Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Diamonds are girl’s best friend?

Timantit ovat tytön parhaita kavereita ja hiukset ovat naisen kruunu. Ja jos tähän kruunuun lisää timantteja, niin sittenhän mennään jo todella upeissa sfääreissä, vai mitä?

Hiuslisäkkeistä tuttu B*Long on tuonut myyntiin Hair Crystal -hiustimantit (6€, 48kpl) ja minä olen ihastunut näiden ideaan täysin!

Sain nämä kokeiluun toista kuukautta sitten, mutta jostain syystä unohdin koko timantit kokonaan ennen kuin vähän aikaa sitten keksin kaivaa ne laatikostani esiin. Kivaa, että keksin, koska nämä ovat aivan mahtava idea!

Homman jujuna on, että arkista leikataan halutun kokoinen liuska timantteja (toki myös yksittäisiä timantteja voi liimailla)…

…jonka alla oleva valkoinen suojapaperi irroitetaan.

Läpinäkyvä liuska, jossa timantit ovat kiinni kiinnitetään hiuksiin…

…jonka jälkeen jokaisen timantin päältä painetaan suoristusraudoilla kolmisen sekunttia. Raudan lämpö sulattaa timanttien liiman ja kiinnittää ne hiuksiin.

Lopuksi läpinäkyvä muovi vetäistään irti timanttien päältä ja homma on valmista.

Timantteja oli melko helppo käyttää, mutta hiussuortuvaa valikoidessa oli hieman hankalaa pelata yksin ja kuten kuvasta näkyy, ei lopputulos ollut ensimmäisellä kerralla täydellinen. Oli jotenkin todella hankalaa yrittää saada liuska iskettyä suoraan tiettyä suortuvaa pitkin, eli suosittelen apujoukkojen käyttöä liuskan kiinnitysvaiheessa. Varsinainen liimailu rautojen avulla sujuikin sitten tietysti helpommin yksinkin.

Toisella käyttökerralla olin jo harjaantuneempi ja sain timantit kiinnitettyä nätiksi riviksi.

Timantit kestävät hiuksissa muutamia pesukertoja, mikäli hoitoaineen levityksen kanssa on varovainen. Jos timanteista kuitenkin tahtoo eroon, voi ne irroittaa tukasta helposti hoitoaineen avulla hiustenpesun yhteydessä (anna vaikuttaa hetki ja irroittele varovasti) tai kuumentamalla niitä uudellen raudoilla, jolloin liima sulaa jälleen.

Ideana aivan mahtava! Aivan loistava lisä kesäjuhlien kampauksiin!

Nämä jäävät ehdottomasti minulla käyttöön ja tulen varmasti usein liimailemaan näitä tukkaani nyt kun keksin homman jujun ja sain jo suunniteltua paremman paikankin näille.

Omat hiustimanttini ovat hopeisia, mutta saatavilla on myös muita värejä ja jopa vähän näitä isompiakin timantteja. Ajattelin myös hankkia näitä eri värisinä!

Lisätietoja näistä ja näiden saatavuudesta IdHAIRilta.

PS. Olen nähnyt vastaavia Iberollakin Citymarketeissa, eli käykäähän kurkkimassa!

Kommentit (7)

  1. kiira

    Voisin kuvitella noiden sopivan tietynlaiseen hääkampaukseen erittäin harkitusti ja pienissä määrin. Olettaen, että puku on hyvin yksinkertainen.

    Muuten sopisivat mielestäni parhaiten alle 10-vuotiaden prinsessaleikkeihin.

  2. Anonyymi

    Mikä ihana kynsilakka vilahtaa 3 & 6 kuvissa? 🙂

    Sari

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *