Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Designia

Myin vähän aikaa sitten pois kaksi Diorin Designer-viisisikkoa (ja seitsemän muuta viisikkoa….) , sillä en vain kokenut niitä omaksi jutukseni. Vihreän Designerin säilytin vielä, sillä en omista tällä hetkellä pahemmin vihreitä luomivärejä. (Dior, how about a green palette?)

Nyt tuo vihreä Designer sai kuitenkin uuden leikkikaverin:

Diorin Smoky Design 008 -viisikko tuli kokeeksi luokseni, ties vaikka innostuisin sitten tästä! Sävyt ainakin ovat aivan upeat utuisempaan iltameikkiin ja bling blingiäkin olisi nyt tarpeeksi. Yksi kokeilukerta minulla onkin jo takana, mutta en ole vielä ihan varma tästä…. Täytynee tosiaan vielä tutustua tähän paremmin.

Itse en ole pitänyt näitä Designereita kovin käytännöllisinä, sillä geelirajauksista en pahemmin innostu (olen itse ehdottomasti kynäihminen), kaksi luomivärisävyä ovat hieman liian hileisiä ja ”pohjustus” ja ”shine” puolestaan ihan yhtä tyhjän kanssa värittömyytensä ja varisevien glittereidensä kanssa.

En todellakaan koe näitä sen yli 65 euron arvoisiksi, joita näistä Suomessa pydetään. Muutenkin tykkään itse siitä, että samalla paletilla voi tehdä koko meikin arkeen JA juhlaan ja koska tässä on vain kaksi toimivaa luomivärisävyä, tarvitsen kuitenkin jotain noiden kahden lisäksi. Pohjustusta (joka ei muuten ole edes tarkoitettu pahemmin parantamaan meikin kestoa tai vaikka olisikin, ei se sitä erityisesti paranna) ja shinea on turha yrittää sekoitella luomivärien kanssa uudeksi sävyksi, sillä niitä käyttäessä hileitä vaan varisee ympäriinsä.

(Tämä on kuitenkin vain minun mielipiteeni ja perustuu täysin omaan makuuni ja tiedän toki monta Designereihin rakastunutta.)

Saa tosiaan nähdä, millainen on tuomioni tämän neljännen kokeilemani Designerini kanssa. Tämän sain onneksi lahjana hyvin tehdystä työstä, joten jos tämä ei osoittaudu nappivalinnaksi, ei tämä ole onneksi ollut kuitenkaan edesauttamassa konkurssiani…

Millaisia kokemuksia teillä on Designereista?

Ja niin, joku jo kyselikin, että montako niitä Dioreita on vielä jäänyt jäljelle, kun yhdeksän kerran on lähtenyt eteenpäin. Laskisin pienentyneen kokoelmani edelleen kyllä viisikkofriikin kokoelmaksi, sillä siihen kuuluu yhä 27 palettia ja kolme minipalettia. (Kauheinta oli ehkä tajuta, että siihen tosiaan kuului ennen 36 palettia ja kolme minipalettia!)

Minusta on aivan ihanaa, että kaikki palettini ovat tällä hetkellä sellaisia, joita tosiaan rakastan ihan sydämestäni! Vain kaksi Designeriani ja Earth Tones paletti mietityttävät vielä hieman, mutta eiköhän niidenkin kanssa päästä sinuiksi tässä vielä. (Ja jos en pääse, niin uskon kyllä löytäväni niille uuden hyvän kodin…)

Sitten vielä yksi juttu, jota moni on kovasti toivonut.

Saan teiltä aina noottia siitä, että kun hankin uusia viisikoita, on hyvin ilkeää pimittää niiden luomilla tekemää jälkeä. Nyt päätin kuitenkin kerrankin kunnostautua ja vietin yhden illan Pearl Glowlla meikkaillen.

Kamerani ei ole parhaimmasta päästä meikkikuvia kuvaamaan, sillä värit jäävät yleensä todella hailakoiksi (plus ettei kylpyhuoneen valo ole paras kuvausvalo), mutta kuvista saanee kuitenkin jonkun verran selvää.

Yhteenvetona sanottakoon siis, että Pearl Glow on todella monipuolinen paletti ja tykkään siitä itse ihan älyttömästi!

Toivotaan, että supermeikkaaja Charming Nails näyttää meille pian kunnolla mallia, kuinka tällä paletilla voi irroitella!

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  Hejsan! Osaisitko suositella jotain hyvää, edullista ja mahdollisesti kosteuttavaakin nude-huulipunaa? 🙂 En tiedä, onko tuollaisia olemassakaan, itse kun yleensä törmään vain pinkkeihin ja punaisiin huulipuniin… 😮

 2. Anonyymi

  Minä sorruin tänään Diorin "Pink Lace" -look väriin. Se oli ihana 🙂 Ja maksettuani törkeän Suomi-hinnan Sokoksella, kotona odotti etusetelit *huoh* Ilmeisesti ostettava jotain muuta(kin), koska säästöähän setelit tuovat 😀

 3. Anonyymi

  Moi!
  Osaatko suositella todella todella kuiva ihoiselle hyvää ja kosteuttavaa muttei tahmeaksi jättävää käsivoidetta?
  Kädet aivan kamalassa kunnossa pakkasen takia 🙁 Kiitos vastauksesta ennakkoon! 🙂

 4. Nimetön

  Helen: Earth Reflectionin sävyt korostavat kauniisti silmien sinisyyttä. Petal Shinen toinen vaalea on vaaleanpunainen ja toinen selkeästi vaalea lila. Parisian Lights oli vain kausipalettina, mutta nettikaupoista sitä kyllä saa vielä. 🙂

  LT: Abaut saman hintaiseksi taitaa tulla, jos Look Fantasticista tilaa: http://www.lookfantastic.com/beauty/urban-decay-new/primer-potions/urban-decay-eye-primer-potion.html

  LemonJuice: Tätyykin alkaa yhdistelemaan tuota Green Designia Mystic Jaden kanssa. 🙂

  Jenny: Tuollaisessa tummemmassa meikissä shine kyllä antaa kivaa lisää. 🙂

  Unelma Säleikkö: Pidän sinut mielessä! 🙂

  Anonyymi: Tuotteisiin pakataan aina sen verran ylimääräistä, että sieltä oikeasti tulee ulos se tuotteessa ilmoitettu määrä. Itse kulutan aina viimeisimmätkin pisarat säilyttämällä lakkapulloa kyljellään -myös viimeisiä kertoja lakatessa. Lakkaan pääse helposti käsiksi. 🙂

  Anonyymi: Kyllä tuolla saa varsin kivan sinertävänkin meikin tehtyä juuri tuon keskimmäisen sävyn ansiosta. 🙂

  Anonyymi: En ole valitettavasti koskaan edes vilkaissut noiden incejäkään saatika sitten kokeillut tuotteita. :/

  Charming Nails: Odottelemme kaikki kovasti. 🙂

  Tiina: Minusta tuntuu jotenkin tylsältä maksaa Designereista paljon, kun toimivia sävyjä on niin vähän. :/

  Anonyymi: Make Up Storelta löytyy kivoja nudepunia ja Sokoksella myytävän Gosh merkin Velvet Lipstickin 134 Darlin on varsin ihana nudesävy, vaikkakaan ei kovin kosteuttava.

  Anonyymi: Ehdottomasti säästettävä sitten jonkun toisen tuotteen ostamisella. 🙂

  Anonyymi: Tykkään itse kovasti Lumenen Arctic Aquan Syväkosteuttavasta käsivoiteesta, joka kosteuttaa, mutta imeytyy hyvin ja sopii siksi kivasti päiväkäyttöön. Todella kuiville käsille suosittelisin kyllä yöksi rasvaisempaa (ja näin ollen tahmaisempaa) tavataa, mutta tuo Lumenen käsivoide on kiva tuote päiväkäyttöön. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *