Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Do it with your smartphone

Olen ihminen, joka tykkää käyttää älypuhelintaan avuksi kaikkeen mahdolliseen ja jäinkin miettimään pariin uuteen innovaatioon törmättyäni, että voisivatkohan muutkin ihmiset innostua niistä.

Ensimmäinen innovaatio yhdisti korun, auringon ja älypuhelimen:

JUNE on nimittäin kaunis ranteessa tai vaatteissa pidettävä koru, joka itseasiassa mittaa auringon UV-säteilyn voimakkuutta ja kertoo kännykkäapplikaation avulla kantajalleen, onko päivän säteilylimitti ylitetty, pitäisikö hommaa rajoittaa ja antaa muutenkin vinkkejä auringon kanssa pelaamiseen.

Kuinka näppärää! Ihan mahtavaa, jos minunkin älypuhelimeni huolehtisi, kuinka paljon olen henkilökohtaisesti saanut päivän aikana UV-säteilyä ja muistuttaisi minua lisäämään aurinkovoidetta!

Toinen mahtava älypuhelimen hyödyntämisinnovaatio on suuhygienian puolella, jossa Oral-B on yhdistänyt bluetooth-teknologian hampaidenharjaukseen. 

Minä olisin ainakin aivan myyty, jos kännykkäni kertoisi minulle raportin hampaidenharjauksestani!

Käytän itse sähköhammasharjaa ja voin kertoa, että tahdon ehdottomasti ostaa uuden ja nimenomaan tällaisen heti kun kyseinen vempain vaan rantautuu leveyspiireillemme!

Lisää tästä suuhygieniainnovaatiosta voi lukea täältä.

Mitäs sanotte näistä älypuhelimen hyödyntämiseen perustuvista innovaatioista? Kuka muu kuuluu kanssani tähän samaan kerhoon, joka tahtoo hyödyntää älypuhelinta aina ja kaikkialla missä se vain on mahdollista?

Nyt on muuten loistava hetki jakaa kaikki parhaat kännykkäsovellukset, joita itse käytätte elämäänne helpottamaan!

Kommentit (3)

 1. KittyCatCat

  Toi UV-mittari toimisi hyvin tälläisen helposti palavan kalpean ihmisen kaverina esim. terassilla/puistossa missä ei ota oletuksena palamisvaaraa kuten rannalla. Tietty se on jo ohjelmoitu itsesuojeluvaisto mennä varjoon pidemmät ajat, mutta päivän/vuorokauden UV vahvuus vaihtelee, joten vaikea tietää milloin se 30min auringossa on ihan ok ja milloin tuloksena on kärtsääminen.

 2. Taru/MissAria

  HereMaps. Ilman sitä en löytäisi mihinkään.

 3. Sonia

  Mulle molemmat! Kiitos! Ylimääräiset voi postittaa tänne Hietalahteen!

  Ei mut oikeesti, kännykkä-appit helpottaa elämää kovin monelta puolelta. Kunpa itsekin voisin joskus tehdä sellaisen, kouluun nyt hep hep!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *