Does it exist?

Minun oli tarkoitus tehdä intoa täynnä oleva postaus Lumenen marketeissa myytävän Basic Blue -linjan Puhdistusgeelistä, jota olen töissä käytellyt muutaman viimeisen työpassini aikana.
Tämä puhdistusgeeli on nimittäin ollut aivan loistava!
Hellävaraisesti ihoa puhdistava geelimäinen koostumus on ollut aivan loistava kuivalle iholleni, joka tahtoo puhdasta lopputulosta, muttei kaipaa yhtään liian peseviä tuotteita.
Ihoni rakastui tähän kovasti.  Tämä poisti iholta kevyen meikin vaivatta sekä toimi loistavana kakkosvaiheen puhdistajana tai aamuputsarina.
Paitsi että tuote tuntui ja käyttäytyi iholla mukavasti, tuoksui se myös ihanan pehmeälle, hyvin kevyellä tavalla tosin. Mieleeni tuli edesmenneen Lumenen Vitamin C+ -linjan Dual Serumin yökäytöön tarkoitettu mustikkaseerumi, jonka tuoksua rakastin.
Edullinen, markettimyynnissä oleva loistotuote siis, josta tahdoin tulla teille julistamaan iloista sanomaa. Ihan vaan tuotteen Googleen iskiessäni huomatakseni, ettei koko Basic Blue -linjaa löydy enää Lumenen nettisivuiltakaan.
Apua, onko tämä nyt jo mennyttä, vaikka vasta löysin tämän Erisanin Hoitavan puhdistusgeelin haastajan??
Oletteko kokeilleet tätä tai muita Basic Blue linjan tuotteita? Tai onko jollain tietoa linjan kohtalosta?
Kommentit (21)
  1. Mun mielestä tuota Basic Blue sarjaa ei ole ikinä Lumenen sivuilla ollutkaan, että tuskin on poistunut. Ei vaan jostain syystä kelpaa nämä tuotteet Lumenen sivuilla esiteltäväksi. 🙂 Mulla on ollut myös tuota puhdistusgeeliä ja sopi myös rasvaiselle sekaiholle mainiosti.

  2. Tuo kasvovesi on juuri käytössä ja loving it 🙂 Raikas ja ihana. Ite etsin uutta kasvovettä ja lähisiwasta otin sokkona sen. Noin kuukaus takaperin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *