Kiinnostava uutuus: Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops

Yksi tuotemerkki, joka on alkanut kiinnostaa minua viimeaikoina taas enemmän on ollut Clinique. Saimme merkin meille töissä juuri myyntiin, joten olen viettänyt pari viime viikkoa varsin tiiviisti sen parissa sen tuotevalikomaa läpikäyden ja tutkien.

Suurimman kiinnostuksen on herättänyt merkin juuri lanseerattu uutuustuote, jonka toivon  rantautuvan pian meidänkin markkinoillemme, sillä se kuulostaa aivan mahtavalta!

BIY Blend It Yourself Pigment Drops Clinique

 

Uudet BIY Blend It Yourself Pigment Drops -pigmenttitipat ovat nimittäin todella mielenkiintoinen konsepti!

Clinique ei minun mielessäni ole ennen ollut se innovatiivisin ja trendikkäin tuotemerkki, mutta varsinkin ihan viimeaikoina se on alkanut yllättää keksinnöillään ja lähitulevaisuudessa näyttää olevan tulossa useita kiinnostavia uutuuksia.

Näiden uusien BIY Blend It Yourself Pigment Drops -pigmenttitippojen ideana on sekoittaa niitä omaan kosteusvoiteeseen omalle ihotyypille sopivan meikkivoiteen luomiseksi. Homma kuulostaa kätevältä, sillä paitsi että aamuisin tarvitsee entistä vähemmän tuotteita, antaa se myös tällaiselle kosmetiikkanörtille loputtomasti leikkimismahdollisuuksia eri tuotteiden yhdistelyllä.

Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops

Sävyjä on tarjolla 12 ja niitä voi myös sekoittaa keskenään oman vivahteensa luomiseksi. Säätämällä tippojen määrää voi omasta meikkivoideluomuksestaan tehdä kuulaan tai peittävämmän. Kuulostaa minusta ainakin todella mielenkiintoiselta!

BIY Blend It Yourself Pigment Drops 2

Pidän ajatuksesta, että voin saada meikkivoiteestani hoitavan valitsemalla itse, mihin pohjaan pigmenttipisarat sekoitan. Tällaisia hieman vastaavantyyppisiä tuotteita onkin alkanut viimeaikoina putkahdella  myyntiin yhä enemmän ja odotan todella paljon, että saan nämä pisarat käsiini ja pääsen leikkimään niillä.

Ongelmanani on Cliniquen nestemäisten meikkivoiteiden kanssa ollut yleensä niiden huono sävyvalikoima, josta ei ole kovin helposti löytynyt tällaiselle skandinaavisen vaalealle hipiälle sopivaa sävyä. Toivotaan siis, että näiden tippojen valikoimasta löytyy sopiva sävy minunkin  hipiälleni!

Edit. Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops löytyy myynnistä täältä.*

Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops -pigmenttitipat

Mitäs tykkäätte ideasta?


Lue myös nämä postaukseni:

estee lauder double wear foundation TBS vaalennustipat vaalea puuteri

Kommentit (10)
  1. Jep. Sävyt liian tummia ja vaalein vaihtoehto taitaa olla yleensä aika punakka. Semmosia maksamakkaran sävyisiä Nam.

    1. Kannattaa kuitenkin huomioida, että tuotetta sekoitetaan (usein valkoiseen) kosteusvoiteeseen, joka vaalentaa pigmenttien sävyä, eli voi olla, että sopivat vaaleallekin iholle. 🙂

  2. Meikkivoiteita on tullut miksailtua keskenään ja kosteusvoiteiden kanssa, joten sikäli tässä ei ole mitään uutta. Ilmeisesti kuitenkin aika pigmenttistä? En ole varma, olisiko tällaiselle käyttöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *