Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kiinnostava uutuus: Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops

Yksi tuotemerkki, joka on alkanut kiinnostaa minua viimeaikoina taas enemmän on ollut Clinique. Saimme merkin meille töissä juuri myyntiin, joten olen viettänyt pari viime viikkoa varsin tiiviisti sen parissa sen tuotevalikomaa läpikäyden ja tutkien.

Suurimman kiinnostuksen on herättänyt merkin juuri lanseerattu uutuustuote, jonka toivon  rantautuvan pian meidänkin markkinoillemme, sillä se kuulostaa aivan mahtavalta!

BIY Blend It Yourself Pigment Drops Clinique

Uudet BIY Blend It Yourself Pigment Drops -pigmenttitipat ovat nimittäin todella mielenkiintoinen konsepti!

Clinique ei minun mielessäni ole ennen ollut se innovatiivisin ja trendikkäin tuotemerkki, mutta varsinkin ihan viimeaikoina se on alkanut yllättää keksinnöillään ja lähitulevaisuudessa näyttää olevan tulossa useita kiinnostavia uutuuksia.

Näiden uusien BIY Blend It Yourself Pigment Drops -pigmenttitippojen ideana on sekoittaa niitä omaan kosteusvoiteeseen omalle ihotyypille sopivan meikkivoiteen luomiseksi. Homma kuulostaa kätevältä, sillä paitsi että aamuisin tarvitsee entistä vähemmän tuotteita, antaa se myös tällaiselle kosmetiikkanörtille loputtomasti leikkimismahdollisuuksia eri tuotteiden yhdistelyllä.

Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops

Sävyjä on tarjolla 12 ja niitä voi myös sekoittaa keskenään oman vivahteensa luomiseksi. Säätämällä tippojen määrää voi omasta meikkivoideluomuksestaan tehdä kuulaan tai peittävämmän. Kuulostaa minusta ainakin todella mielenkiintoiselta!

BIY Blend It Yourself Pigment Drops 2

Pidän ajatuksesta, että voin saada meikkivoiteestani hoitavan valitsemalla itse, mihin pohjaan pigmenttipisarat sekoitan. Tällaisia hieman vastaavantyyppisiä tuotteita onkin alkanut viimeaikoina putkahdella  myyntiin yhä enemmän ja odotan todella paljon, että saan nämä pisarat käsiini ja pääsen leikkimään niillä.

Ongelmanani on Cliniquen nestemäisten meikkivoiteiden kanssa ollut yleensä niiden huono sävyvalikoima, josta ei ole kovin helposti löytynyt tällaiselle skandinaavisen vaalealle hipiälle sopivaa sävyä. Toivotaan siis, että näiden tippojen valikoimasta löytyy sopiva sävy minunkin  hipiälleni!

Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops -pigmenttitipat

Mitäs tykkäätte ideasta?


Lue myös nämä postaukseni:

estee lauder double wear foundation TBS vaalennustipat vaalea puuteri

Kommentit (10)

 1. Nuu

  Tämmöinen vähän ohiaiheen heitto, mutta ostin kokeiluun edullisia Glam of Swedenin meikkejä ja kiinnostus merkkiä kohtaan on suuri. Hinnassa päihittää Essencenkin. Suomen puolella kuitenkin vielä ilmeisesti suht tuntematon merkki, vaikka jonkin verran myyntipaikkoja ilmeisesti on. Olisi kiva, jos heidän tuotteitaan päätyisi sun kokeiluun (ellet ole jo kokeillut, mutta et tykännyt) 😀 Kiinnostaisi kovasti lukea 🙂

  • Virve

   Ihan tuntematon merkki, mutta kiitos vinkistä! Nimen perusteella kuulostaa merkiltä, johon täältä Ruotsista varmaankin voi helposti päästä käsiksi. 🙂

 2. Mari

  Kuulostaa mielenkiintoiselta! Lähtee varmaankin testiin jos/kun rantautuu Suomeen tai jos saan käsiini muualta 🙂

 3. Testissä Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops -pigmenttipisarat

  […] ihan vähän aikaa sitten uudesta supermahtavalta kuulostavasta Clinique BIY Blend It Yourself -tuotteesta, jota odotin myyntiin kieli pitkällä ja silmät kiiluen. Onneksi tuossa varsin naurettavalta […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *