Kesälomalta tuoksuva hajuvesi: Clean Ultimate Beach Day EdT

Kerroin vähän aikaa sitten löytäneeni häätuoksuni, mutta löysin saman tuoksunmetsästyksen yhteydessä itseasiassa myös toisenkin uuden hajuveden. Tämä toinen hajuvesi oli kovasti makuuni, mutta ei kesäisen kepeän tyylinsä ja vain rajoitetun ajan myynnissä olevan eränsä vuoksi ollut kuitenkaan hajuvesi, jonka olisin halunnut valita häätuoksukseni. Päädyin kuitenkin ostamaan sen, sillä löydän vain harvoin hajuvesiä, joita voin käyttää.

Clean Ultimate Beach Day

Kesäisiin rientoihin täydellisesti sopiva Clean Ultimate Beach Day EdT oli pitkästä aikaa sellainen mukavan kepeä hajuvesi, josta nenäni kiinnostui ja joka ei aiheuta minulle pahoinvointia tai päänsärkyä, kuten monet hajuvedet tuppaavat tekemään.

Clean Ultimate Beach Day

Ensikosketukseni tuoksuun oli, kun lupasin toimistollamme istuvalle kollegalleni käydä tuoksuttamassa sitä työpäivän päätteeksi tavaratalon ohi kävellessäni voidakseni kertoa hänelle, millainen se on.

Clean Ultimate Beach Day

Kuvaukseni tuoksusta ensimmäisten nuuhkaisujen jälkeen kuului vapaasti suomennettuna jotakuinkin näin:

Hajuvesi tuoksuu vasta siivotulta hotellihuoneelta aurinkoisessa lomakohteessa ja ehkä myös vähän niiltä kosteuspyyhkeiltä, joilla kädet lentomatkalla ennen ateriaa pyyhitään. Ei varsinaisesti raikkaan sitruksinen, vaan oikeastaan puhtaan sitruksinen yhdistettynä saippuaiseen häivähdykseen.

Tuoksu saattaa kuulostaa oudolta, mutta tykästyin siihen oikeastaan välittömästi.

Clean Ultimate Beach Day

Hajuvedessä on todellakin sitä kesälomareissun tunnelmaa. Se on puhtaan cleanmäinen, mutta siinä tuoksuu samalla kesäinen häivähdys klassista Yves Rocherin Monoï de Tahiti -tuoksua. Sitruksisen raikkaat häivähdykset yhdistyvät kepeän kesäisiin kukkaisvivahteisiin ja tuoksun pohjalla tuoksuu kuulemma hiekka.

Clean Ultimate Beach Day

Hajuvesi tiivistää jotenkin aivan täydellisesti nimensä mukaisen tunnelman ja aion ehdottomasti suihkia sitä iholleni tänä kesänä antaumuksella. Jos joku muu rakastaa sitä juuri siivotun hotellihuoneen tuoksua, jossa puhtaiden lakanoiden ja juuri mopattujen kivilattioiden tuoksu sekoittuu aurinkoisella parvekkeella tuulessa heiluviin, kloorivedeltä tuoksuviin bikineihin, niin minulle ainakin tulee tästä hajuvedestä mieleen juuri se tunnelma!

Clean Ultimate Beach Day

Onko joku muu ehtinyt ihastua Clean Ultimate Beach Day EdT -hajuveteen?

Kommentit (7)
  1. miksi blogissa näkyy nykyään vain yksi postaus per sivu? ärsyttää klikkailla koko ajan sivun vaihtoa.

    1. Yksi postaus kuvineen latautuu nopeammin. 🙂

  2. Apua mun on saatava tää :D!!!!

    1. Tämä on kyllä kiva tuoksu! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *