Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Clarins Model’Bust

Minulla on ollut viimeaikoina hieman kiirettä, enkä ole siksi ehtinyt koostaa teille tällä viikolla kunnollista uutustuoteraporttia.
Koska monet tilanteet voidaan kuitenkin korvata huumorilla ajattelin yrittää turvautua siihen nytkin ja käyttää sitä pelastamassa tilanteen.
Tällä viikolla tuon erään tuotteen esiin siitäkin huolimatta, ettei se itseasiassa ole mikään uutuus, vaan jo useita vuosikymmeniä sitten myyntiin tullut keksintö, joka on vaan jonkun aikaa sitten päivitetty nykyaikaan. En ollut itse kuullut laitteesta aiemmin ja rohkenen veikata, etteivät kaikki muutkaan olleet tietoisia sen olemassaolosta, joten onhan tämä innovaatio nyt ihan pakko esitellä -vaikka sitten vähän jälkijunassa edes!
Kyseessä on Clarinsin Model’Bust, joka on kylpyhuoneen suihkupäähän kiinnitettävä, lähinnä kidutuslaitteelta kuulostava (ja näyttävä) vempain.
Nimensä mukaisesti sen ideana on terhakoittaa rintoja, missä laite käyttää apunaan kylmää vettä. A-E-kupin rinnoille sopiva vekotin vaihdetaan siis oman suihkupään tilalle, asetetaan rinnan päälle ja laitetaan suihkuttamaan 40 sekunniksi kylmää vettä, jonka vaikutuksen luvataan virkistävän rintoja. Ööh, ei jatkoon?
(Lienee sanomattakin selvää, että laitteen on alunperinkin keksinyt mies, jolla tuskin on ollut aavistustakaan siitä, miten paljon mielummin suurin osa naisista ottaa vaikka vähän vähemmän terhakat rinnat kuin kiduttaa itseään päivittäin vajaat puolitoista minuuttia kylmässä rintasuihkussa…)
Tällä viikolla oli todella haastavaa keksiä enää mitään muuta kerrottavaa, sillä tämä Clarinsin ihan oikeasti myymä laite asetti riman niin korkealle, ettei muille vaan ole jakoa. (Muut häviäisivät kuitenkin rinnan mitalla. Öhhöhhöh.)
Miten olisi pienet virkistävät rintauinnit heti aamutuimaan?

Kommentit (15)

 1. NarnianGirl

  Ilmiselvästi ranskalainen nainen on valmis kärsimään kiinteän poven eteen enemmän kuin suomalainen…

 2. Sara

  xD Haha!
  Mutta olis kysymys ja koitin ettiä mutta ei löytynyt. Onkohan olemassa jotain vartalovoidetta tai kasvovoidetta mikä siältäisi A-vitamiinia? Blogista löysin A-vitamiineihin liittyvät kosmetiikat lähinnä huulimeikkeihin.

 3. Anonyymi

  Apteekista Bellavita. On hyvä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *