Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

The Contender

Olen kehunut teille moneen otteeseen Diorin Nude-peiteainetta, joka on ollut täydellinen löytö silmäalusilleni. Nyt olen tehnyt toisenkin löydön, jota voisin myös sanoa täydelliseksi.

Tällä kertaa täydellinen tuote kulee Shiseidon merkin alla.

Shiseidon tuubissa myytävä Natural Finish Cream Concealer on saatavissa kolmessa sävyssä ja minun silmänalusilleni niistä parhaiten istui sävy 2, joka sekin on jo melko vaalea. Sävy 1 on jo todella vaalea, eli vaaleimpi-ihoisetkin varmasti löytävät tästä hyvän värin. Meillä laivalla ainakin sävyvalikoimasta löytyvät sävyt 1, 2 ja 3, jotka ovat mukavan keltapohjaisia, eli silmänalusille täydellisiä.

Mikä tässä sitten on hyvää?

No minusta kaikki. Mutta käydään nyt sitten ihan kohta kohdalta tämän erinomaisuutta läpi.

Ensinnäkin tämä peittää hyvin. Tummat silmänaluset ja punoitukset sekä näppylät peittyvät kaikki tällä helposti ja näppärästi. Lisäksi tässä on ohut koostumus, joten tätä on helppo kerrostaa, kunnes tarvittava peittävyys on saavutettu.

Tämä on ihan hitusen kuivempaa koostumukseltaan kuin Diorin Nude, muttei silti missään tapauksessa kuivaa. (Esimerkiksi Lancomen Effacernes on tätä kuivempaa, samoin Rubinsteinin Magic Concealer.)

Tämä myös pysyy iholla todella hyvin eikä lähde silmänalusillakaan vaeltamaan uurteisiin, vaikkei iholla olisi puuteriakaan. Riittoisuudeltaan tämä on tietysti myös huippu ja pienellä määrällä mennään pitkälle.

Itse olen tykännyt täydellistä lopputulosta hakiessani pelata tämän ja Diorin Nuden yhdistelmällä ja lopputulos on ollut mitä mainioin.

Valitettavasti en osaa tarkalleen sanoa, mitä tämä Suomessa maksaa, sillä omani on ostettu laivan tax freesta, mutta arvioisin hinnan huitelevan reilun kolmenkympin paikkeilla.

Mukavaa tässä on muuten myös se, että riittoisan 10 ml tuubin luvataan säilyvän avattuna peräti 24 kk, eli tuubin voi ehkäpä saada päivittäisessä käytössä mahdollisesti jopa kulutettua lähes loppuun!

Onko joku kokeillut tätä? Mikä peiteaine teillä on tällä hetkellä käytössä ja kuinka se on teitä mielestänne palvellut?

Kommentit (14)

 1. Janika

  Hei! Luin, että joku oli tykästynyt GOSH touch up concealer-peiteväriin. Olen ajatellut ostaa kyseisen tuotteen, mutta haluaisin tietää tuotteen sisällön (INCI-lista). Netissä sitä ei lue, ja kyseistä tuotetta on saatavana vasta naapurikaupungissa, joten en pysty tutkimaan sitä, ennen kuin vasta sitten, kun käyn ostamassa tuotteen. Kiitos vastauksesta!

 2. Anonyymi

  Tämä on todella hyvä! Ostin ulkomaanmatkalta, koska muista merkeistä ei löytynyt tarpeeksi vaaleaa sävyä VAALEALLE iholleni. Tämä hakkaa mennen tullen kaikki peiteaineet ja sinisyyden neutraloijat, joita olen 15 meikkausvuoteni aikani kokeillut. Yleensä ongelmana ollut peiteaine-puuteriseoksen "halkeilu" ja valuminen silmänalusjuonteisiin on nyt enää muisto vain.

 3. Inanaa

  Hih! Juurikin eilen Shiseidon myyjä Serellä testasi tätä naamaani ja täytyy sanoa että katastrofi-naamani näytti hetken inhimilliseltä. Naamassani on jokin näppyläsota meneillään ja oli pakko löytää ratkaisu. Hyvä, että kehtasin naamani hytistä pistää ulos. Eli pidemmittä kokemuksia vailla uskallan suositella! Ja sävy 2 kuulema vielä taittaa punaisuutta pois, kelpaa mulle!

 4. Inanaa

  Ja näin ekan kerran käytettynä voisin melkein kysyä, että mitkä ihmeen näppylät! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *