The Contender

Olen kehunut teille moneen otteeseen Diorin Nude-peiteainetta, joka on ollut täydellinen löytö silmäalusilleni. Nyt olen tehnyt toisenkin löydön, jota voisin myös sanoa täydelliseksi.

Tällä kertaa täydellinen tuote kulee Shiseidon merkin alla.

Shiseidon tuubissa myytävä Natural Finish Cream Concealer on saatavissa kolmessa sävyssä ja minun silmänalusilleni niistä parhaiten istui sävy 2, joka sekin on jo melko vaalea. Sävy 1 on jo todella vaalea, eli vaaleimpi-ihoisetkin varmasti löytävät tästä hyvän värin. Meillä laivalla ainakin sävyvalikoimasta löytyvät sävyt 1, 2 ja 3, jotka ovat mukavan keltapohjaisia, eli silmänalusille täydellisiä.

Mikä tässä sitten on hyvää?

No minusta kaikki. Mutta käydään nyt sitten ihan kohta kohdalta tämän erinomaisuutta läpi.

Ensinnäkin tämä peittää hyvin. Tummat silmänaluset ja punoitukset sekä näppylät peittyvät kaikki tällä helposti ja näppärästi. Lisäksi tässä on ohut koostumus, joten tätä on helppo kerrostaa, kunnes tarvittava peittävyys on saavutettu.

Tämä on ihan hitusen kuivempaa koostumukseltaan kuin Diorin Nude, muttei silti missään tapauksessa kuivaa. (Esimerkiksi Lancomen Effacernes on tätä kuivempaa, samoin Rubinsteinin Magic Concealer.)

Tämä myös pysyy iholla todella hyvin eikä lähde silmänalusillakaan vaeltamaan uurteisiin, vaikkei iholla olisi puuteriakaan. Riittoisuudeltaan tämä on tietysti myös huippu ja pienellä määrällä mennään pitkälle.

Itse olen tykännyt täydellistä lopputulosta hakiessani pelata tämän ja Diorin Nuden yhdistelmällä ja lopputulos on ollut mitä mainioin.

Valitettavasti en osaa tarkalleen sanoa, mitä tämä Suomessa maksaa, sillä omani on ostettu laivan tax freesta, mutta arvioisin hinnan huitelevan reilun kolmenkympin paikkeilla.

Mukavaa tässä on muuten myös se, että riittoisan 10 ml tuubin luvataan säilyvän avattuna peräti 24 kk, eli tuubin voi ehkäpä saada päivittäisessä käytössä mahdollisesti jopa kulutettua lähes loppuun!

Onko joku kokeillut tätä? Mikä peiteaine teillä on tällä hetkellä käytössä ja kuinka se on teitä mielestänne palvellut?

Kommentit (14)
  1. Osuva postaus tähän väliin. Mietin kuumeisesti mitä kokeilisin seuraavaksi ja etsin nimenomaan tuubissa olevaa tavaraa. Käytössäni on tällä hetkellä Lily Lolon peiteaine, mutta koen, että jostain kumman syystä saan silmänaluset näyttämään ryppyisemmiltä kuin ne ovatkaan.

    Onko Diorissa muuten jotain hajustetta? Ostin monta vuotta sitten ensimmäisen ja viimeisen Diorin meikkivoiteeni, jonka jouduin hylkäämään heti tuoksun takia. Luulin Stokkalla ostoksilla ollessani tuoksun tulevan myyjästä, ei voiteesta =)

  2. Olen metsästänyt myös about ikuisuuden hyvää peitevoidetta silmänalusille, sillä muulloin näytän jatkuvasti turpaan saaneelta (saan ihan oikeasti meikittöminä päivinä kyselyitä että onko joku lyönyt :D). Tällä hetkellä olen erittäin tyytyväinen GOSH:in Touch Up concealeriin. Mikä pysyvyys! Vaikuttaisi olevan myös hieman valoa heijastava, mutta saatan olla myös väärässä. Jos et ole vielä kokeillut niin testaapa!

    -n00b

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *