Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Dusthead?

Muistatteko, kun kahmin Englannista kesäkuussa mukaani pullotolkulla kuivashampoita?
Tähän väliin voisi olla sopiva hetki kertoa käyttökokemuksia edes yhdestä niistä. (Ihan kaikkia kun ei ole vielä edes kotiutettukaan Englannista.)

Charles Worthingtonin Balancing Act Salon Finish Dry shampoo tosiaankin teki puhdasta jälkeä tukassa imien kaiken rasvaisuuden tehokkaasti itseensä. Pullo oli söpön tyttömäisen värinen, mutta ei nyt mielestäni kuitenkaan millään lailla salonkimaisen ylellisen näköinen.

Positiivisuuteni kuitenkin loppuu tähän. Tämä ei nimittäin millään lailla ollut tumman tukan kuivashampoo, kuten vähemmän tarkkanäköisetkin voivat alla olevasta kuvasta huomata.

En koskaan suihkuta kuivashampoota suoraan jakauksen kohdalle vaan ainoastaan alempiin hiuskerroksiin (normaalisti jakaus siis toisella puolella päätä kuin mitä tässä kuvassa).

Minun täytyy kuitenkin myöntää, etten koskaan jaksa alkaa harjaamaan kuivashampoota pois. Suihkin sitä siis tyveen, hieron sormillani rasvaisuuden siihen ja annan tuotteen olla. Näin tukka tuntuu pysyvän puhtaana ja ilmavempana pidempään ja pöyhimisvaraakin on enemmän. Useimpien kuivashampoiden kanssa tämä toimii erittäin hyvin, mutta tämä tosiaankin vaati kovaa harjailua ja silti tyvi jäi hieman tuhkaisen väriseksi.

(Inhoan hiusharjojen pesua, mutta sitäkin enemmän inhoan sotkuisen näköisiä hiusharjoja, mistä johtuen en vaan tykkää sotkea niitä kuivashampoolla.)

Tummahiuksisena en investoisi tähän toiste, mutta eipä tämä tosiaan montaa euroa maksanutkaan. Vaaleahiuksiselle ja tehokkaasti rasvaisuutta imevää koostumusta hakevalle voisin tätä kuitenkin ehkä suositella, mutta heillekin vain, mikäli he jaksavat harjailla tuotteen aina pois hiuksista.

Onko joku muu kokeillut tätä muutaman punnan Bootsin (vai Superdrugsin?) löytöäni?

Entäpä harjaatteko te muut aina kuivashampoon pois?

Kommentit (8)

 1. Agatha

  Mulla on kanssa tuota Batisten kuivashampoota ja tykkään siitä kovasti. Eikä muistaakseni maksanut montaa puntaa, en tiedä saako sitä Suomesta. Siitä olisi myös värilliset versiot, en ole kokeillut niitä vielä.

  Odotan mielenkiinnolla muita tuliaiskuivashampoiden arvioita 🙂

 2. Honey

  Tuohan sopisi tällaiselle maantie-blondille. Saisi hieman vaalennusta tyveen samalla 🙂

  En kyllä minäkään jaksa harjata kuiviksia pois, pöyhin vain sormilla tai hipaisen hitusen tangle teezerillä sinnepäin.

 3. Anonyymi

  Lushilta on tullut uutuutena kuivashampoo!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *