Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Did you know you…krhmm… have an enormous…?

”Tiesin kyllä, että se on suuri, mutta kun vetäisin sen esiin, en ollut uskoa silmiäni. Luoja, en ollut koskaan nähnyt kellään niin isoa!”

Ei, en ole vaihtanut seksinovellien puolelle eikä äskeinen ollut lainaus Reginasta vaan suora lainaus minun ajatuksistani eräältä päivältä, kun tepastelin Sokoksen kosmetiikkaosastolla.

Silmiini sattui nimittäin tämä:

Rimmelin uusi Vinyl Max One Stoke Maxi Shine Lipgloss on melko kookkaassa ulkokuoressa oleva huulikiilto, jonka koko komeus paljastuu kuitenkin vasta siinä vaiheessa, kun kiillon avaa ja applikaattorin vetäisee esiin.

No eihän tuo nyt mikään iso ole, sanotte te.

Ai ei vai? Katsotaanpas sitä eri tavalla.

Vasemmalta myötäpäivään lueteltuna: Rimmel Vinyl Max, Loreal Glam shine, Lumene Wild Rose ja Natural Code Smile Booster.

Tässä vielä Rimmel ja Lumenen vierekkäin. Millaiselta rääpäleeltä Lumene näyttääkään!

Omat huulenikaan eivät ole ihan pienimmästä päästä ja katsokaapas, miltä se niiden rinnalla näyttää:

Tämä ei ole kuvakulmasta johtuva optinen harha, vaan applikaattori on oikeasti aivan huuliani vasten.

Eli tämä on tosiaan ISO!

Nyt seuraa se miestenkin paljon pohtima kysymys: Onko koolla väliä?

Suuren applikaattorin ideana on tuotteen pitkän nimen mukaisesti se, ettei applikaattoria tarvitsisi pumppailla edestakaisin tuubissa ja homma sujuisi helposti yhdellä siveltimen vedolla (per huuli, siis, vaikka taitavimmille se riittääkin jo sekä ylä- että alahuulelle). Ja juuri niinhän se nyt tosiaankin sujuu.

Minun huulilleni tämä oli kokonsa puolesta mainio. Applikaattorin yhdelle sivulle tuli yhdellä ulosvedolla aivan riittävästi tavaraa sekä ylä- että alahuulelle levitettäväksi, mutta voin toki kuvitella, että kiiltoa olisi ollut pienihuulisemmalle ihan liikaa.

Oma kiiltoni on sävyä 101 Legend, joka on nätti nude sävy.

Tämä näyttää pakkauksessa hieman enemmän lämpimältä sävyltä, mutta shiftaa kuitenkin niin kivasti vaaleanpunertavaan, että muuttuu huulilla hieman kylmemmän väriseksi. Toisaalta tässä on kuitenkin sekä kultaista että roosaa taittoa, joten uskoisinpa, että tämä voisi olla melkolailla hyvä sävy lähes jokaiselle nättiä nudesävyä hakevalle.

Vinyl Max ei ole koostumukseltaan oikeastaan yhtään tahmea, siinä on mukava ja neutraali tuoksu, joka ei ota nenään yhtään ja tämä tuntuu vieläpä pysyvänkin huulilla hyvin. 8 ml sisältävällä tuotteella oli hintaa reilut kuusi euroa, eli hinta on oikein passeli suhteessa tämän laatuun.

INCI-luetteloa tähän ei ole painettu, mutta voisin vaikka vannoa, että tämä sisältää pienen ripauksen metholia tai muuta vastaavaa ainetta, sillä huulilla tuntuu pienen pienen pieni hhhmmm… ei nyt kihelmöinti, mutta olisikohan viilennys se oikea sana? Tämä ei siis laita huulia nipistelemään huultenpullistajien tavoin, mutta jotain pientä tässä kyllä on.

Tykästyin tähän kiiltoon ja varsinkin tähän sävyyn aivan älyttömästi! Suosittelen todellakin kurkistamaan tämän uutuuden, jos on tarvetta (tai muuten vaan ostamisen halua) nudelle, jokatilanteen huulikiillolle etkä omista kovin kapeita huulia.

Onko joku muu kokeillut tätä ja innostunut tästä? Tai onko applikaattori osoittautunut jonkun käytössä epäkäytännölliseksi?

Kommentit (9)

 1. miu

  aamulla lukaisin postauksesi ennen kouluunlähtöä, ja saatoin ihan vahingossa käydä koulun jälkeen tuon kaunokaisen nappaamassa anttilan hyllyltä.. sävy on kyllä ihana! luonnollinen ja ihanan kiiltävä. applikaattori saattaa vaatia vähän totuttelua, on tosin kyllä kiva kun ei tarvitse ''pumpata'' sitä kiiltoa sieltä putkilosta, vaan siihen tulee juuri sopivasti jo yhdellä kerralla. kiitos vinkistä! 🙂

 2. Mirssiina

  Hei noita on pakko hankkia muutama, sillä rakastan Rimmelin normi- VInyl Glossejakin, sillä ne eivät ole liian tahmaisia sekä sävyt, etenkin korallinen Fashion Icon on upea. Voisin sanoa, että nuo Vinyl Glossit ovat yksiä HG- kiiltojani 🙂 Tuo Max- versio on varmaankin samaa kamaa, mutta vain isommassa pakkauksessa (normi- Vinyl Glosseissa on tuotetta 5 ml).

  Viime aikoina on muuten tullut trendiksi kaikki tällaiset "one stroke"- tuotteet. Esim. L'Oréalin Amerikan valikoimassa on kokoinainen One Sweep- sarjansa luomiväritrioineen (idea on kamala kylläkin :D) ja muine kasvotuotteineen. Varmasti tuollaisia tuotteita on lisääkin, mutta nuo nyt tulivat nopeasti mieleen.

 3. Jenny

  Minulla on jännä "ongelma": kun laitan huulikiiltoa, huuleni muuttuvat sellaisiksi punaisiksi. Tämä tapahtuu jopa värittömien ja nudekiiltojen kanssa. Haluaisin käyttää nudea huulikiiltoa mutta periaatteessa kaikki muuttuvat huulillani samanvärisiksi. Esimerkiksi ostin Lumenen huulilakan, sellaisen oranssin. Oranssi sävy säilyy vähän aikaa mutta lopulta se on huulillani saman värinen kuin kaikki muutkin kiillot, sellainen vähän vadelmainen punainen. Tämä tapahtuu varsinkin jos tuote on "viilentävä" tai pullistava. Mikähän olisi sopiva huulikiilto jossa olisi tarpeeksi nudea pigmenttiä, jossa huuleni pysyisivät nudeina? Tai onko jotain tuotetta joka ns vaalentaa huulia? Kiitos kovasti ja anteeksi kun heittäydyin näin vaikeaksi 😀

 4. Plaz^

  Hmm..tämän postauksen ansiosta oon nyt ostanu 2 eri sävyä tuosta huulikiillosta. Pjärkkeles 😀
  Mutta sävyt on ihania!
  Mulla on tuo sama kun sulla ja lisäksi 121 Excess.
  Suuri aplikaattori on ollut aika jees, kiillon saa sutaistua hetkessä huulille.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *