Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Edelleen lemppari: Cloud Nine The Touch -muotoilurauta

*Sis. mainoslinkin

Blogiani seuranneet muistavat minun varmasti jankuttaneen, että olen todella aamu-uninen ihminen ja että aamuisin ainoat prioriteettini ovat saada vaatteet päälle ja meikki kasvoille ennen bussiin juoksemista. Hiustenlaitto ei todellakaan ole koskaan ollut minulle aamuisin tärkeimpiä juttuja ja tukkani on saanut huomiota vain silloin, jos ylimääräistä aikaa on jostain syystä ollut – yleensä sitä ei kuitenkaan ole todellakaan ollut.

Cloud Nine The Touch C9 muotoilurauta

Kerroin nelisen kuukautta sitten saaneeni Cloud Ninen ruotsalaiselta maahantuojalta blogikokeiluun merkin The Touch -muotoiluraudan ja ylistin silloin kovasti sen nopeutta ja kätevyyttä. Olen kuitenkin tunnetustikin varsin helposti innostuvaa tyyppiä, jonka fiilistelyn kohteet voivat lopulta alkuinnostuksen laannuttua jäädä lähes täysin unholaan.

Cloud Nine The Touch C9 muotoilurauta

Cloud Ninen kanssa näin ei kuitenkaan ole käynyt ja yhä neljä kuukautta myöhemmin tartun siihen hyvin monena kiireisenä aamuna ihan juuri siksi, että sen kanssa hiustenlaitto on niin pirun nopeaa.

Cloud Nine The Touch

Oma tukkani on melko helppo, mutta varsinkin latvat saattavat aamulla sojottaa melko huolettomina eri suuntiin, joten olen valmis käyttämään sen tämän laitteen kanssa tarvittavat puolisen minuuttia niiden silotteluun saadakseni huolitellummalta näyttävän lopputuloksen.

Cloud Nine The Touch C9 muotoilurauta

Monina aamuina vedän raudalla tukkaan nopeasti pari vetoa saadakseni latvoista sileät ja suorat. Rauta suoristaa tukan tehokkaasti, joten voin käsitellä hiukseni melko paksuissa osioissa ilman,  että edes käyttäisin aikaa niiden huolelliseen jaotteluun ja jo yhdellä raudan vedolla tulee sileää jälkeä.

Cloud Nine The Touch

Joinakin aamuna käännän raudan kulmaa ihan vähän ja saan tikkusuorien latvojen sijaan yhtä nopeasti ja yhtä vaivatta kauniisti taivuvat latvat.

Mitä kuitenkin ihan eniten raudassa rakastan on se, kuinka nopeasti saan sillä luotua huolettomat kiharat.

Cloud Nine The Touch C9 muotoilurauta

Koska rauta on käyttövalmis oikeastaan lähes välittömästi ja liukuu tukassani niin vaivatta, pystyn käsittelemään sillä tukkani aivan ennätysajassa.

Cloud Nine The Touch C9 muotoilurauta

Esimerkiksi näiden helppojen kiharoiden luominen koko tukkaani vei aikaa  kolmisen minuuttia. Kyllä.

Cloud Nine The Touch C9 muotoilurauta

Cloud Nine The Touch -raudassa on valittavana kaksi lämpötilaa, joista matalampaa (165 astetta) käytän yleensä hiusten suoristamiseen sekä taivutukseen ja korkeampaa (195 astetta) hiusten kiharrukseen. Parasta on, että kiharat näyttävät hyviltä yleensä vielä seuraavanakin päivänä, joten yksi parin minuutin muotoilu tuottaa iloa pitkäksi aikaa ja on todellakin aikansa arvoinen.

Cloud Nine The Touch C9 muotoilurauta

Minusta ja tästä muotoiluraudasta on tullut kuluneiden kuukausien aikana erottamattomat ja rauta on toiminut minulla moitteettomasti ilman pienintäkään kritiikin aihetta. Täytyy myös kehaista, että vaikka kyseistä laitetta myydään meillä töissäkin melko paljon, ei siitä ole silti tullut meille yhtäkään reklamaatiota, mikä kertoo minusta jo paljon raudan laadusta.

Cloud Nine The Touch C9 muotoilurauta

Jos joku on siis edelleen vailla hyvää suoristusrautaa, niin voin edelleen nyt jo useamman kuukauden kokemuksella liputtaa tämän mielettömän raudan puolesta! Jos kaipaat raudasta lisää tarkempia tietoja, niin käy lukemassa tämä aiempi postaukseni siitä.

Cloud Nine The Touch C9 muotoilurauta

Onko jollakin muullakin jo Cloud Ninen muotoilurauta?

Cloud Nine -tuotteita myy Suomessa eleven.fi.*


Lue myös nämä postaukseni:

Cloud Nine suoristusrauta Hiustenkuivaaja uusi Hyvät lämpörullat BaByliss

Kommentit (11)

  1. Sofia

    Tarviiko tämän raudan kanssa pelätä, että polttaa itsensä? En ole jaksanut suoristusrautoja käyttää tai hankkia, kun joskus mulla on ollu vain sellaisia, joissa raudan kohtaa täytyy tosissaan varoa, kun käsittelee hiuksia. Joko kädet palaa tai sitten tökkään raudan kärjellä niskaan. Suoristusrauta olisi kuitenkin ihan käytännöllinen juttu taipuvalle tukalle, ettei tarvitsisi aina olla mörököllinä liikenteessä… 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *