Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ei aina niin mustavalkoista

Nyt täytyy heti aloittaa postaus kertomalla, että nämä kaksi tuotetta eivät vaan toimineet minulla:

Ostin Nivean Invisible for black & white antiperspirantit käyttööni töihin ja vapaa-ajalle, mutta vaikka nämä pitivätkin lupauksensa tahraamattomuutensa suhteen, en innostunut näistä kuitenkaan ihan täysin.

Clear on tuoksultaan kevyt ja naisellinen.

Sisältö on tavallinen antiperspirantin sisältö.

Pure puolestaan on nimensäkin mukaisesti hieman puhtaamman tuoksuinen, mutta kevyen tuoksuinen sekin.

Sisällöt eivät ole täysin identtisiä, mutta lähellä toisiaan.

Hyvää näissä kahdessa kaveruksessa oli tosiaan tahraamattomuus, mutta vaikka en normaalisti olekaan mikään kova hikoilija, eivät nämä pitäneet minulla tarpeeksi.

Iltaa kohti mentäessä nämä siis pettivät auttamattomasti, mitä kovin moni dödö ei minulla ole tehnyt.

Tuoksu muuttui kainaloissa jotenkin pistäväksi ja hiensekaiseksi, eli vaikka tahroja ei dödöistä tullut, olivat paitani joka tapauksessa pesun tarpeessa. Normaalisti minun ei tarvitse pestä paitojani oikestaan koskaan yhden käyttökerran jälkeen.

Minä en näistä kahdesta kaveruksesta syttynyt. Toimii varmasti niillä, jotka hikoilevat todella minimaalisesti, mutta vaikka itsekin olen luullut itseäni sellaiseksi henkilöksi, eivät nämä vaan riittäneet 48 tunnin lupailuistaan huolimatta.

Ovatko nämä kuitenkin toimineet jonkun muun käytössä paremmin?

Kommentit (23)

  1. Radler

    Ittellä sticki, eikä pitänyt kyllä yhtään! Ensimmäisinä päivinä mietin että olenko unohtanut dödön vai miksi tuntuu kuin mitään ei olisi laittanut. Kyllä on markkinointiin tosiaan panostettu enemmän kuin suunnitteluun 🙁

  2. Myy

    Olen aikoja sitten tullut siihen tulokseen, että Nivean dödöt ei minulla toimi, vaikka en paljoa hikoile. Mikähän niissä sitten on, jaa-a. 🙂

  3. Hanilo

    Mullakaan ei toimi mitkään nivean dödöt paria tunti pidempään enkä edes hikoile paljoa ollenkaan. en voi suositella kenellekään!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *