Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Edullista ihon perfektointia

Ostin kokeiluun Lumene Natural Coden uuden Skin Perfector 2 in 1 Powder Makeupin, eli meikkipuuterin.

Vaaleaihoisena ilahduin erityisesti siitä, että vaalein saatavilla sävy 10 Vanilla Cream on oikeasti vaalea ja omalle iholleni sopiva.

Tuotteen koostumus on talkiton, mutta silti sen luvataan pitävän iho mattana. Matasta koostumuksesta huolimatta täysin puuterimaiseen tuotteeseen on silti saatu mukaan ihoa pehmentävää karitevoita sekä ihoa kosteuttavaa Caprylic/Capric Triglycerideä sekä hieman glyseriiniä.

Kun tuotetta lähti levittämään iholle sen mukana tulleella napakalla ja tiiviillä sienellä, tuntui se aluksi hieman liian kuivalta. Kun vaihdoin levittämiseen tilalle lempparini eli samettisen pehmeän puuterivipan, alkoi homma toimia paremmin.

Puuteri tuntui iholla ihanan ohuelta ja kevyeltä ja jätti ihon pinnan ihanan samettisen mattaisen tuntuiseksi.

Puuterin peittävyys oli melko hyvä ja ainakin omaan makuuni täysin riittävä. Iho pysyi mattaisena melko hyvin, mutta kaipasi aina pientä kiillon poistoa välillä päivän aikana.

Tykkäsin kovasti siitä, miltä tuote tuntui iholla. Tämä ei siis oikeastaan pahemmin tuntunut ja iho jäi mattaiseksi, mutta heleän näköiseksi tämän jäljiltä.

Sanoisin tämän kuitenkin olevan ehdottomasti normaalista seka- ja rasvaisempi ihoisten juttu kuin kuivuuteen taipuvaisen ihon tuote, sillä niillä paikoilla, joilla ihollani on pientä kuivuutta, ei tämä puuterimaisena ja mattapintaisena tuotteena tietenkään levittynyt parhaalla mahdollisella tavalla.

Minusta tämä on loistava tuote edulliseksi meikkipuuteriksi, mutta vaikka yleinen mielipiteeni on, ettei edullisen ja kalliin kosmetiikan välillä välttämättä ole eroa, on minun todettava, että meikkipohjissa tämä ei useinkaan kuitenkaan pidä paikkaansa ja että jos johonkin kannattaa pennosia satsata niin meikkipohjaan.

Hyvä meikkipuuteri siis, mutta ei tämä voita millään esimerkiksi suosikkiani Cliniquen Almost Powder Makeupia.

Natural Coden meikkipuuterilla on hintaa noin 10,90 euroa ja saatavilla on neljä eri sävyä.

Onko joku muu jo ehtinyt kokeilla tämän uutuuden? Mitä olette tykänneet?

Kommentit (13)

 1. Irina

  Oletko kokeillut MACin Studio Fix -meikkipuuteria? Se on oma suosikkini, ihan tajuttoman hyvä kiireisiin aamuihin.

 2. Anna Gramm

  Onko sulla antaa vinkkejä sitten myös kalpeaihoisille sopivista meikkipuutereista? Natural Coden tuote on kalkkilaivalla seilaajille mieleinen uutuus, sillä vaikka kuinka haluaisi panostaa meikkipohjaansa niin eivätpä vain nuo ulkomaiset isot firmat tee kuin melko tummia sävyjä! Vertailussa omaan talvenkalpeaan ihoon suurin osa näyttää oranssilta/muuten vain hassulta, joten vinkkejä oikeasti vaaleista sävyistä (ilman kylmää possupinkkiä vivahdetta) selektiivisissä tuotteissa kaivataan aina. 🙂

 3. Anonyymi

  Minulla kyseinen tuote ei taas toiminut rasvoittuvalla iholla yhtään, vaan tuote jämähti levityskohtaan ja jätti todella pakkelimaisen lopputuloksen. Kokeilin tuotetta pakkauksen omalla vipalla, sekä toisella pehmeämmällä vipalla. Hetken päästä puuteri pakkautuikin ihohuokosiin ja nenänpieliin todella ruman näköisesti. Iho oli likaisen laikukas ja tuote kyllä jäi sen perusteella käyttämättä. Voisin harkita kokeilevani tuotetta vielä esim. kabukilla levitettynä.

  -Neriana

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *