Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Contemporary Nails

Sain jo jonkun aikaa sitten erään Glossyboxini mukana Sechen lakan, josta minun on ollut tarkoitus kirjoitella käyttökokemuksia, mutta joita ei ole kertynyt, koska olen ollut suoraan sanottuna viimeaikoina aivan suunnattoman laiska lakkaamaan kynsiäni.
Nyt sain kuitenkin vihdoin otettua itseäni niskasta kiinni ja laitettua kynteni kuntoon ja lakattuani ne Sechen lakallani.
Mikään kovin haastava prosessi ei kuitenkaan ollut kyseessä, kiitos täydellisen kynsilakan.
Lähes mutaisen lila Contemporary on ihana sävy!
Paitsi että lakka on sävyltään täydellinen on se sitä myös laadultaan. Kuvissa kynsissäni ei ole mitään muuta kuin OPI:n aluslakka ja sen päällä yksi kerros Sechen lakkaa.
Lakka levittyy kynsiin täydellisen tasaisesti ja tarkasti jättämättä mitään rannuja minnekään. Sivellin oli kapeahko perussivellin, jolla oli helppo levittää lakkaa. Vaikka itse olenkin enemmän leveämpien siveltimien ystävä, ajoi tämä hyvin asiansa.
Lopputulos oli upean kiiltävä ja lakka myös kuivui melko nopeasti kynsiin. Ei ehkä ihan niin nopea kuivuminen kuin Seche Vite -pikakuivattajalla, mutta hyvä vauhti silti.
Sävyjä on saatavilla 33 ja jos en omistaisi jo entuudestaan ihan tarpeeksi kynsilakkoja, saattaisin hyvinkin langeta näistä johonkin…
Oletteko jo kokeilleet Sechen värilakkoja? Laittakaa linkkejä ja vinkkejä jos tiedätte, mistä näitä voi Suomeen tilata! 

Kommentit (8)

 1. eekku

  En ole kokeillu.Olen kyllä jossain niihin törmänny mut enpäs nyt äkkiseltä muista missä =)

 2. Nesi

  Upean värinen mutalakka:) Oon itse etsiskellyt just jotain ton tyylistä lakkaa. Opin ja Essien oon katsonut läpi, mutta Helsingin Sokoksella ei ainakaan myydä niiltä (etenkään Opilta) kuin jokunen hassu sävy. Toi näyttää kyllä kivalta. En tosin tiedä, missä Sechen värilakkoja myydään.. Cesar's shopissahan on vain Seche vite pikakuivattajaa (hassua sinänsä?)

  nesibelle.blogspot.com

 3. Salka

  Kickseissä oon muistaakseni pikakuivattajan ( ja kenties aluslakankin??) nähnyt, mutta en kuollakseni muista, oliko siellä myös värilakkojakin!:/

 4. Anonyymi

  seche vite aluslakka on törkeen hyvä!!!! pesee kaikki aluslakat ja lakat yleensäkin mennen tullen!!! ootko testannu? suosittelen lämpimästi!! lakka pysyy ku tauti!

 5. Anonyymi

  Kuvan perusteella väri näyttäisi olevan tosi lähellä lorealin color richie -sarjan 603 parisian rooftops, mikä on yks omista lemppareistani! Kiitos loistoblogista, luen päivittäin 🙂 En kyllä tiedä mistä seche viten värilakkoja sais, pikakuivattaja löytyy jo nykyään monestaki paikkaa…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *