Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Chocolate Anti-Stess Care

Sain joitakin kuukausia sitten hoitolamerkki Bernard Cassierea maahantuovalta Eurocosmeticsilta testattavikseni muutamia valisemiani merkin ihonhoitotuotteita.
Bernard Cassiere oli minulle kosmetologiopiskeluajoilta tuttu merkki ja muistan ihastuneeni jo silloin merkin suklaatuotteisiin. Kävimme joskus Eurocosmeticsilla vierailulla ja saimme sieltä muutamia näytepusseja linjan tuotteista ja käytin niitä suurella hartaudella ja rakkaudella ja kun minulle nyt melkein kahdeksan vuotta myöhemmin tarjoutui tilaisuus päästä verestämään näitä ihania voidemuistojani en voinut kuin huuta ”KYLLÄ!” innosta pomppien.
Suklaiset Chocolate Anti-Stress Care -linjan tuotteet ovat kaikille ihotyypeille tarkoitettuja tuotteita, jotka lupaavat taistella iholla näkyviä stressin oireita vastaan. Tuotteet myös lupaavat suojata ihoa ja tuoda sille pehmeyttä, hehkua ja nuorekasta tuntua sekä edistää solujen uudistumista ja antaa iholle kosteutta.
Koska olen nainen, en kliseisesti voi tietenkään vastustaa suklaan herkullista tuoksua. 
Puuteriksi jauhettuja kaakaopapuja sekä entsymaattisesti toimivaa kuorinta-ainetta yhdessä sisältävä kuorinta sisältää myös glyseriiniä, manteliöljyä ja kaakaovoita, joten paitsi että se saa aikaan hirveän suklaanhimon, kuorii se myös ihon hyvin, mutta hellävaraisesti jättäen sen kuitenkin pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi. 
Riittoisa kuorintavoide (42€) on ollut mieleeni kovasti ja olen käyttänyt sitä kerran tai pari viikossa.
 Suosikikseni nousi kuitenkin yhä linjan Nutriprotective Cream.
Olen melkoinen kosteusvoidepomppija ja maltan erittäin, erittäin harvoin pysyä pidemmän aikaa samassa tuotteessa. Nyt minun on kuitenkin myönnettävä, että käytin koko tuubin pois. Ihan tosi, alusta loppuun pois ja nyt se on tyhjä!
Käytin ohuen tuntuista, mutta ihoani hyvin kosteuttanutta voidetta paitsi päivällä meikin alla myös illalla yövoiteena. Kuivimpina aikoina lisäsin voidetta yöksi toisen kerroksen ensimmäisen imeydyttyä ja yllätyksekseni voide riitti lähestulkoon täysin tyydyttämään ihoni janoisuuden. Välillä ihan kuivimpina aikoina laitoin voiteen alle kosteusseerumia, mutta suurimman osan ajasta menin pelkällä voiteella sen suklaisesta tuoksusta nauttien ja pidin tuotteesta todella, todella kovasti.
Mm. glyseriiniä, kaakaovoita, karitevoita ja auringonkukansiemenöljyä sisältävä voide oli tosiaan käytössä lähes enemmän fluidimainen kuin voidemainen ja imeytyikin siksi iholle hyvin sopien meikin alle loistavasti. Iho jäi tämän jäljiltä ihanan pehmeäksi ja kosteutetuksi, muttei silti liian rasvaiseksi. Meikki levittyi tämän päälle aina hyvin rullautumatta ja jämähtämättä ja tämä olikin aivan täydellinen tuote meikin alla käytettäväksi. 
Suurin yllätykseni tuli kuitenkin siitä, että saatoin käyttää tätä myös yöllä, vaikka ihoni onkin taipuvainen pintakuivuuteen. Aluksi tein tätä laiskuuttani, mutta huomatessani homman toimivan, päätin pysyä siinä. Noiden reilun parin kuukauden aikana, jona käytin voidetta aamuin illoin ja illalla usein toisen kerroksen voidetta kasvoilleni ensimmäisen imeydyttyä lisättyäni koin ihoni olevan todella hyvässä ja pehmeässä kunnossa ja vain pahimmat pakkaskelit saivat nuhaisen nenäni välillä kuivumaan niin paljon, että tarvitsin siihen hieman tehoapua seerumista.
Kuten kerroin, tuoksuivat tuotteet suklaalle, mutta eivät onneksi häiritsevästi. Kosteusvoiteen lempeä maitosuklainen tuoksu tuoksui nenään tuotetta levittäessä ja hetken aikaa sen jälkeenkin, mutta se ei jäänyt leijailemaan ilmaan loputtomiin, mistä tietysti annan suuren plussan. Voiteen leivtyshetken täytyy tuntua spesiaalilta, mutta kuka nyt tahtoisi haistella suklaata nenässään kokopäivää. Vaikka miellänkin itseni vaihtelunhaluiseksi voideseikkailijaksi, ei muistini tehnyt tämän tuotteen kanssa tepposia ja palaisin tähän voiteeseen edelleenkin koska tahansa takaisin.
Uskoisin voiteen olevan parhaimmillaan normaalista sekaiholla sekä hieman pintakuivalla iholla, vaikka se omalle helposti kuivuvalle iholleni riittikin.
Yllä suklaakuorinta ja alla suklaavoide.
50 ml suklaavoide maksaa 57 euroa (ja on minusta ehdottomasti koko rahan väärti!). Bernard Cassiere -hoitolat ja jälleenmyyjät löydät täältä.
Oletteko te kokeilleet Bernard Cassieren tuotteita?

Kommentit (6)

  1. NarnianGirl

    En vielä kokeillut, mutta mieli tekisi joskus. Kuulin tästä yhteen aikaan ja kiinnostuin, nyt sarja on jostain syystä ollut enemmän varjossa … ehkä sitä ei mainosteta muualla kuin sitä käyttävissä kauneushoitoloissa.
    Voide kuulostaa hyvältä, mutta suklaan tuoksu iholla ei houkuta… mieluummin suklaa suklaana 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *