Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Could you please turn around?

Nyt se on vihdoin tullut. Vaahtosin tästä uutuudesta jo kesällä, mutta tuotteen myyntiintulo viivästyi ja minun piti malttaa mieleni ja meni yli puoli vuotta, ennen kuin sain tämän vihdoin käsiini.

Kyseessä on Diorin uusi, pyörivä Diorshow 360 mascara. Ei tärisevä, vaan nimenomaan pyörivä, moottoroitu mascara.

Jo pelkkä mascaran myyntipakkaus on mielettömän kokoinen laatikko.

Laatikon sisältä paljastuu mascarasäiliö, sekä erillään oleva mascaraharja käyttöohjeineen.

Harja on muodoltaan spiraalikierteinen.

Mascaran ideana on tosiaan se, että harja pyörii. Harjan varen hopeista osaa käännetään myötäpäivään tai vastapäivään, jolloin mascaraharja alkaa pyörimään hitaasti jompaan kumpaan suuntaan. On erittäin fiksusti ajateltua, että harjan pyörimissuuntaa voi vaihtaa, sillä levitystekniikka voi vaihdella silmän mukaan tai ainakin käyttäjän mukaan.

Harmikseni minulla ei ole lopputuloksesta kuvaa. Itselläni on tällä hetkellä ripsipidennykset ja näissä oikeastaan mikä tahansa mascara näyttää hyvältä eikä lopputulosta voi analysoida kunnolla. Minä ja kolme mascaraa omiin ripsiinsä kokeillutta työkaveriani olimme kuitenkin kaikki melkolailla samaa mieltä lopputuloksesta.

Ensinnäkin harjaan tuli melko paljon massaa ja harja näytti hieman suttuiselta. Harjaosan hidas pyöriminen jakoi hieman mielipiteitä. Joidenkin mielestä harjaosa pyöri tarpeeksi hitaasti, joidenkin mielestä se olisi saanut pyöriä hieman nopeammin. Me kaikki olimme kuitenkin yhtä mieltä siitä, että mascara klimppasi ripsiä ihan liikaa eikä lopputulos ollut kovin siistin ja erotellun näköinen.

Harjan pyöriminen sai toki massaa levittymään ripsiin hyvin ja riitti, että harjaa liu’utti pitkin ripsiä, jolloin jokapuolella harjaa oleva massa tosiaan pääsi ripsiin tuoden niihin runsautta.

Hauska ja mahtava idea siis, mutta en itse koe sen lähes viidenkymmenen euron arvoiseksi, mihin hintaan tätä Suomessa myydään.

Onko joku teistä jo kokeillut tätä? Haluaisitteko kokeilla?

Kommentit (19)

 1. Minni

  Minä sorruin ostamaan tämän… tunnustan…Olen Dior addikti.

  Olin hieman epäilevällä mielellä, mutta heti ekan kerran jälkeen tykkäsin tästä kovasti. Minulle se ei liiskannut ripsiä yhteen, lisäsi pituutta. Erityisen tyytyväinen olin miten se levitti maskaraa alaripsiin sekä kiharsi yläripsiä. Maskaran pyörivä liike pitää mennä aina silmästä poispäin, siksi kaksi suuntaa. Toinen ylös ja toinen alas.

  Otin kuvat ennen jälkeen eli jos haluat voin lähettää sulle julkaistavaksi. Mutta olihan se ripsariksi hintava. Keski-ikäisenä saa hemmotella itseään… tämä oli minun tekosyy 🙂

 2. Peppi

  Kiitos postauksesta, eipähän tartte uhrata tuolle maskaralle ajatustakaan;) Chanelin Inimitable wp toimii edelleen ihanasti, osaatko muuten sanoa, millainen Lancomen Hypnose wp on siihen tai perusHypnoseen verrattuna?

  Niin, ja postausta pidennyksistä please! Ilman hyviä ripsiväri- ja niiden laittovinkkejäsi minulla olisi jo sellaiset;)

 3. Anonyymi

  Tekninen kommentti ei liittyen tämän postauksen aiheeseen, oletko huomannut, että sun blogi ei ole päivittynyt blogilista.fi:ssä 12.12.2010 jälkeen?

 4. Kata

  Peppi: En suosittele Lancômen Hypnôse -ripsaria vedenkestävänä. Mielestäni sillä sai melko mitäänsanomatonta jälkeä aikaan, ainakin jos suhteuttaa hintaan. Hypnôse normaaliversiona on kuulemma hyvä, mutta itse tykkään vain ja ainoastaan vedenkestävistä ripsareista. Esimerkiksi Isadoran Build-Up Extra Volume 100 % Waterproof oli mielestäni Hypnôsen wp:tä parempi.

  Kiva kuulla, että tuo Chanelin Initable wp toimii! Ostin sellaisen juuri lentokentältä ja tuolla se odottelee korkkaamistaan. Täytyy vain kuluttaa käytössä oleva ripsari ensin alta pois. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *