Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Copycat by Tesco?

Olen vaahdonnut teille niin monesti ja paljon Soap & Glorysta, ettei kenellekään varmasti ole jäänyt epäselväksi, että pidän kyseisestä merkistä.

Olen tutkinut sen tuotteet läpi melko hyvin ja moneen kertaan ja poiminut hyllystä kotiin jo lähes kaiken kiinnostavan. Tai ainakin ne kiinnostavat tuotteet, joita olen oikeasti (tai edes leikisti) tarvinnut. 
Nyt tarvitsin kuitenkin puhdisusmaitoa tai öljyä ja olin päättänyt, että vuoronsa saa ainakin Bootseista saatavan Sanctuary Span puhdistusöljy.

Tarvitsin tuotetta, mutta voi: läheisen Bootsin hyllyt näyttivät varsin tyhjiltä. Lähdinkin siis ruokakauppaan pohtimaan ratkaisuani ja mitä näinkään Tescossa: uuden kiinnostavan ihonhoitomerkin.
Along Came Betty
Olin törmännyt tähän loppuvuodesta lanseerattuun merkkiin jo aiemminkin, mutta yrittänyt ohittaa sen. Sen brittiblogeissakin huomattu yhdennäköisyys Soap & Gloryn kanssa ei ole kuitenkaan jäänyt minultakaan huomaamatta ja siksi tartuinkin tuotteisiin nyt uudelleen. 
 
Paitsi että tuotteet kilpailevat Soap & Gloryn kanssa olemuksellaan, kilpailevat ne myös hinnoillaan. 
Siinä missä näiltä löytyy hintaa £2,50-8,00 ovat Soap & Gloryn tuotteet hinnoiltaan jopa kolminkertaisia.
Yksi ratkaiseva ero tuotteissa kuitenkin on. 
Vaikka niiden minet ovatkin hauskoja nimileikkejä, puuttuu tuotteista ja pakkausteksteistä se Soap & Gloryn tuotteille ominainen huumori ja hassuttelu.
Päädyin itse ostamaan kaipaamani puhdistustuotteen Along Came Betty -tuotteiden valikoimasta, sillä paitsi että ne olivat tarjouksessa (maksoin ostamastani tuotteesta £4,19) olivat niiden sisällöt myös loistavan oloisia.
Ostamani Porefectly Clean osoittautuu toivottavasti käytössä niin hyväksi tuotteeksi, että haluan  tulevaisuudessa kokeilla lisää Along Came Betty -tuotteita. Luultavasti kokeilenkin merkin vartalovoiteita sitten, kun sellaisia joskus saan ostaa.
On nimittäin mukavaa, että niitä myydään lähimmissä Tescoissakin suurella volumella!
Miltä tällaiset copycat-sarjat teistä tuntuvat?
Itse en oikein osaa päättää, ovatko nämä liian lähellä Soap & Glorya ollakseen hyvä juttu vai ovatko nämä vaan ärsyttävän lähellä merkin tuotteita ollakseen itseasiassa jo huono juttu.

Kommentit (8)

 1. Anonyymi

  oletko virve saamassa vauvan…? onnea!!!

  • Anonyymi

   Mistä sä ton keksit:D?

 2. virve

  Eiiii, en todellakaan! 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *