puhdistusvaahtoja?

Kommentit (8)

 1. Anonyymi

  Mulla on tällä hetkellä käytössä juurikin tämä ja herkkä ihoni (kuiva ja ns. ohut) on kyllä tykännyt! En ollut kuitenkaan tullut edes huomioineeksi tuota meikinpoistotekstiä, kun olin jo niin valmiiksi asennoitunut siihen, ettei tuotteen teho riitä meikinpoistoon. Silmämeikit kyllä lähtevät hyvin silloin kun en jaksa erikseen lähteä suihkusta etsimään silmämeikinpuhdistusainetta. Mutta meikkipohja on eri juttu, sillä vaikka kammoan yli kaiken liiallista pakkelointia, niin silloin kun kasvoilta löytyy vähintään se kerros kosteusvoide+pohjustusvoide+meikkivoide+puuteri, niin aikamoista hinkkausta (ei sovi iholle) ja vaahdon tuhlausta (ei sovi lompakolle) vaadittaisiin, että meikki lähtisi kunnolla.

  – Kalypso

 2. Orvokki Manteli

  The Body Shop oli ennen suosikkipaikkani voiteiden ja juurikin tuon Aloe -puhdistusaineen vuoksi, mutta kyseinen ketju meni sitten uudistamaan kanta-asiakasjärjestelmänsä, nostamaan luottokäsivoiteeni (manteliöljy) hintaa sekä muuttamaan sen koostumusta huonompaan suntaan. Harmillisesti tämä voide oli ennen ainoa käsivoide, joka on atooppiselle iholleni toiminut. Nytpä alkaa uuden voiteen metsästys 🙁

 3. Eeva

  Hei! Millainen ihonpuhdistusrutiinisi on? Poistatko kasvomeikin ennen kuin peset kasvot? Mulla on rutiini hakusessa, eikä sen löytäminen tunnu kovin helpolta erittäin pintakuivalle ja epäpuhtaalle iholle.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *