Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Come on Barbie, You Can Take the Bird with You

Ihania uutisia kaikille Barbie-pinkkiä rakastaville!
Lumenen tehtyä Angry Birdsin kanssa yhteistyötä on kosmetiikkahyllyihin munittu niin ällön ihkupinkkilakka, että itseänikin jo ihan äklöttää! 
Mutta silti lakkasävy on aivan ihana kaikessa kamaluudessaan.
Tämä on juuri sellainen yliruskettuneen puhkiblondatun aurinkoa koko elämänsä palvoneen viisikymppisen ikinuoren ruotsalaismamman kynsilakka ettei toista samanlaista, mutta silti tämä on myös niin ihanan kesäinen ja mahtava, etten osaa itsekään kuin kuolata tätä.
Sävy numero 54 on upea creme-koostumuksella tuleva lakka, jossa ei siis tosiaan ole minkäänlaista shimmeriä tai glitteriä mukana. 
Jo yksi kerros oli pääosin peittävä, mutta jätti joihinkin kohtiin kynttä läpikuultavuutta, joten kerrostin tätä Lumenelta saamani lakkaa kynsiini kahden kerroksen verran. (Kuvissa lakan päällä kerros pikakuivattajaa tuomassa lisää kiiltoa, jota lakassa oli tosin kiitettävästi jo omastakin takaa.)
Mitä mieltä te olette tästä sävystä?
Ihanan kamalaa, kamalan ihanaa vai jotain ihan muuta? 
Minusta tämä ihanuus suorastaan huutaa kesää tipunkeuhkojensa pohjasta!

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  Tosi kitsch. Eli oikeestaan aika kiva.

 2. ansqu

  Oi, toi olisi ihana!

 3. meow

  Mun mielestä toi menee kamalan ihanaa -kategoriaan 😀

 4. Anonyymi

  Pakko oli tämän postauksen innoittamana kaivaa vanhempi versio (?) kyseisestä lakasta ja sipaista sitä kynsiin.. kyseessä siis Lumenen natural coden mini lakka sävy 5. Ihmettelen sun ylistystä, sillä jos nämä on samoja niin en pidä tästä yhtään. 🙁 jälki on aivan kamalaa, ei peitä ollenkaan.. Lumenen natural code lakat on samanlaisia kuin seppälän mini lakat. ei peitä, eikä levity kunnolla, kestosta puhumattakaan.

  Onko tämä angry birds poikkeus? kuitenkin hämäävän samanlainehn väri (numerokin melkein sama?) ja purkki.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *