Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Dual Drama

Tänään on jälleen vuorossa yksi mascarapostaus.
Postauksessa tutustutaan Lumenen jo jonkun aikaa sitten lanseeraamaan Natural Coden Eye Dramatizer Dual Drama Mascaraan, jota olen viimeaikoina käytellyt.
Blogiani seuranneet muistavat varmasti, etten ole viehättynyt Lumenen mascaroista suuremmin niiden omille ripsilleni armottomasti liian löysän koostumuksen vuoksi. 
Omat ripseni kun ovat hennot, eli ne kaipaavat ehdottomasti sitä voidemaista massaa, jolla niistä voi rakentaa tuuheat ja runsaat. Löysillä ja vetisillä koostumuksilla kun ei vaan päästä siihen hentojen ja ohuiden ripsien kanssa.
Tämän mascaran juju piilee sen muovisessa harjassa sekä kuiduilla rikastetussa koostumuksessa. 
Pidän itse tämän tyyppisistä harjoista, sillä ne erottelevat ripsiä hyvin voiden kuitenkin tuoda joka puolelle ripsiä massaa ja samalla runstautta ja tuuheutta.
Tai ainakin teoriassa erottelevat, mikäli ripsivärin massa ei ole liian löysää. Tämän kun jälleen tuppasi hieman olemaan.
Mascaralla sai periaatteessa aikaan mukavaa tuuheutusta, mutta jälki oli kauempaa katsottuna paljon kauniimpaa kuin läheltä tihrustettuna.
Hyvässä harjassa oli kovasti potentiaalia, mutta sanoisin löysän koostumuksen jälleen olleen häiriötekijä, joka paakutti ripsiä hieman yhteen.
Olisinkin kovasti halunnut pitää tästä ja tavallaan pidinkin, mutta pieni ripsien klimppaaminen häiristi hieman. 
Kauempaa katsottuna lopputulos on kuitenkin tosiaan parempi.
Mascaran kuidut eivät häirinneet minua pahemmin, sillä ne eivät näkyneet jäljessä pahemmin. Kuidut eivät myöskään menneet silmiin roskien lailla, mitä aluksi pelkäsin hieman tapahtuvan.
Mascaran siirtyessä kohti viimeisiä leposijojaan se ei enää kyennyt antamaan ripsissäni yhtä hyvää tuuheutustakaan ja ripseni menivät vielä enemmän klimppiin.
Tahdon aina antaa Lumenen mascaroille mahdollisuuksia siinä toivossa, että löytäisin niiden joukosta lopulta helmen, mutta minusta merkki saisi jo ihan tosi vihdoin formuloida vähemmän löysällä koostumuksella tehdyn mascaran!
Onko joku muu kokeillut Dual Drama Mascaran? Mitä tykkäsitte?

Kommentit (5)

 1. Jonna H.

  En kokeillut. Mutta tuo on alussa näyttänyt tosi hyvältä sinun ripsissä. Kuivahtaneena tosiaan teho näyttää menneen. Voisin näiden kuvien perusteella ottaa kokeiluun. 🙂

 2. Anonyymi

  Eiks lumenen tuuheuttava blueberrykään oo iskenyt? Nykyään oon isadora-tyttö mut käytin sitä ennen ja tyytyväinen olin kaikkeen muuhun paitsi isoon suuaukkoon jonka takia massa kuivui nopeasti purkkiin..
  Sit vähän muuta kommenttia, mä oon pohtinut et miten paljon läträät kosteusvoiteita ja suihkugeelejä? Itselläni on kuiva iho jonka pystyn kauttaaltaan pesemään ehkä joka toinen päivä, rasvaa en laita "likaiselle" iholle koskaan. Silti mun purkit kestää kuukausia vaikka käyttäisin yhtä kerralla (niinkuin nyt olen oman ostolakkoprojektini aikana pyrkinyt tekemään :D). Olis ihan mielenkiintoista jos joskus tekisit postauksen missä olis vaikka havainnollistettu käyttämäsi tuotemäärä esim. kämmenelle, vaikka ihoalueen mukaan. Tämä miete siis heräsi kun joskus törmäsin johonkin loppuneeseen tuotteeseen jonka olit ihan hetki sitten esitellyt uutenakin ostoksena 😀

 3. Anonyymi

  Mielenkiinnolla odotan postausta toimivasta Lumenen ripsarista…

  Tiltu Kultu

 4. Anonyymi

  Käytätkö vielä Neulashia? Vai oletko löytänyt korvaavan tuotteen?

 5. Mirja Weckman

  Ja tämä ripsari ei lähde edes saunassa!!! Ja ei oo vedenkestävä…. Whaat? Ja öljyllä saa ihan liottaa…..

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *