Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Craving for sugar

Olen malttanut pysyä taas jo jonkun aikaa hiljaa saamistani Soap Factoryn saippuoista, mutta nyt on pakko kertoa taas yhdestä.

Sugar on tuoksultaan hieman makean karkkimainen, muttei mikään överimakea saippa.

Kevyt karkkisuus sekoittuu palan tavalliseen saippuaiseen tuoksuun, mutta niin kevyenä, että aikuisempikin makean ystävä voi käyttää tätä turvallisin mielin pelkäämättä tuoksuvansa sokerikarkille suihkun jälkeen. Itseasiassa saippuan tuoksu ei oikestaan jää iholle ollenkaan, eli tämän voi miusta lykätä vaikka miespuolisenkin pesijän kouraan!

Minun oli vaikea analysoida tuoksua, mutta tuotteen tuoksussa kuulemma sekoittuvat kirsikka, appelsiini, vanilja ja litsiluumu. No, tuo yhdistelmä kuulostaakin jo aika herkulliselta.

Lushin saippuoiden kaltainen voimakastuoksuinen tuoksupommi tämä ei tosiaan ole (mikä harmittaa joitakin, mutta on taas joistakin hyvä asia). Koostumuksensa puolesta tämä on kuitenkin jälleen loistava, simppelillä reseptillä tehty palasaippua: parit rasvamaiset pesevät aineet yhdistettynä merisuolaan ja tarvittaviin tuoksuaineisiin sekä yhteen väriaineeseen ja hops, sinä se. Tämä siis pesee jälleen ihon puhtaaksi kuivattamatta sitä ja juuri sehän se onkin sen täydellisen saippuan idea.

Oletteko kokeilleet Sugaria?

Kommentit (3)

 1. Anonyymi

  Sinun innostamasi olen myös ostanut ensimmäiset soap factorini! Itselleni lähti se porkkanan tuoksuinen ( en muista nimeä) ja poikaystävälleni ostin bobin. Ajattelin bobin olevan täydellinen miehen herkälle, atooppiselle ja tuoksuallergiselle iholle, mutta toisinpa kävi! Kuulemma kamala kutina käytön jälkeen. Ja kun olin niin tohkeissani selittänyt kuinka tuo tekee hyvää hänen iholleen, niin ei varmaan enää anna minun ostaa mitään uutta :D.

  Miten säilytät niitä saippuoita, jotka sinulla ei ole käytössä? Laitatko nekin lushien tapaan minigrip pussiin vai kuinka?

  T. Nipsu

 2. Anonyymi

  Olen kokeillut, mutta sugar ei oo mun juttu. En tykkää siitä, että värjää hieman.

  Brasil on niin kiva, että sitä ostan jopa uudelleen 🙂 Samoin Sol. Margarita on erikoinen. Mutta hyviä saippuoita ovat, ehdottomasti! Käytän myös Lushia, mutta nämä on sellaisia perussaippuoita, Lushit vähän erikoisempia.

 3. Hukilaugirls

  Brasil täytyy ostaa Brasiliahullulle miehelleni 🙂

  Niin paljon kuin rakastan Lushin saippuoita, voi joskus olla kiva käyttää hieman vähemmän pommimaisen (ihanan) tuoksuista saippuaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *