Designia

Myin vähän aikaa sitten pois kaksi Diorin Designer-viisisikkoa (ja seitsemän muuta viisikkoa….) , sillä en vain kokenut niitä omaksi jutukseni. Vihreän Designerin säilytin vielä, sillä en omista tällä hetkellä pahemmin vihreitä luomivärejä. (Dior, how about a green palette?)

Nyt tuo vihreä Designer sai kuitenkin uuden leikkikaverin:

Diorin Smoky Design 008 -viisikko tuli kokeeksi luokseni, ties vaikka innostuisin sitten tästä! Sävyt ainakin ovat aivan upeat utuisempaan iltameikkiin ja bling blingiäkin olisi nyt tarpeeksi. Yksi kokeilukerta minulla onkin jo takana, mutta en ole vielä ihan varma tästä…. Täytynee tosiaan vielä tutustua tähän paremmin.

Itse en ole pitänyt näitä Designereita kovin käytännöllisinä, sillä geelirajauksista en pahemmin innostu (olen itse ehdottomasti kynäihminen), kaksi luomivärisävyä ovat hieman liian hileisiä ja ”pohjustus” ja ”shine” puolestaan ihan yhtä tyhjän kanssa värittömyytensä ja varisevien glittereidensä kanssa.

En todellakaan koe näitä sen yli 65 euron arvoisiksi, joita näistä Suomessa pydetään. Muutenkin tykkään itse siitä, että samalla paletilla voi tehdä koko meikin arkeen JA juhlaan ja koska tässä on vain kaksi toimivaa luomivärisävyä, tarvitsen kuitenkin jotain noiden kahden lisäksi. Pohjustusta (joka ei muuten ole edes tarkoitettu pahemmin parantamaan meikin kestoa tai vaikka olisikin, ei se sitä erityisesti paranna) ja shinea on turha yrittää sekoitella luomivärien kanssa uudeksi sävyksi, sillä niitä käyttäessä hileitä vaan varisee ympäriinsä.

(Tämä on kuitenkin vain minun mielipiteeni ja perustuu täysin omaan makuuni ja tiedän toki monta Designereihin rakastunutta.)

Saa tosiaan nähdä, millainen on tuomioni tämän neljännen kokeilemani Designerini kanssa. Tämän sain onneksi lahjana hyvin tehdystä työstä, joten jos tämä ei osoittaudu nappivalinnaksi, ei tämä ole onneksi ollut kuitenkaan edesauttamassa konkurssiani…

Millaisia kokemuksia teillä on Designereista?

Ja niin, joku jo kyselikin, että montako niitä Dioreita on vielä jäänyt jäljelle, kun yhdeksän kerran on lähtenyt eteenpäin. Laskisin pienentyneen kokoelmani edelleen kyllä viisikkofriikin kokoelmaksi, sillä siihen kuuluu yhä 27 palettia ja kolme minipalettia. (Kauheinta oli ehkä tajuta, että siihen tosiaan kuului ennen 36 palettia ja kolme minipalettia!)

Minusta on aivan ihanaa, että kaikki palettini ovat tällä hetkellä sellaisia, joita tosiaan rakastan ihan sydämestäni! Vain kaksi Designeriani ja Earth Tones paletti mietityttävät vielä hieman, mutta eiköhän niidenkin kanssa päästä sinuiksi tässä vielä. (Ja jos en pääse, niin uskon kyllä löytäväni niille uuden hyvän kodin…)

Sitten vielä yksi juttu, jota moni on kovasti toivonut.

Saan teiltä aina noottia siitä, että kun hankin uusia viisikoita, on hyvin ilkeää pimittää niiden luomilla tekemää jälkeä. Nyt päätin kuitenkin kerrankin kunnostautua ja vietin yhden illan Pearl Glowlla meikkaillen.

Kamerani ei ole parhaimmasta päästä meikkikuvia kuvaamaan, sillä värit jäävät yleensä todella hailakoiksi (plus ettei kylpyhuoneen valo ole paras kuvausvalo), mutta kuvista saanee kuitenkin jonkun verran selvää.

Yhteenvetona sanottakoon siis, että Pearl Glow on todella monipuolinen paletti ja tykkään siitä itse ihan älyttömästi!

Toivotaan, että supermeikkaaja Charming Nails näyttää meille pian kunnolla mallia, kuinka tällä paletilla voi irroitella!

Kommentit (14)
  1. Ihanalta näyttää tuokin! Ei ole kokemuksia Designereista, kun vasta innoittamanasi harkitsen ensimmäisen viisikon ostoa. Petal Shine ja Earth Reflection näyttävät hyviltä. Kumpaa suosittelet siniharmaisiin silmiin? Ovatko Petal Shinen vaaleat sävyt vähän lilaan vivahtavia? Parisian Lights vaikuttaa toisaalta myös kauniilta. Ovat nämä viisikot edelleen valikoimissa?
    t.Helen

  2. Mulla itelläni on vain ja ainoastaan design(nude pink, ja oon kyllä tykännyt. Geelirajaukset rupee tuntumaan pikkuhiljaa ihan kivoilta, ja arkimeikissä käytän vain kolmea sävyä ja jätän ne vähän ällöt superhileet käyttämättä. Tykkään siitä silloin, kun silmiin haluaa JOTAIN, mutta ei liikaa 🙂 Pitäisi vissiin hankkia joku toinenkin, kunhan saisin tilattua sen urban decayn primerin 😉 mistä muuten itse hommasit, katselin ebayta ja siellä näytti olevan $20 luokkaa, onko jossain vielä halvemmalla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *