Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Edulliset, mutta laadukkaat silveltimet silmämeikkiin

Jos minun tulisi nimetä yksi suosikkimerkkini hyvälaatuisien meikkisiveltimien perään kyseltäessä, nimeäisin empimättä Ecotoolsin. 
Ecotools tekee siveltimiä nopeasti uusiutuvasta bambusta sekä kierrätysmateriaalista ja on hyvä esimerkki siitä, ettei ekologisuuden tai laadun tarvitse maksaa omaisuuksia. Synteettiset siveltimet ovat laadukkaita ja kaikin puolin loistavia ja olenkin aina innoissani kuullessani merkin uutuuksista.
Tällä kertaa sain testattavakseni PR-toimiston kautta merkin Eye Enhancing Duo Set -sivellinkaksikon. 
Kaksi kaksipäistä sivellintä pussukkaansa kätkenyt setti sisältää minusta täydelliset siveltimet silmämeikin tekoon. Tämä onkin aivan loistava lahjaidea kelle tahansa, sillä näillä syntyy helposti monenlaisia silmämeikkejä.
Setistä löytyy viistopäinen define-sivellin, joka toimii loistavasti silmienrajauksessa sekä kulmakarvoillakin. Pyöreistetty blend-sivellin on loistava tummempien sävyjen häivytyksessä.
Blend-sivellintä litteämpi pyöristetty shade-sivellin puolestaan sopii hyvin kaikkien sävyjen levitykseen ja lyhyt ja jämäkkä smudge-sivellin esimerkiksi pehmeiden ja utuisten rajausten pehmentelyyn.
Minusta tällä sivellinjoukkiolla saa helposti amatöörikin aikaan hyvää jälkeä, joten jos luomivärisivellinten kotivarastot näyttäisivät kaipaavan täydennystä, kehotan vilpittömästi katsastaman Ecotoolsin valikoimat. 
Esimerkiksi tämä neljä sivellinpäästä sisältävä setti maksaa vain n. 10,95 euroa, eli on todellakin hintansa väärti!
Oletteko te tutustuneet Ecotoolsin siveltimiin?

Mitkä ovat olleet lemppareitanne?

Kommentit (21)

 1. Anna

  Ecotoolsit on myös omia suosikkejani!

  • virve

   Ovat kyllä loistavia! 🙂

 2. Anonyymi

  Mä en tykännyt yhtään ainakaan ku kokeeksi ostin ecotoolsin minisiveltimiä 6kpl :/ kuitu on ainakin niissä jotenkin niin "liukas", ettei niihin tartu pigmenttisinkään luomiväri ja se mikä tarttuu varisee pois ennen aikojaan. En sijoita ennenku pääsen ite testaamaan muita..

  • virve

   No voi harmi. :/

  • Mohn

   Kannattaa muuten aina pestä uudet siveltimet kertaalleen ennen käyttöönottoa. Tuli vaan mieleen, ehkä olet niin tehnytkin.

  • virve

   Tuo on muuten hyvä pointti, sillä siveltimien pinnalla saattaa olla erilaisia kemikaalien rippeitä. 🙂

 3. satunnainen ekoilija

  Ecotoolsin siveltimet ovat minunkin suosikkejani. Ihmeen laadukkaita hintaansa nähden. Stoccalla tuota sarjaa ei mielestäni vielä ollut, mutta eiköhän se sinnekin tupsahda jossain vaiheessa. Nyt käytössäni ovat juurikin nuo minisiveltimet ja yksi iso sekä peitevärisivellin, joka on todella hyvä myös puuterimaisen peiteaineen kanssa.

  • virve

   Merkiltä löytyy kyllä tosiaan paljon hyviä ja ennen kaikkea edullisia tuttavuuksia! 🙂

 4. Jenni H.

  Minulla on ollut käytössä tuo define-sivellin juurikin kulmakarvoja varten (olen niistä aika tarkka) ja sivellin on ollut hintansa lisäksi muutenkin todella iloinen yllätys ja se on kestänyt aika kovakouraistakin käsittelyä.. 😀 nimim. siveltimien laiminlyöjä -92

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *