Testissä Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops -pigmenttipisarat

Kerroin ihan vähän aikaa sitten uudesta supermahtavalta kuulostavasta Clinique BIY Blend It Yourself -tuotteesta, jota odotin myyntiin kieli pitkällä ja silmät kiiluen. Onneksi tuossa varsin naurettavalta ehkä näyttävässä ilmeessä ei tarvinnut pysyä pitkään, sillä ilokseni tuote tuli meille töihin myyntiin viime viikolla ja sain sen heti itselleni blogikokeiluun.

Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops

Kätevien Clinique BIY Blend It Yourself -pigmenttipisaroiden ideana on muuttaa mikä tahansa kosteusvoide sävyttäväksi päivävoiteeksi, BB-voiteeksi tai meikkivoiteeksi. Runsaspigmenttisiä pisaroita sekoitetaan käden selkämyksellä kosteusvoiteeseen 1-3 pisaraa ja lopputuloksena on ihon sävyä tasoittava tuote itse valitulla koostumuksella ja pettävyysasteella.

Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops

Ihan aluksi yllätyin tajutessani, ettei tuotteen pakkaus tietenkään ollut tavallisen 30 ml meikkivoidetuubin kokoinen. Tuote sisältää 10 ml tavaraa, mikä on toisaalta tietysti ihan tarpeeksi, sillä tuotetta käytetään kerrallaan vain korkeintaan muutamia pisaroita. Pieni purkki olikin suorastaan ihastuttavan söpö!

Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops

Mistä yllätyin seuraavaksi oli tuotteen sävy. Minulla ja Cliniquella ei ole suurempaa meikkivoidehistoriaa (maailman parasta meikkipuuteria lukuunottamatta) ihan juuri siksi, että merkin markkinoillamme tarjoavat meikkivoidesävyt ovat lähes poikkeuksetta iholleni aivan liian tumia ja oudon sävyisiä.

Olin elätellyt tämän tuotteen kohdalla toivoa siitä, että saatavilla olisi vihdoin vaalealle iholle sopiva sävy, mutta itkin katkerasti tajutessani, että vaalein valikoimaamme saama sävy oli 110, joka on itseasiassa merkin toiseksi vaalein vaihtoehto ja varsin tumman näköinen.

(Suomalaisissa kivijalkamyymälöissä myydään käsittääkseni sävyä 105, mutta koska meidän Clinique-tuotteemme tulevat Ruotsista,  ei kyseinen sävy puolestaan kuulu siellä valikoimaan.)

Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops

Halusin kokeilla tuotetta nimenomaan Cliniquen voiteen kanssa, kuten se oli alun perin tarkoitettukin käytettäväksi ja minulta löytyikin kotoa pieni purkki merkin Moisture Surge -geelivoidetta, johon sekoitin kolme tippaa pigmenttipisaroita (sävyssä 110).

Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops

Mietin tässä vaiheessa, että en edes jaksa kuvata ihoani ennen tuotteen levitystä, sillä lopputuloksesta tulee niin naurettavan sävyinen, ettei sitä olisi edes järkeä esitellä blogissa.

Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops

Se ihan kaikkein suurin yllätykseni tuli kuitenkin siinä vaiheessa, kun levitin sekoitusta kasvoille ja tajusin sen sulautuvan iholleni sävyttävän päivävoiteen tavoin. Oho, hämmentävää! 

Levitin tuotetta kasvoille, lisäsin sitä silmänalusille laimentamattomana peitetuotteen tapaan ja taputtelin päälle puuteria. Sipaisin poskille aurinkopuuteria, lisäsin poskipunaa ja huitaisin vielä hieman korostuspuuteria.

En minä nyt sanoisi, että tästä lopputuloksesta olisi tullut mitenkään erityisen väärän sävyinen:

Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops

Meikkipohja niittäin todellakin yllätti sulautumalla kasvojeni iholle hyvin. Ihan täydellinen se ei näin talvella kalpealla ihollani ollut, mutta osoitti silti hyvin, että tummalta näyttävästä koostumuksestaan huolimatta näilläkin pigmenttipisaroilla saattoi saada yllättävänkin vaalean lopputuloksen.

Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops

Tykkäsin kovasti pigmenttipisaroiden ja Moisture Surge -geelivoiteen sekoituksesta, jonka lupailtiin tekevän ihosta kosteutettu ja täyteläisemmän tuntuinen sekä luonnollisen näköinen. Yhdessä ne levittyivät iholleni ihanan pehmeästi ja ihosta tuli tosiaan heleän, kosteutetun ja täyteläisemmän näköinen. Ilman vähän peittävämmän puuterin ja muiden meikkipohjatuotteiden lisäämistä lopputulos olisikin näyttänyt vieläkin luonnollisemmalta.

Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops

Erityisen kätevää oli myös tosiaan se, että samaa tuotetta saattoi (väärin)käyttää myös tehokkaasti peittävänä peiteaineena kun sitä ei sekoittanut mihinkään.

Clinique BIY Blend It Yourself - 1 (9)

Aion vielä kokeilla näitä pisaroita muidenkin merkkien kosteusvoiteiden kanssa, mutta tämän voiteen kanssa voin sanoa pitäneeni tuotteesta kovasti.

Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops

Ainoa negatiivinen asia oli tietysti tuotteen tumma sävy, joten ihan kalpeimmille tyypeille en näitä pisaroita suosittele (käsittääkseni vaalein sävy 105 ei sekään ole ihan vaalea), mutta muille (tai ainakin meille oman elämämme kosmetiikkakemisteille) sanoisin tämän olevan juurikin niin näppärä ja loistava tuote kuin miltä se kuulostaakin.

Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops

Sujautin cocktailiin seuraavalla kerralla sekaan yhden pisaran aiemmin kehumiani The Body Shopin Shade Adjusting Drop -sävynsäätötippoja saadakseni lopputuloksesta hieman vaaleamman, mikä toimi hyvin. Nyt tässä sitten jo mietinkin, että mitä kaikkia tuotteita voinkaan sotkea yhteen sen täydellisen meikkipohjan luomiseksi!

Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops -pigmenttipisarat löytyvät myynnistä täältä.*

Clinique BIY Blend It Yourself - 1 (14)

Aikooko joku muu kokeilla Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops -pigmenttipisaroita?


Lue myös nämä postaukseni:

Kuinka yönaamiota käytetään The Body Shop vaalennuspisarat Vaalea kivipuuteri

Kommentit (16)
  1. Aivan mahtava tuote ja just katoin eilen, että tämä on tullut markkinoille. Sun suosittelema meikkipuuteri on mullakin käytössä kiireisinä aamuna

    1. Todella kätevä idea kyllä! Ja kiva kuulla, että tuo meikkipuuteri on päätynyt käyttöön. On aivan loistava tuote! 🙂

  2. Teethän Virve jatkopostauksen siitä kuinka tämä toimii muidenkin merkkien päivävoiteiden kanssa:)

    1. Toimii varmasti hyvin abaut kaiken kanssa mihin vain keksii sekoittaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *