Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Edes jotain

Viimeksi kotona ollessani en ehtinyt käyttämään loppuun ihan hirveää määrää tuotteita. Tai siis oikeampi sanamuoto lienee olisi, ettei hirveän moni tuote itseasiassa ollut lopuillaan.
Loppuun kului kuitenkin ainakin yksi viimeaikojen suosikkituotteistani, Osiksen Dust It -hiuspuuteri.
Minähän en alunperin innostunut kyseisestä tuotteesta yhtään, muutta viimeaikoina olen  saanut siitä yhden tukkani parhaista ystävistä. Tukkani kaipaa pesun jälkeen hieman rakennetta ja karhennusta tyveensä tai muuten se vain roikkuu päätäni pitkin ikävän väsyneen näköisenä ja juuri sellaista rakennetta ja tekstuuria tämä tuote sille antaa. Tuotteeseen ihastumisen jälkeen kirjoitetun postauksen voi lukea täältä.
Käytin loppuun myös vähän aikaa sitten hankkimani Superdrugin oman merkin karpalo & granaattiomena vartaloemulsion, jonka tuoksusta kyllä pidin, mutta johon en tuotteena muuten ollenkaan ihastunut.
Halvan, puoleen hintaan lasketun reilun punnan hinnan ja vaaleanpunaisen värin houkuttelemana tartuin alunperin pakkaukseen suurella innolla arvellen sen sisällön olevan jo yli viikon vartalovoidetta saamattomalle iholleni oikein sopivaa. Boy, I was wrong!
Kun emulsiota lähtee levittämään iholle, ei se meinaa imeytyä sille millään vaan jää vaan pyörimään vaaleina rannuina ihon pinnalle. Pitkän työstön jälkeen emulsio imeytyy jotenkuten, muttei silti tunnu mitenkään erityisen kosteuttavalta eikä jatkuvassa käytössä sitä itseasiassa oikeastaan ollutkaan. Tuote oli melkoinen hutiostos, johon en toiste haksahda! (Vaikkakin olen niin helppo, että tuotteen muut tuoksuvariaatiot tietysti hiukuttelisivat minua kovasti…)
Vapaani aikana roskiin päätyivät myös pari päivää sitten esittelemäni Clarinsin sekä IsaDoran ripsivärit. 
Viimeinen täysikokoinen roskiin lentänyt tuote oli Seche Viten pikakuivattaja, jonka koostumus oli ehtinyt paksuuntumaan. 
Edellisen tilalle hankin vapaillani Sally Hansenin Insta-Drin ja kommentointin näistä kahdesta juuri tässä aiemmassa postauksessani.
 Loput loppuneet olivat minikokoja.
La Prairien Cellular Eye Contour Creamin kolmen millin näyte oli toki pieni, mutta hyvin hyvin riittoisa ja loistavasti silmänympäryksiäni kosteuttava. Kuten kuitenkin olen jo usein aiemmin maininnut, on minulla pieni asennevamma näitä superkalliita tuotteita kohtaan enkä vaan osaa sanoa, uskoisinko tähän niin paljon, että maksaisin tästä täysikokoisena yli sataa euroa. Hyvältä tämä ainakin tuntui.
Kaksi muuta loppunutta olivat vain hoitoaineita. Jostain minulle päätynyt Rausch-merkin Millet Volume Hair Mask ei vakuuttanut tukkaani yhtään eikä se pienen muhittelunkaan jälkeen tuntunut vielä niin sileältä, että olisin uskaltanut jättää sen hoitamatta toisella, siloittavammalla hoitoaineella. Toinen loppunut hoitoaine oli jälleen jonkun vanhan hiusvärin mukana minulle päätynyt Schwarzkopfin hoitoaine, joka on perushyvä hoitoaine, muttei silti väripakettien mukana tulevien parhaimmistoa.

 

Näin pienillä määrillä mentiin tällä kertaa. Lähdin kuitenkin töihin suurella innolla, sillä hytissäni odotti jälleen monen monta lopuillaan olevaa tuotetta!

Kommentit (1)

  1. Hautsi

    Mulla eilen juuri tuli välähdys että nyt tarvitsen hiuspuuterin! itsellä niin raskaat hiukset ettei lakka saa tupeerausta pysymään niin tilasin dust it:in avuksi ilman sen kummempia tietoja tuotteesta… yllätyin kun luin että tuote maksaa suomessa yli 20€… itse maksoin purkista 4e… 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *