Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Edullinen, mutta loistava huulipuna

Olen maininnut blogissani useista loistavista huulipunista, jotka liukuvat huulille unelman lailla, pysyvät niillä loistavasti, tuntuvat kosteuttavilta ja kaikin puolin täydellisiltä. Kaiken muun puolesta, paitsi hinnan.
Huulipunateollisuus on kuitenkin kehittynyt niin paljon, ettei loistavasta huulipunasta tarvitse enää nykyään maksaa omaisuuksia. On vain tehtävä pientä tutkimusmatkailua ja taustatyötä sen löytääkseen, mutta tehän tiedätte, että teen sen enemmän kuin mielelläni puolestanne.
Saanko siis esitellä, loistava edullinen huulipuna:

Yves Rocher Coleurs Nature Grand Rouge.

Sain kahdeksassatoista värisävyssä tulevan punan testattavakseni kolmessa sävyssä.
 
Kameliaöljyä sisältävä huulipuna tuntui huulillani ihanan kevyeltä ja ohuelta sekä huulille loistavasti liukuvalta, mutta samalla kosteuttavalta.
Punissa oli loistavasti pigmenttiä ja huulet näyttivät niiden levityksen jälkeen ihanan kosteilta ja tuntuivatkin sopivan kosteilta, mutteivät liian rasvaisilta.
Puna lupasi kuuden tunnin kestoa ja sen se itseasiassa huulilla tekikin. Tottakai on otettava huomioon, että syöminen ja juominen kuluttavat punaa väkisinkin huulilta pois, mutta levitin itse huulilleni pinkkiä punaa (Rose Sompteux) puoliltapäivin, minkä jälkeen kävin sushilla, kuljeskelin pitkin kaupunkia ja join pullonsuusta useaan otteeseen ja huuleni näyttivät kello kuuden jälkeen kotiin tultuani yhä tältä:

Punan rasvaisuus on tottakai kuutta tuntia myöhemmin kadonnut, mutta minä sentään söin ja join tuona aikana. Itse pigmentti on huulilla kuitenkin jäljellä vielä hyvin. Uskomatonta!

Minusta on ihanaa huomata, että edullisissakin punissa on nykyään saatavilla hyvälaatuisia koostumuksia, jotka tuntuvat ja näyttävät huulilla upeilta.

Paitsi että pidin punien laadusta ja kokeilemistani sävyistä sekä punien kestävyydestä, oli näissä myös miellyttävä tuoksu. Tuoksu oli jotenkin mukavan kevyen parfymoitu, muttei jäänyt tuoksumaan nenässä liikaa. En välitä huulipunissa liian voimakkaista tuoksuista, mutta en toisaalta innostu tylsän vahamaisistakaan hajuista, joten tämä oli tuoksunsakin puolesta loistava.
Lisäkehuja tämä puna kerää minulta myös tyylikkäällä metallinkultaisella hylsyllään, joka on kuitenkin sopivan kevyt laukussa mukana kannettavaksi.
Kaiken kaikkiaan koko puna oli minulle todella positiivinen yllätys, jota voin suositella kaikille edullista (13,90€) ja erittäin laadukasta huulipunaa hakeville. 

 Jos huulipunasta muuten tahtoo vielä skarpimman näköisen, suosittelen rajaamaan huulet.
Sain kokeiluuni myös merkin Automatic Lip Linerin ja koska tiedän monien epätoivoisesti etsivän kierrettävällä mekanismilla varustettuja huultenrajauskyniä (jotka ovat tällä hetkellä harvassa) haluan vinkata teille tästäkin löydöstä.
Viidessä simppelissä värisävyssä tuleva Automatic Lip Liner kustantaa 8,90 euroa ja paitsi että se tekee huultenrajoista skarpimmat, stoppaa se vahamaisella koostumuksellaan huulipunan huultenrajojen sisäpuolelle estäen punaa karkailemasta huultenympärysjuonteisiin. 
Huultenrajauskynä on myös must tuote niille, joiden huulten rajat kaipaavat pientä uudelleenmuotoilua tai skarppausta.


 Tässä kuvassa huulillani on Yves Rocherin Automatic Lip Liner 31 Rouge sekä Grand Rouge 31 Rouge Vif.

Oletteko jo kokeilleet uutta Grand Rougea? Entäpä millaisia kokemuksia teillä on merkin muista huulipunista?
Tästä postauksesta tuli jo melkein Yves Rocherin mainos, mutta se annettakoon anteeksi, sillä olen vaan ihan aidon oikeasti fiiliksissä näistä uusista tuttavuuksistani kosmetiikkamerkiltä, jonka puoleen en ole ennen pahemmin tajunnut kääntyä!

Kommentit (25)

  1. Tuuli

    Pointtihan on siinä, että eihän tuotetta mainostava hauku tuotetta. Got it? Mainostaja on aina puolueellinen. Eli koko juttu ja kirjoittajan mielipide menetti uskottavuutensa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *