Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Cream Gel

Yritän säännöllisesti tehdä tuttavuutta luonnonkosmetiikan kanssa, sillä niin moni lukijoistani on kiinnostunut kuulemaan siitä. Myönnän kuitenkin, että olen sen kanssa surkea. Tai no, oikeastaan ne ovat usein kanssani jos eivät nyt sentään surkeita, niin keskivertoa sitten vaan. Joukosta ei helposti erotu kovin erityisiä tai kovin huonojakaan tuotteita, joten vaikka kosmetiikkajemmoihini kertyy usein myös luonnonkosmetiikkaa, unohtuvat ne laatikoihin helposti tai sitten vaan lähtevät melko nopeasti kiertoon.

Kokeilen niitä siis mielelläni, mutta en vain tunnu löytävän kovin useita mainitsemisen arvoisia tuotteita. Olen ilmeisesti yhtä kiintynyt synteettisiin aineisiin kuin kapungissa elämiseenkin.

Yhden suosikkituotteeni kanssa päästään kuitenkin jo melko lähelle luonnonkosmetiikkaa, joten ajattelin ottaa tuotteet teille puheeksi.

En yleensä löydä suosikkituotteitani Biothermilta, mutta sarjalla on eräs aivan loistava kosteusvoide, josta ihoni on pitänyt todella paljon. Olen käyttänyt tuotetta useamman näytepussillisin verran ja mikäli en valmiiksi uisi kosteusvoidemeressä, ostaisin varmasti voiteen itselleni.

Biothermin Skin Ergetic -linjan päivävoiteet ovat 97,5 prosenttisesti luonnonkosmetiikkaa, eli minun mittapuullani jo hyvin luonnollista. Voidetta on saatavilla hieman kevyempänä cream gel -versiona sekä täyteläisempänä rich cream -versiona ja itse olen tällä hetkellä ihastunut kevyempään, mutta mainiosti ihoa kosteuttavaan voiteeseen.

Voide sisältää kuulemma paljon antioksidantteja joskin sen luonnon tehoaineet sijatsevat INCI-listalla melko loppupäässä.

Mm. granaattiomenan, tomaatin, omenan, viinirypäleiden ja parsakaalin voimin ihoa heleyttäväksi ja kirkastavaksi tehty voide on tarkoitettu niille, joiden iho näyttää väsyneeltä ja kaipaa lisäenergiaa. Voide sopii oikeastaan kaiken ikäsille, sillä se on ikääntymisen merkkejä ehkäisevä eikä vielä mikään tehotuotteeksi suunnattu apukeino, eli voidepurkilla voivat käydä niin sameaihoiset parikymppiset kuin heidän äitinsä ja isoäitinsäkin.

Cream gel -versio on koostumukseltaan ihanan kevyt, mutta silti omaa ihoani hyvin kosteuttava. Voide imeytyy iholle hyvin sopien siksi loistavasti myös meikin alle. Iho jää tämän jäljiltä ihanan pehmeäksi ja kosteutetuksi, muttei liian rasvaiseksi eikä kuitenkaan liian mattaiseksikaan.

Ylivoimaisesti parasta voiteessa on useimpien mielestä myös varmasti sen tuoksu. Sata prosenttisesti luonnon raaka-aineisiin perustuva ihastuttavan hedelmäinen tuoksu, joka saa minut ainakin väkisinkin hyvälle tuulelle ei kovin helposti saa käyttäjää nyrpistelemään nenäänsä.

Ainoa nyrpistelyä mahdollisesti aiheuttava asia tuotteessa on hinta, joka on Suomessa noin 56 euroa (terveisiä jälleen tax freesta, josta voide irtoaa hieman yli neljällä kympillä).

Ihan täydellinen voide ei kuitenkaan ole, sillä siitä puuttuu aurinkosuoja. Itse olen kuitenkin käyttänyt voidetta päivisin meikin alla, jolloin itse meikki on tuonut iholle suojan.

Skin Ergeticin cream gel -versio saakin minulta huippupisteet! Kuten joku kuitenkin saattaa muistaa, ei linjan yövoide kuitenkaan ollut minun ihollani mikään menestystarina.

Oletteko kokeilleet Skin Ergeticiä?

Kommentit (8)

 1. Anonyymi

  Olen itse ihastunut tämän sarjan (tuore)seerumiin, aivan huipputuote! Yövoidekin toimii talviaikaan ihollani. Olen siis kohta nelivitonen sekaihon omaava naisihminen.

 2. blanca

  Kiinnostava blogi sinulla! Pitääkin tästä lueskella vanhoja postauksia. :]

  http://time-for-dreaming.blogspot.fi/

 3. RockQueen

  Mulla on 30ml tuubi tota sekaihon versiota ja olen täysin samaa mieltä kanssasi 🙂 Nyt ihan kesäkesällä olen käyttänyt toista suojakertoimellista voidetta mutta kunhan se loppuu tulee tätäkin varmaan käyteltyä enemmän. Kiva, että tästä voiteesta on noita 30ml minikokoja ja sitten niitä jumbopurkkeja joita molempia voi bongailla alesta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *