Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

A Double-Decker

Lancome toi tänä vuonna markkinoille mielenkiintoisen meikkimäisen hoitotuotteen silmänympärysiholle, joka on tosin tarkoitettu oikeastaan hieman aikuisemmalle iholle.

Renergie Yeux Multiple Lift on kaksivaiheinen silmänympärystuote, joka lupaa puolet valtakuntaa. Tuote nimittäin lupaa…

…saada silmänympärysihon näyttämään kiinteämmältä
…liftata silmäluomia niin, että eron näkee
…häivyttää silmien ulkonurkkien harakanvarpaita
…tehdä silmänympärysihosta silminnähden heleämmän
…häivyttää silmäpusseja
…häivyttää tummia silmänalusia

Kaksiosaisen tuotteen käyttöidea on looginen. Vaihe yksi on voidemainen tuote, jota taputellaan silmänympäryksille. Rakastuin tämän ihanan täyteläiseen koostumukseen, joka on kuiville silmänympäryksilleni aivan omiaan. Silmänympäryksistä tulee täydellisen kosteutetut ja ravitut, mihin kaltaiseni kuivasilmänympäryksinen tytönhempukka rakastui totaalisesti!

Tuotteen suurin jutu piilee kuitenkin sen isossa korkissa. Korkissa on kansi, jonka alta paljastuu aasialaisista BB-voiteista inspiraationsa saanut heleytystä ja kevyttä peittoa tuova peiteaineen kaltainen kakkosvaihe. Tämä ei ole mikään varsinainen peiteaine, vaan kuulemma aputuote, joka tuo välittömän hyödyn, mutta jota olisi nimenomaan käytettävä aina vaiheen numero yksi päällä oli sitten aamu tai ilta.

Vaihe kaksi on se osa, joka häivyttää tummia silmänalusia ja silmäpusseja ja saa silmänympärysihon näyttämään välittömästi heleämmältä. Tätä kevytpigmenttistä tuotetta ei suinkaan kaavita ja hangata sormenpäähän, vaan sormenpäätä pyöräytetään tuotteen päällä kuin sormenjälkeä antaessa. Tämän jälkeen tuote taputellaan silmänympäryksille ykkösvaiheen voiteen päälle.

Molemmat vaiheet suositellaan nimenomaan myös taputeltaviksi kulmaluuta mukaillen myös yläluomen päälle luomivaon paikkeille, jolloin mahdollinen riippuluomikin saisi osansa hoidosta.

Ensimmäisessä kuvassa iho pelkällä ykkösvaiheella kosteutettuna, toisessa kuvassa päällä kakkosvaihe. (Käytin tuotetta vain alaluomilla tässä yhteydessä. Luomilla sävyjä IsaDoran Eyeshadow Triosta 81 Cool Browns.)

Vertailun vuoksi vasemmalla vaiheet yksi ja kaksi päällekäin ja oikealla kuvassa päällä vielä Diorin Nude-peiteaine sävyssä 001. Nude on siis huomattavasti peittävempi.

Tykkään tuotteesta mielettömästi, mutta vaiheessa numero kaksi on jotakin vierasta. Päiväkäytössä tuote on aivan loistava, sillä täyteläinen voide yhdessä pientä heletytystä ja peittävyyttä tuovan kakkosvaiheen kanssa ovat mitä mainioin kombo. Vierastan kuitenkin suunnattomasti ajatusta, että laittaisin tätä meikinomaista tuotetta iholleni yöksi! Tuotteita kuuluisi Lancomen mukaan nimenomaan käyttää yhdessä, jotta optimaalisin hoittuloskin saavutettaisiin, mutta minä en jaksa uskoa tätä ja aion käyttää tätä pigmenttipuolta itsepäisesti vain päiväkäytössä.

Tässä vielä tuotteiden INCI-listat, mikäli joku saa niistä jotain selvää peilautuvan pinnan seasta:

Kuten INCI-listakin kertoo, on kakkosvaihe todellakin enemmän vain välitöntä hyötyä tuova osa, vaikka hieman hoitavia aineita myös sisältääkin.

Purkin ainoa miinuspuoli on tosin sen 85 euron hinta, mutta kaikille tuokaan ei tietenkään ole ongelma.

Minun sydämeni tämä töiden kautta saamani tuote vei, mikä on melko harvinaista Lancomen ihonhoitotuotteelta.

Onko joku muu kokeillut tätä?

PS. Tukkavinkkejä koskeneen arvonnan voittaja on pienen reissusta johtuneen viivästyksen vuoksi viimeinkin arvottu.

Onnea Marc Jacobsin uuden Oh Lola! -tuoksun voittaneelle sonjalle! Laitoin sinulle sähköpostia asiasta.

Kommentit (2)

  1. Merlina

    Meille koulutuksessa sanottiin, että kakkosvaihetta vain aamuisin..

    Mutta itse tuote on kyllä ihana! Vaikka minä kakskymppisenä en sitä oikeaa kohdetta olekaan, mutta silti tykkään kovasti. Ja tuo kakkosvaihe sopii myös kivasti luomenpohjustukseksi (en omista mitään oikeaa luomenpohjustajaa joten en osaa verrata sen kummemmin..)

  2. Anonyymi

    komppaan merlinaa. koulutuksessa painotettiin kakkososan käyttämistä pelkästään aamuisin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *