Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Eeppisen tuuheaa?

Nyt kun montaa tuotetta alkaa olemaan helposti laskettava määrä, mennään usein tilanteessa, jossa kotiin tai töihin on välttämätöntä ostaa jotain uutta.

Tarvitsin laivalle toisen shampoon, joka olisi jo hytissäni majailevaa shampoota pesevämpi. Tutkin ja nuuskuttelin ja pyörittelin putiloita ja päädyin valitsemaan Tigin Epic Volume -shampoon.

En ole järin innostunut uusista Tigeistä, sillä jokaisen uudistuksen myötä niiden pakkaukset kyllä kaunistuvat ja lupaukset suurentuvat, mutta samalla myös ne ihan oikeat hoitotehot huononevat: hajuste siirtyy entistäkin lähemmäs INCI:n kärkeä, oikeasti hoitavat aineosat vähenevät ja silikonit lisääntyvät. Tämä vaikutti kuitenkin olevan juuri sellainen shampoo, jollaista nyt kaipasin: hieman pesevämpi ja kivan tuoksuinen.

Mutta tiedättekö millainen fiilis minulle tuli, kun korkkasin tämän ensimmäistä kertaa? Arvasinkin, että tässä oli jotain tuttua kun nuuskuttelin tätä ennen ostopäätöstäni.

Tämähän on vanha Superstar-shampoo uudistuneessa pakkauksessa!

Siis tunne oli aivan sama, kun olisi saanut vihdoin raahattua baarista kotiinsa sen upean adoniksen ja tajuaisi sitten sängyssä, että hemmetti, olen maannut tämän keskinkertaisen rakastajan kanssa ennenkin, eikä se ollut silloinkaan mitään maatamullistavaa tai taivaita räjäyttävää. Mutta koska mies on kuitenkin jo kotiutettu, pitänee homma hoitaa kuitenkin loppuun asti.

Koko hommasta jää lopulta sellainen fiilis, että ”olisihan minun pitänyt tajuta, miksi en miettinyt tarkemmin”.

En riedä, onko sisältöä oikeasti muutettu paljoa, mutta aikalailla samalta tämä kuitenkin tuntui ja tuoksu oli täysin sama.

Shampoo vaahtoaa hyvin ja vaikka se onkin sulfaatiton, pesee se minusta tukan silti oikein puhtaaksi ja kahdella vaahdotuksella varsinkin jo ihan natisevan puhtaaksi.

Käytän tätä mielelläni vuorottelemassa hellävaraisemman shampoon kanssa ja minusta ideaalein tilanne onkin omistaa kaksi shampoota, joista toinen on hellävaraisempi ja toinen pesevämpi ja joiden käyttövuoroa voi näin ollen tilanteen mukaan vaihdella.

Kokemuksia uudistuneista Tigeistä? Mielipiteitä Tigeistä? Kuinka monta shampoota teistä on ideaalia omistaa kerralla?

Kommentit (15)

 1. Celia

  Huomasin itsekin tuon yhtäläisyyden Superstariin ainakin tuoksun suhteen heti ensimmäisellä kerralla, tai siinä kohtaa ajattelin että "mikä tuntuu niin tutulta.." ja toisella kerralla syttyi tuo ahaa-elämys. Seuraavaksi taidan kokeilla Catwalk-sarjan Your Highness:ia. 🙂

 2. Mirimë

  Ostin jokunen kuukausi sitten tigin Dumb Blonde -shampoon ja hoitoaineen enkä voisi enempää pettynyt olla mihinkään tuotteeseen! Shampoo ei pese ollenkaan ja hoitoaine sulkee kaiken sen paskan, mitä shampoo hiuksiin jättää, hiukseen. Tuloksena rasvaisen näköinen, takkuinen kasa, joka ei kuivu ollenkaan kunnolla. Tein nyt kunnon syvähoitonaamiot pariin otteeseen ja sain hiukseni pelastettua, mutta tigit lensi roskikseen. Ja ei, en laittanut liikaa hoitoainetta, todella pienen määrän latvoihin ja huuhtelin hyvin haalealla vedellä. Minulle ne eivät sopineet, vaikka olisikin ollut kiva voida käyttää niin kivan tuoksuisia tuotteita..

 3. Melli

  Miunlla itseasiassa on vanha Superstar shampoo ja hoitis, ja mielestäni ne ovat ihan kurjia verrattuna vaikka johonkin XZ:n tuuheuttavaan. Useimmat Tigit aiheuttivat minulle jo ennen uudiostusta kaikenlaista kutinaa ja ärsytystä, eikä pesseet ainakaan omaa päänahkaani kovin puhtaaksi. Oatmeal&Honey-sarjasta tykkäsin jopa, mutta sitä ei taida olla enää olla uudistetussakaan muodossa?

  Aika samalta muuten näyttää SUperstarin inci verrattuna tuohon Epic Volumeen: http://i7.aijaa.com/b/00047/8344185.jpg

  Näin äkkiseltään en huomaa mitään eroa.

 4. Anonyymi

  Onko teillä ihmiset kokemuksia Tigin S-Factor -sarjasta? Ite käytin joskus pari vuotta sitten pari näytettä shampoosta ja hoitoaineesta ja jostain muustakin tuotteesta ja mun mielestä vaikutti todella hyviltä! Siihen sitten rajoittuukin mun Tigi-kokemukset. Tosin, tilasin netistä jättipurkit S-Factor Diamond Dreams -shampoon ja hoitoaineen, joita en ole vielä päässyt korkkaamaan. Saa nähä kuinka käy…. 🙂

  -M-

 5. Katjamaria

  Minun tukkani ja Tigin Colour combatin Colour Goddess (brunet/punapäät) eivät oikein toimineet yhdessä. Aine jättää tukan koko päiväksi tahmaiseksi, vaikka sen miten hyvin huuhtelisi :/ Sain tuotteet kilpailun voittona, mutta olisi kyllä harmittanut upottaa niin monta euroa mähmäiseksi jättäviin hiustuotteisiin, joita tituleeraataan kuitenkin niin laadukkaiksi. En tiedä, onko hiuksissani jotain vikaa kun ne noin toimivat :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *