Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Contemporary Nails

Sain jo jonkun aikaa sitten erään Glossyboxini mukana Sechen lakan, josta minun on ollut tarkoitus kirjoitella käyttökokemuksia, mutta joita ei ole kertynyt, koska olen ollut suoraan sanottuna viimeaikoina aivan suunnattoman laiska lakkaamaan kynsiäni.
Nyt sain kuitenkin vihdoin otettua itseäni niskasta kiinni ja laitettua kynteni kuntoon ja lakattuani ne Sechen lakallani.
Mikään kovin haastava prosessi ei kuitenkaan ollut kyseessä, kiitos täydellisen kynsilakan.
Lähes mutaisen lila Contemporary on ihana sävy!
Paitsi että lakka on sävyltään täydellinen on se sitä myös laadultaan. Kuvissa kynsissäni ei ole mitään muuta kuin OPI:n aluslakka ja sen päällä yksi kerros Sechen lakkaa.
Lakka levittyy kynsiin täydellisen tasaisesti ja tarkasti jättämättä mitään rannuja minnekään. Sivellin oli kapeahko perussivellin, jolla oli helppo levittää lakkaa. Vaikka itse olenkin enemmän leveämpien siveltimien ystävä, ajoi tämä hyvin asiansa.
Lopputulos oli upean kiiltävä ja lakka myös kuivui melko nopeasti kynsiin. Ei ehkä ihan niin nopea kuivuminen kuin Seche Vite -pikakuivattajalla, mutta hyvä vauhti silti.
Sävyjä on saatavilla 33 ja jos en omistaisi jo entuudestaan ihan tarpeeksi kynsilakkoja, saattaisin hyvinkin langeta näistä johonkin…
Oletteko jo kokeilleet Sechen värilakkoja? Laittakaa linkkejä ja vinkkejä jos tiedätte, mistä näitä voi Suomeen tilata! 

Kommentit (8)

 1. Maiju

  Upean värinen lakka *kuolaa*

 2. Tibs

  Kaunis väri!
  Kokeilin muuten caviar manicurea, tuloksen voi nähdä blogissani…

 3. Anonyymi

  Kääk! Täytyykin kokeilla tuon sarjan lakkaa jonka ostin ennen joulua. Ihana tummansininen sopinee hyvin pimeisiin talvi-iltoihin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *