Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Dynaamista kasvua?

Eilen päästiin niin hyvään nosteeseen mascarapostausten kanssa, että jatketaan vielä tänään samalla linjalla.
Sain loppukesästä kokeiltavakseni IsaDoran vastineen kehumalleni NeuLashille -Dynamic Lash Growth Mascara sekä Dynamic Lash Growth Serum ovat prostaglandiniton duo, joka lupaa yhdessä tai erikseen käytettynä pidentää ripsiä kahdesta neljään viikkoa jatkuneen käytön aikana. Yhdellä tuotteella hitaammin, kahdella nopeammin.
Mm. peptidejä apunaan käyttävää duoa on tarkoitus käyttää niin, että väritön hoitoseerumi levitetään ripsiin yön ajaksi ja hoitavaa mascaraa käytetään ripsissä yksinään päivisin. Näin ripset saavat ravitsemusta vuorokauden ympäri ja tuloksia pitäisi näkyä jo parin viikon käytön jälkeen. Mikäli jompaa kumpaa tuotetta käyttää vaan yksinään, voi tuloksien näkymiseen mennä kuukausi.
Tuotteiden kokeilu kiinnosti minua kovasti, mutta koska olin ollut niin tyytyväinen NeuLashin kasvattamiin ripsiini, minua arastutti ottaa kokeiluun tuote, joka lupasi ”vain” 20% kasvua NeuLashin kyettyä kasvattamaan ripsiäni paikoittain melkein sadalla prosentilla.
Otin duon aluksi kokeiluun niin, että käytin itse mascaraa molemmissa silmissäni joka päivä ja seerumia vain toisessa silmässäni öisin. Samaan aikaan jatkoin NeuLashin käyttöä toisessa silmässä.
Dynamic Lash Growth Serum on tosiaan läpinäkyvä neste, jota harjataan ripsiin koko pituudelta. Seerumin harja on tarkka, mutta sen piikit ovat melko terävät ja kovat. Aluksi koin ne jopa ikävän kovina niiden osuessa ripsirajaani. 
 
Nesteen kanssa sai myös olla tarkkana, sillä mikäli harjanvetoja teki tehokkaamman lopputuloksen toivossa liikaa, jäi nestettä ripsien pintaan sen verran paljon, että se vain loppujen lopuksi valui silmiin. Auts. Vähemmän on siis enemmän. Ripset kyllä jäivät värittömän seerumin jäljiltä mukavan runsaan tuntuisiksi.

 

Itse Dynamic Lash Grow Mascaran harja on samanlainen kuin seerumissakin.
 Aluksi mascaran massa oli todella löysää, mikä ei taas toiminut hennoissa ripsissäni ollenkaan. Pidennystähän tällä toki vaan haettiinkin, mutta minulle oli tuskaa sinnitellä minun makuuni liian vaatimatonta jälkeä tekevän mascaran kanssa.  Liian löysällä massalla oleva mascara kun tosiaankin saa pitkät ripseni sojottamaan miten sattuu… Massa jämäköityi käytön myötä hieman, muttei silti ollut omiaan ripsilleni. Valmiiksi tuuheissa, vain pituutta hakevissa ripsissä uskoisin tämän kuitenkin toimivan kuin unelma.
Ripset ilman ripsiväriä
Ripset Dynamic Lash Growth Mascan kanssa.
 Tiedän, että palatte halusta kuulla kokeilun lopputuloksesta. Ja tiedän, että petytte minuun nyt.
En nimittäin kyennyt suorittamaan kokeilua kunnolla loppuun.

Olen tykännyt NeuLashin kasvattamista ripsistäni niin paljon, että oli jo suuri uhraus jättää se pois toisen silmän ripsistä. Koska Dynamic Lash Growth ei tietenkään kykene samanlaisiin lopputuloksiin kuin NeuLash, alkoi ero pian näkyä silmissäni: Dynamic Lash Growth Serumilla ravitut ripset olivat huomattavasti vaatimattomamman näköiset kuin NeuLashilla ravitut ripseni. En vain kyennyt jatkamaan kokeilua enää ja palasin takaisin NeuLashiin molemmissa silmissäni. En myöskään enää lopulta kyennyt käyttämään ripsissäni näin kevyehköä jälkeä tekevää ripsiväriä vaan aloin pohjustaa sitä Diorin Lash Maximizerilla (toimii!).
Googlettelin kuitenkin mielenkiinnosta kovasti muiden kokemuksista ja kun oikein katseli, oli moni tosiaan saanut tällä duolla ripsiinsä pituutta sen parikymmentä prosenttia. Se, näkyikö se edes itseasiassa suuresti muulla kuin tarkalla syynillä onkin sitten jo eri asia…
Voisinkin siis itse sanoa muiden lopputuloksia katseltuani, että jos jokailtaisen ”vaivannäön” ja jokapäiväisen tietyn mascaran pakkokäytön aikaansaama ero ei ole sen suurempi, niin en ehkä itse innostuisi.
Joudunkin siis tyytymään sanomaan, ettei minulla ole omakohtaisia kokemuksia mascaraduon ripsienkasvatustehosta, mutta ainakin saitte ripsiväriarvostelua Dynamic Lash Growth Mascarasta!
IsaDora Dynamic Lash Growth Mascara
Molemmilla tuotteilla on hintaa noin 21 euroa / kpl.
Olisiko teillä jakaa parempia käyttökokemuksia minulle ja muille lukijoille?

Kommentit (8)

 1. Petta

  Tätä nä voisin jopa kokeilla. Tuo neulash oli vähän liian kallista mun käyttöön..

  1. Anonyymi

   Mistähän tuota Neulash:iä voisi ostaa?

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *