Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Diorin tuoksupelleilyt vol 2

Vähän aikaa sitten oli puhetta Diorin harrastamasta tuoksupelleilystä koskien tuoksujen nimiä ja itse tuoksuja.

Haluatteko kuulla lisää?

Uusin pelleily koskee Diorin Addict -tuoksuja.

Alkää pelätkö, tuoksuja ei peukaloida! Nimet saavat vaan taas kyytiä.

”Tavallisen” Dior Addictin nimelle ei tehdä mitään.

Viime vuonna lanseeratun Dior Addict To Lifen nimi päätettiin kuitenkin vaihtaa: Dior Addict to Life on tulevaisuudessa Dior Addict Eau Sensuelle, joka sopii hyvin yhteen Diorin Poison Eau Sensuellen nimen kanssa.

2005 myyntiin tulleen Dior Addict 2 -tuoksun nimi vaihdetaan myös. Uusi nimi on Dior Addict Eau Fraiche, joka puolestaan sopii hyvin yhteen Miss Dior Eau Fraichen nimen kanssa.

Jälkimmäisessä nimivaihdoksessa vaan on ongelmana se, että Dior Addict Eau Fraiche on ollut ennenkin olemassa. Tuoksu lanseerattiin 2004 eikä sitä käsittääkseni ole enää olemassa (?), mutta sen muisto elää varmasti. Kuinka kurjaa onkaan taas kertoa tuoksua kauan kaipailleille, sen jälleen hyllystä bonganneille, ettei kyseessä olekaan heidän ikävöimänsä tuoksu, vaan ihan vaan Dior Addict kakkosen uudelleennimeäminen.

Puhumattakaan nyt siitä, että on ollut myös olemassa Dior Addict 2 Eau Fraiche…

Mitä seuraavaksi, Dior?

Kommentit (12)

  1. Anonyymi

    Ostin joskus diorin miss dior cherie hajuveden 35€:lla kaupasta. Enkä vieläkään ymmärrä onko kyseessä mikä versio!?! Pullo kohta lopussa ja nuuskimassa olen käynyt diorin hajuvesiä, mutta en ota niistä selvää sitten milläänlailla enää. Ei taida tulla mulle enää toista cherie hajuvettä. Onneks sain tietää edes tuon addick 2 nimen muuton, koska se hajuvesi on ollut ostoslistalla pitkään. En vain jaksa käsittää tuota diorin pelleilyä.

  2. marilie

    Imeisesti nimiä saa käyttää useamman kerran ,jospa eivät keksi enää kuin uusia tuoksuja vai niin

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *